WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam kochane! Przepraszam, nie było mnie strrrrasznie długo, ale zawsze o Was myślę. Troszkę zasiedziałam się na sierpniówkach, ale tam też już dawno mnie nie było.
Karola, widzę i gratuluję kochana! Udało się! Trzymam mocno kciukasy, żebyś szczęśliwie dobrnęła do końca!
Wiele mnie ominęło, nigdzie nie jestem na bieżąco, rzadko włączam komputer. Dopiero teraz od maja poszłam na zwolnienie, więc mam chwilę wytchnienia, choć sprzątam, piorę, buszuję po sklepach internetowych, rozmyślam co i gdzie kupić.Trochę rzeczy dla dziecka dostaliśmy od znajomych i dostałam super prezent od pracodawców moich - fotelik do karmienia, wypasiony, drogi i matę edukacyjną dla dzidzi na podłogę co gra, świeci i w ogóle full wypas
Nie wiem czy pisałam, u nas będzie chłopiec - Adaś
Czuję się w miarę dobrze, choć... już człapię jak pingwin szybko się męczę, puchną mi stopy i się zaokrąglam coraz bardziej Ale już niedługo!
Pozdrawiam Was serdecznie!Ania_84, kaarolaa lubią tę wiadomość
-
Kajoni super ze napisalas co tam u Ciebie super ze wszytsko dobrze
Adaś bardzo ładne imie
Zagladaj do nas nie raz i pisz co u Was
Buziakikaarolaa lubi tę wiadomość
-
Czuję się winna, bo dla nikogo nie mam czasu, bo zawsze mi coś wypadnie. Jak juz poczytam na komputerze o czymś co ważne czy coś to już mam go dość i tak mi schodzi z dnia na dzień niestety. Co u Ciebie Aniu? Widzę w stopce kalendarz badań...?
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
U nas dobrze
Czas leci ...ale mamy plan działania takze juz spokojniejsi jestesmy bo mniej wiecej wiemy na czym stoimy
tak czeeka nas troche badan najpeirw genetyka pozniej biopsja jader w posuzkiwaniu zolnierzykow a jak znajda to pozniej ICSI -
kierzynka wrote:Kajoni brzuszek piękny
Mała nie wiem co jajem wczoraj serducha nie było poza tym mam wrażenie że owulacji w tym cyklu chyba nie mam bo nic nie czujękierzynka lubi tę wiadomość