WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
pojedzone tak mi w sklepie zapachnial e musialam go zjesc
dziekujeWiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2014, 21:38
kaarolaa, mała_mi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aja chyba w czwartek pojde do gina ..bo nic nie czuje..jajnikow zero.. a nie chce teraz czegos zawalic jak bedziemy czekac ..
-
HEJOOO KOBIETKI
MAM POMYSŁ ODNOŚNIE LISTY ZAFASOLKOWANYCH NA WIECZORNICY
MALUTKA EVE SIĘ NIE ODZYWA WIĘC NASZYM RATUNKIEM MOŻE BYĆ ANIA 84 ŻEBY SKOPIOWAŁA TO CO JEST W PIERWSZYM POŚCIE DO SWOJEGO DRUGIEGO BO BĘDZIE MOŻNA RESZTĘ DOPISAĆ
Anutka, mała_mi lubią tę wiadomość
-
Anutka wrote:A magnezemw nie zastopuje tych skurczy i macica nie przestanie sie rozciagac ???
wszystko będszie okna początku brałam magnez 6 razy, teraz zjechałam do 2. Także łyknij sobie magnez, no spe jak będzie bardzo uciążliwe, a pójdziesz niedługo do gina, to ci powie wszystko co chcesz wiedzieć
Anutka lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny. Mam nadzieję że mnie jeszcze pamiętacie
Na swoją nieobecność nie mam usprawiedliwienia, trochę lenia, trochę braku czasu, trochę ciąży. Jestem przeszczęśliwa że tu tyle nowych fasolek! Dziewczyny gratulacje!
Mam jednak pytanie dla mam starających się, zostały mi trzy test ovu i chętnie je oddam za darmoMoże któraś potrzebuje?
Nie bijcie mnie proszęAnutka, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydzien dobry
a ja sie witam jak zwykle z leniem w tyłku
musze isc di Biedry po jakies miesko na obiad, a wygladam jakby we mnie piorun strzelił
nezumi witamy po długiej nieobecnosci, zadnego lania nie bedzoe
Anutka mozesz spokojnie brac te 6 tabletek na dobe...ja jak byłam w szpitalu to na dobie dostawałam tak konska dawke magnezu, ze byłam bardzo zdziwiona 1500 mg...Ania_84, Anutka lubią tę wiadomość
-
A mi od wczorja jakos jakies dziwne odczucie.. weszlo.. w okolice pachwiny tylko nizej tak jak poslaek... jakbym miala zdretwiale tam.. co jakis czas odczucie jakby mi mrowki chodzily ..nie wiem od czego.. takie uczucie jakbym za duzo siedziala..
-
nick nieaktualny
-
kaarolaa wrote:kopnijcie mnie w tyłek zebym sie ruszyła, bo Kropek jeszcze za mały i nie daje rady matke pogonic
kaarolaa, Martuśka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kaarolaa wrote:Ania ty jestes niezastapiona
i humor od rana jeszcze lepszy
juz mam skrzydła i ide sie ogarnac
ale najpierw sniadanie
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-