WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nezumi wrote:ojej ciekawe co u niej...
Ania widzę ze ty ostro się wziełaś za leczenie Brawo trzymam za was kciuki
istracilismy 9 miesiecy z glupia nadzieja ;/ -
nick nieaktualnyAnia juz teraz bedzie dobrze...
moj kuzyn ma podobny problem...na pierwszym badaniu wyszło, ze nie ma plemnikow, a wczoraj był na 2 badaniu i jakies pojedyncze sa...teraz czekaja na wyniki dlaczego wczesniej ich nie było...robi hormony i jeszcze usg go czeka...wiem, ze Wam sie uda i moze te 9 miesiecy nie nadrobicie, ale wazne ze idziecie do przoduAnutka, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
Nie ma co patrzeć wstecz ważne ze teraz jesteście na dobrej drodze
kaarolaa no to super! ja nie potrafiłam wyjść z łóżka taka senna a właściwie nieprzytomna byłam...
my imiona to już dawno mieliśmy wybrane
Nasza córeczka, bo już wiemy że to dziewczynka, nazywa się Alicjakaarolaa lubi tę wiadomość
-
kaarolaa wrote:Ania juz teraz bedzie dobrze...
moj kuzyn ma podobny problem...na pierwszym badaniu wyszło, ze nie ma plemnikow, a wczoraj był na 2 badaniu i jakies pojedyncze sa...teraz czekaja na wyniki dlaczego wczesniej ich nie było...robi hormony i jeszcze usg go czeka...wiem, ze Wam sie uda i moze te 9 miesiecy nie nadrobicie, ale wazne ze idziecie do przodu
-
nick nieaktualny
-
kaarolaa wrote:pojawia sie, ja jestem pewna
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:kurde no i coraz bardziej mi mrowki chodza i do na caly posladek teraz .. wkurza mnie to ;/
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kierzynka wrote:hehe mam nadzieję że też mi się tak szybko uda
kierzynka, kaarolaa lubią tę wiadomość
-
o co ten zakład? próbowałam doczytać ale nie dałam rady....
Anutka lubi tę wiadomość
-
kaarolaa wrote:to pewnie jakies na tle nerwowym jest...za duzo myslisz o tym wszystkim, chociaz wiem ze trudno jest przetrwac i niedenerwujac sie...
-
kierzynka wrote:Ania do lekarza leć to sie uspokoisz poza tym nie wszystko tak można szybko przetrawić a sprawy zdrowotne to tym bardziej nie jest łatwo.
a mezem i tak bede sie przejmoac.. bo trudno mi patrzec jak i on sie powoli zalamuje .. jak co rusz cos u niego podejrzeaja.. i co rusz jego badaja ..
-
kierzynka wrote:Zakład jest taki że jeśli ja nie zajdę w ciążę w ciągu roku to Ania usuwa konto
-
A swoja droga pokazalam w pray donice jaka zrobil moj maz i juz ma 4 zamowienia heheh
kaarolaa, mała_mi lubią tę wiadomość