WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mała_mi wrote:Karola, ja 18 tydzień zaczełam, a brzuch ledwo widać, nie wygląda na ciążowy.
Kajoni, paskudo, ale cię długo nie było
mi też jest miło haha a tak na serio to przepraszam, jakoś nie miałam czasu, podczytywałam Was czasami i inne fora też, ale nie zawsze potrafiłam się wstrzelić w temat i odpuszczałam. Nie obiecuję, że będę codziennie, bo muszę się zabierać powoli za przygotowania, zakupy, pranie ciuszków i prasowanie itd., ale postaram się być częściej:)mała_mi, kaarolaa lubią tę wiadomość
-
kierzynka wrote:MOŻE BĘDZIE TRZECIA CÓRA
w związku z moim niewidocznym brzuchem tak wróżysz? ja bym chciała, gorzej z chłopem
Kajoni wpadaj częściejWiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2014, 12:34
Ania_84, Kajoni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dziewczyny nakopcie mi w zada..glupia jestem bola mnie plecy co jakis czas mi duszno i juz wygooglalam ze to objawy dusznicy i kocnczy sie zawalem..
nie wiem co sie od kilku dni ze mna dzieje ..boje sie ze juto sie nie obudze i takie tam..naczytam sie tych wszytskich chorob i mi odpierdala ..sory za slownictwo .. ;/ -
nick nieaktualnyAnia dostaniesz podwojnego kopa ode mnie i od Kropka...
koniec z czytaniem neta i takich głupich myslach...
czasem zdarzy sie dzien kiedy jest nam słabiej, ale nie wroz sobie najgorszego...a jesli nie skonczysz to dopiero bedziesz miała z nami doczynieniaAnia_84 lubi tę wiadomość
-
ohhh jak od kropka to nastawiam tylek hehehe
wiem tlumacze to sobie ..ale jakas ostatnio niespokojna jestem.. nie wiem czym to jest spowodowane..moz e podswiadomie boje sie tych badan .. -
A ja znalazlam chyba powod bolacych plecow ramion
a teraz podnosze rece i ramiona plecy wszytsko mnie boli.. zapmnialam ze wczoraj przezdziabalam caly ogrodek przeplewilam.. i machalam grabiamikierzynka lubi tę wiadomość
-
No, Ania, to od czego cię plecy bola juz wiesz A duszno dziś od tej pogody dobijajacej... Ja tex od rana przytrzyma a chodzę i bez przerwy mi 'przytyka' jakbym oddychać nie miała czym... Wiec nie jesteś sama
Kierzynka, to ci powiem ze z mojego brzucha nic nie wywnioskujesz w pierwszej ciąży miałam malutki, mało przytylam- dziopa i to duza. W drugiej brzuch ogromny, ja jak wieloryb- dziopa, niewiele mniejsza. Także to wróżenie z fusów u mnieAnia_84 lubi tę wiadomość
-
ehhh wiem Mala jestem jakas ostatni nadwrazliwa :0
WOW :8 zadzwonili do mnie z przychodni do ktorej kiedys startowalam jako rejestratorka medyczna nawet bylam tam 2 dni..ale koles tak mnie wkurwil ze trzasnelam mu drzwiami przed nosem..
dzis dzowni do mnie ..i tekst Pani Aniu ja dzownie z przychodni... czy mialaby pani dla nas czas zeby pormawiac na temat wspolpracy.. wow
nie wiem mam dziwne odczucia co do nich bo to straszne cwaniaki ;/
ale z drugiej strony jestem na plusie ..bo to ja dyktuje tym razem warunki .. w sumei co mi szkodzimała_mi, kierzynka lubią tę wiadomość
-
mała_mi wrote:a no, co ci szkodzi. próba nie strzelba
ale serio kombinaorzy sa jak cholera ;/ a ja nie lubie takich ludzi ..
no ale w sumie teraz by sie pzrzydalo -
Hejka kobietki..
co tam u was słychac kobietki..
szczerze to nie mam czasu na forum, ani na starajace sie ani na ciazowych.. Jakos tak wszytsko po porodzie zanika, maluch jest tak absorbujący, ze brak czasu na rozrywkę.."
Kaarola rosnij duża okrąglutka ...
Ania84 trzymam kciukasy za Novum..
Mała Mi ty juz chyba nabrałaś kształtów to raczej zycze ci bo nie wiem czy znasz płec by tym razem to był boY..bo z tego co kumałam to ty masz 2 dziewuszki..???
Anutka trzymam kciuki za twoej udane serduszkowanie .. mysle ze w sierpniu test pokaze ci II kreski... coś czuje w gnotach a raczej w bolących plecach. po super znieczuleniu zewnatrzoponowym..
Ogólnie to czas tak leci , ze dopiero chycałam z brzucholem a teraz juz mija 3 tyg od porodu..oczywiscie zamiast sie oszczedzać to ja juz na pełnych obrotach jedyna nieosiagalna sfera to intymna, ktora ju trwa i trwa i nawet jakos nie potrafie sobie wyobrazic zblizenia z moim N..
Jakby sex przestał istnieć a raczej zuje sie jakby go nigdy nie było..hee
wysłałam mojego z lista na zakupy i oczywiscie tel za tel.
Napisałam co ma kupic jesli nie bedzie tego co napisałam to nie kupi , a on dzwoni ze nie ma, chyba woli poinformować mnie za nim wroci do domu by sie nie produkowac czemu tego nie kupił..
Pozdrawiam wszystkie Was.. zycze udanych kopulowań i ogólnie pogody ducha
a to moj skarb
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2014, 19:27
kaarolaa, mała_mi, Ania_84, Kajoni, Anutka, celia, rastafanka lubią tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni. -
nick nieaktualny
-
MA aaa zakochalam sie gdyby nie to zem taka stara to bym poczekala na Twojego synka hehhehehe buzka
kierzynka, kaarolaa lubią tę wiadomość