WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
papapa Anutka
mezus zaraz leci na bilarda z chlopakami ..coprawda na godzinke ...ale jak wroci to aja zdaze sie "przygotowac" heheh :Ddepilacjone , manicure.. bede pachnaca czekala na niego ze swiecami zapalonymiSunSun, kaarolaa, mała_mi, Anutka, kierzynka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:papapa Anutka
mezus zaraz leci na bilarda z chlopakami ..coprawda na godzinke ...ale jak wroci to aja zdaze sie "przygotowac" heheh :Ddepilacjone , manicure.. bede pachnaca czekala na niego ze swiecami zapalonymiAnia_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:moje BMI 26,6 spadło z 31
-
nick nieaktualnymała_mi wrote:a bo ty wysoka jesteś, ja to krasnolud, 162cm w kapeluszu
mała_mi lubi tę wiadomość
-
Karola a badala tarczyce ?? wiesz u mnei to byla kwestia lekow tak naparwde
bo mimo iz wczesniej bardzo chcialam schudnac nie dalo rady .. chodzilam na fitnes przez rok +dieta i nic zamiast w dol to szlo mi w góre.. porazka -
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:Karola a badala tarczyce ?? wiesz u mnei to byla kwestia lekow tak naparwde
bo mimo iz wczesniej bardzo chcialam schudnac nie dalo rady .. chodzilam na fitnes przez rok +dieta i nic zamiast w dol to szlo mi w góre.. porazkamała_mi lubi tę wiadomość
-
kaarolaa wrote:to ładnie zeby moja siostra tez chciała sie wziac za siebie byłoby dobrze...jej waga siega 100kg miała juz torbiele na nadnerczach i jajnikach i nic sobie z tego nie robi...jest młoda ma 22 lata i tak sie zaniedbała...
najważniejsze to chcieć, musisz ją zmobilizować jakoś. Młoda dziewczyna, niech się weźmie za siebie, najlepiej zacząc od podstawowych badań, czy wsio okej jest. Ja z moją siostrą też miałam przeprawę, też dorobiła się ładnej nadwagi i nic z tym nie orbiła, jeszcze się obrażała jak ktoś jej uwagę zwracał. Ale.....poszła na studia, do wielkiegi miasta, Krakowa, i zrobiła badania, dobrała dietę i ćwiczenia i się ogarnęła trochę.Ania_84 lubi tę wiadomość
-
kaarolaa wrote:a ja nie mogłam przestac czytac...wracałam z pracy i pierwsze co to ksiazka szybko szło, od godziny 16 do 3 w nocy czytałam a o 6 wstawałam do pracy...juz dawno zadna ksiazka tak mnie nie wciągnęła
ja pozyczyłam od kolezankikaarolaa, Anutka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymała_mi wrote:najważniejsze to chcieć, musisz ją zmobilizować jakoś. Młoda dziewczyna, niech się weźmie za siebie, najlepiej zacząc od podstawowych badań, czy wsio okej jest. Ja z moją siostrą też miałam przeprawę, też dorobiła się ładnej nadwagi i nic z tym nie orbiła, jeszcze się obrażała jak ktoś jej uwagę zwracał. Ale.....poszła na studia, do wielkiegi miasta, Krakowa, i zrobiła badania, dobrała dietę i ćwiczenia i się ogarnęła trochę.
-
nick nieaktualny