WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
- 

WIADOMOŚĆ

- 

Niestety.. trzeba bylo bo lekarz nas w babmbuko zrobil.. ;/nezumi wrote:ojej ciekawe co u niej...
Ania widzę ze ty ostro się wziełaś za leczenie
 Brawo trzymam za was kciuki 
istracilismy 9 miesiecy z glupia nadzieja ;/ - 
                        nick nieaktualnyAnia juz teraz bedzie dobrze...
moj kuzyn ma podobny problem...na pierwszym badaniu wyszło, ze nie ma plemnikow, a wczoraj był na 2 badaniu i jakies pojedyncze sa...teraz czekaja na wyniki dlaczego wczesniej ich nie było...robi hormony i jeszcze usg go czeka...wiem, ze Wam sie uda
 i moze te  9 miesiecy nie nadrobicie, ale wazne ze idziecie do przodu 

Anutka, Ania_84 lubią tę wiadomość
                                 - 

Nie ma co patrzeć wstecz ważne ze teraz jesteście na dobrej drodze

kaarolaa no to super! ja nie potrafiłam wyjść z łóżka taka senna a właściwie nieprzytomna byłam...
my imiona to już dawno mieliśmy wybrane
Nasza córeczka, bo już wiemy że to dziewczynka, nazywa się Alicja

kaarolaa lubi tę wiadomość
                                 - 

Wiem Karola..tyle ze u nas po 9 miesiecach nie pojawil sie ani jeden pplemniczek. i tu tkwi sedno sprawy.. no ale .. coz. widac inaczej nam jest przeznaczonekaarolaa wrote:Ania juz teraz bedzie dobrze...
moj kuzyn ma podobny problem...na pierwszym badaniu wyszło, ze nie ma plemnikow, a wczoraj był na 2 badaniu i jakies pojedyncze sa...teraz czekaja na wyniki dlaczego wczesniej ich nie było...robi hormony i jeszcze usg go czeka...wiem, ze Wam sie uda
 i moze te  9 miesiecy nie nadrobicie, ale wazne ze idziecie do przodu 
 - 
                        nick nieaktualny
 - 

to czekanie na wyniki mnie wykonczy psychicznie. myslalm ze juz jakos wszytsko przetrawilam ale chyba jesczze niekaarolaa wrote:pojawia sie, ja jestem pewna

- 
                        nick nieaktualnyto pewnie jakies na tle nerwowym jest...za duzo myslisz o tym wszystkim, chociaz wiem ze trudno jest przetrwac i niedenerwujac sie...Ania_84 wrote:kurde no i coraz bardziej mi mrowki chodza i do na caly posladek teraz .. wkurza mnie to ;/
                                    Ania_84 lubi tę wiadomość
                                 - 
                        nick nieaktualny
 - 

Uda sie sprezaj dupkso i do wyrakierzynka wrote:hehe mam nadzieję że też mi się tak szybko uda

kierzynka, kaarolaa lubią tę wiadomość
                                 - 

o co ten zakład? próbowałam doczytać ale nie dałam rady....
                                    Anutka lubi tę wiadomość
                                 - 

jeszze jedno co biore pod uwage to moj kregoslup,,..ale nie wiem czy takie mrowienie poslakda i pachwiny tam nizej moze byc od kregoslupa.. bo ostatnio strasznie mnie naparza rkregoslup. i chyba wyciagne meza na basenkaarolaa wrote:to pewnie jakies na tle nerwowym jest...za duzo myslisz o tym wszystkim, chociaz wiem ze trudno jest przetrwac i niedenerwujac sie...
                                 - 

jutro ide do gina.. mam nadzieje ze zrobi mi usg ..i sie uspokojekierzynka wrote:Ania do lekarza leć to sie uspokoisz
 poza tym nie wszystko tak można szybko przetrawić a sprawy zdrowotne to tym bardziej nie jest łatwo.
a mezem i tak bede sie przejmoac.. bo trudno mi patrzec jak i on sie powoli zalamuje .. jak co rusz cos u niego podejrzeaja.. i co rusz jego badaja ..
 - 

Dokladniekierzynka wrote:Zakład jest taki że jeśli ja nie zajdę w ciążę w ciągu roku to Ania usuwa konto

- 

A swoja droga pokazalam w pray donice jaka zrobil moj maz i juz ma 4 zamowienia
 heheh 

kaarolaa, mała_mi lubią tę wiadomość