WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
Maryś :* ślicznego masz Skarba
a mi szczerze to wszystko jedno, może być trzecia dziopa, ale mój chłop chce chłopa
mam nadzieję w przyszłą środę dowiedzieć się kto zamieszkuje mój brzuchol, który średnio rośnie póki co
Ania_84, kaarolaa lubią tę wiadomość
-
mała_mi wrote:Maryś :* ślicznego masz Skarba
a mi szczerze to wszystko jedno, może być trzecia dziopa, ale mój chłop chce chłopa
mam nadzieję w przyszłą środę dowiedzieć się kto zamieszkuje mój brzuchol, który średnio rośnie póki cokaarolaa lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:tak jak mojkolega powiedzial ze bedze robil dzieci dopoki nie bedzie chlopak i tak dochowali sie 3 dzieczynek i czwarty jest chlopak
Ania nieee, na czwarte mnie nie namówiszAnia_84 lubi tę wiadomość
-
Zaraz was nadrobie..
facet z wcoraj zadzwonil do mne z tekstem ze usimy przelozyc na 13 - mowie mu ze ja sobieinaczej rozplanowalam dzien i ze o bede w innej przychodni .. ze moze na 9 rano jutro a ten do mnie ze on zalozyl ze ja od jutra od 7 bede pracowac i w sobote..
nozesz kurwa.. nawet nie gadal o kaseie o obowiazkach nawet sie z emna nie spotkal a juz zalozyl ze bede pracowa.. nie potraktowal mnie serio jako firmy tylko z gory postawil warnkipowiedzial ze ja jutro o 10 wyjezdzam do Łodzi i ze nie mge po prostu bo mam wazne badania.. a ten do mnei z tekstem no to ja nie wiemjak pani to zrobi..
Michal powiedzial zebym dala sobie znimi spokoj bo znowu wroce z placzem od nich ;/
i teraz sie zastanwiam czy isc na to spotkanie czy dac sobie spokoj ;/ -
a u nas w biurze szauuuu. Telewizja przybyła i lata po pokojach. Mam nadzieję że nie znajdę się w TV z czarną opaską na oczach ;p
Dzis widziałam przechodząc pasami Agnieszkę Dygant i się przeraziłam... jaka ona jest chuuudaaa. Jak anorektyczka. -
nick nieaktualnymi maz powiedział, ze jak beda dziewczyny to tak długo bedzie probował, az trafi chłopaka...jednak licze, ze maluszek to bedzie dziewczynka ja chce dziewczynke a on chłopaka, zobaczymy kogo wybrali dla nas embriolodzy...
wiem, wazne zeby było zdrowe a płec mniejsza z tymkierzynka, Ania_84, mała_mi lubią tę wiadomość
-
MariaAntonina wrote:Hejka kobietki..
co tam u was słychac kobietki..
szczerze to nie mam czasu na forum, ani na starajace sie ani na ciazowych.. Jakos tak wszytsko po porodzie zanika, maluch jest tak absorbujący, ze brak czasu na rozrywkę.."
Kaarola rosnij duża okrąglutka ...
Ania84 trzymam kciukasy za Novum..
Mała Mi ty juz chyba nabrałaś kształtów to raczej zycze ci bo nie wiem czy znasz płec by tym razem to był boY..bo z tego co kumałam to ty masz 2 dziewuszki..???
Anutka trzymam kciuki za twoej udane serduszkowanie .. mysle ze w sierpniu test pokaze ci II kreski... coś czuje w gnotach a raczej w bolących plecach. po super znieczuleniu zewnatrzoponowym..
Ogólnie to czas tak leci , ze dopiero chycałam z brzucholem a teraz juz mija 3 tyg od porodu..oczywiscie zamiast sie oszczedzać to ja juz na pełnych obrotach jedyna nieosiagalna sfera to intymna, ktora ju trwa i trwa i nawet jakos nie potrafie sobie wyobrazic zblizenia z moim N..
Jakby sex przestał istnieć a raczej zuje sie jakby go nigdy nie było..hee
wysłałam mojego z lista na zakupy i oczywiscie tel za tel.
Napisałam co ma kupic jesli nie bedzie tego co napisałam to nie kupi , a on dzwoni ze nie ma, chyba woli poinformować mnie za nim wroci do domu by sie nie produkowac czemu tego nie kupił..
Pozdrawiam wszystkie Was.. zycze udanych kopulowań i ogólnie pogody ducha
a to moj skarb
-
kaarolaa wrote:mi maz powiedział, ze jak beda dziewczyny to tak długo bedzie probował, az trafi chłopaka...jednak licze, ze maluszek to bedzie dziewczynka ja chce dziewczynke a on chłopaka, zobaczymy kogo wybrali dla nas embriolodzy...
wiem, wazne zeby było zdrowe a płec mniejsza z tym
Karola moj ostatnio ogladal jak zapladniaja komorke w ICSI
i powiedzial ze on chce zobaczyc jak beda nasze zapladniali hehe oszalala chlopAnutka lubi tę wiadomość
-
Własnie wrócilismy z badan genetycznych Pan bardzo fajny wytluaczyla nam pokolei co i jak
Kariotyp obydwoje mamt zrobiony mz dodatkowo mutace genu AZF , CFTR
Z jednej stony uciesznei jestesmy z drugeij mamy obawy ..
Okazuje sie ze nawet jelsi AZF wyjdzie w iare .. to musimy sie liczyc z tym zejesli pobiora plemniki z jader meza to jesli urodzi sie syn to na 100% bedzie przechodzi to samo co my teraz ... jesli dziewczynka to luzik ..
Tak samo z mutacja CFTR jesli u meza wyjdzie wtedy beda robic i mi bo jesli i u mnie bedzie to ddziecko bedzie chore na Mucowiscytoze .. ;/ -
nick nieaktualnyjestem
dzidzia jest, serducho bije...
tyg ida tak jak na moim suwaczku
Fasolka ma 1,51 cm a serduszko jak usłyszałam to cos pieknego jestem szczesliwa, ze maluszek siedzi tak jak trzeba
Ania trzymam kciuki za dobre wynik, oby wszystkie byly w normie...a co do ICSI to nie wpuszcza Was do laboratorium zeby zobaczyc jak wstrzykuja plemnik do komorki...Ania_84, mała_mi, kierzynka, nezumi lubią tę wiadomość
-
Karola super widzisz Kropeczek poazal ze masz sienie martwic i bedzie wsio ok
Znaczy nie chodzi mi o labolatorium pozniej nie pokazuja na ekranie jak sie dzielily ?? takjak to pokazuja w tym programie ?? -
nick nieaktualny
-
No nic poki co sie bnie zatsnawiam najepirw musimy znalezc plemniki zdatne do zaplodnienia
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
nogi mi do doopy wchodzą....
ale ja to już tak mam- milion rzeczy muszę na raz zrobić, tak żeby się _jebać zamiast na parę dni podzielić..... no i wczoraj i dzisiaj poszalałam a teraz ledwo się ruszam.Ania_84 lubi tę wiadomość