WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:Aaa..Karola piekny kropeczek mmm ..
ale jeszcze ta głupia torbiel nic sie nie zmniejszyła, caly czas ma ponad 6 cm jednak tym mam sie nie przejmowac...a i krwiaczek tez jeszcze jest ale on nie zagraza ciazy... -
kaarolaa wrote:tez to zauwazyłam
a brzuszek zaczyna mi sie powiekszac moze u mnie to szybko pojdzie waga chyba spadła mi o pol kg, ale to dobrze, nie chce mocno przybrac na siebie...
ja się właśnie dziś rano zważyłam i 4kg na plusie. Właściwie to chyba w cyckach te kg.... brzuszek ino ino wystaje, w moje ubrania xs się nie mieszcze ale w te s/małe m spokojnie wchodzę.... Coś czuję że jak mi w końcu wywali ten brzuch, to się w nic nie zmieszczę
Ania, a co ty porabiasz w niedzielę Pracujesz dziś? czy się łikendujesz?kaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nie dzis nie pracuje
Ale probuje reklamowac firme, wysylam cv.. bo coraz ciezej jest nam ;/
a tu jeszcze sporo wydatkow przed nami ..czerwiec chrzest, USg powtorne meza , badania czyli dodatkowo musimy wydac okolo 400 zl
Lipiec next chrzest+ oc i ac+ odbior w łodzi wynikow.. okolo 600 zl
wrzesien .. no coz.. zaczynam wchodzic w duzy zus..
ehh.. zalamuje mnie to powoli
od roku wysylam cv i nic .. chocbym chciala to reklama tez nie rusze bo kosztuje... chcialam rozwinac firme.. ale na to tez musze miec kase...
bardzo bym chciala zostac na dzialalnosci bo mni si to podoba.. ale koszta przewazaj ;/
pozniej pazdziernik slb siostry michala ..jak sie uda to biopsja.. i znowu 2 tys .. dodtkowego ..
no i trzeba wegiel kupic..
ehhh dobra wyzalilam sie .. -
nick nieaktualnyAnia najwazniejsze, ze walczycie, ze sie nie poddajecie...wiem ze jest ciezko bo my na kazdej wizycie tez zostawiamy pieniadze, ale to nie jest wazne, chociaz jak ich nie masz tez nie jest za wesoło...
tak to jest z własna działalnoscia, fajnie jak wychodzi a duzo gorzej jak nikt nie jest zainteresowany.... -
nick nieaktualny
-
piekny brzusio
wiesz zainteresowanie niby jest ale podejrzewam ze sie ruszy dopiero wrzeien padziernik bo wtedy sa kontraktowania ... niby mam 3 potencjalnych klientow jelsi dostana kontrakt z NFZ - ale to jest moze- bo jelsi nie dostana no coz. zakonczy sie na kontraktowaniu ;/ -
nick nieaktualnydo jesieni to kupa czasu, kurcze z czego tu zyc...i naprawde sporo tych wydatkow sie szykuje...
ja w czerwcu wydam minimum 450 zł lekarz, a ciekawe czy jeszcze lekow mi nie przepisze, czyli dodatkowe 200 zł za pudelko...
lipiec remont sypialni
sierpien wesele znajomych...
ciekawe co bedzie jesienia...Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Mam nadziejez e jakos sie i z tego wykaraskamy
mam pomysl.. ale nie wiem jak bedzie z realizacja
w sumie mam kmbajn trzeba by go ruszyc
moze zaczne projektowac zaproszenia, okumentacje medyczna , drukowac recepty
tylko musze zobaczyc jak to cenowo bedzi ewygladacmała_mi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-