WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania wszystko moze być od kręgosłupa... mnie też strasznie boli. ale na basen juz nie pójde bo jak chodziłam na początku ciaży to coś złapałam i mam zakaz.
Ania_84, Anutka lubią tę wiadomość
-
fakt ostatnio zalapalm dolka i ciegle siedzialam na tylku.. albo lezalam z podkulonymi nogami z lapkiem..wiec moze cos ten kregoslup mi zaczal uciskac na jakis nerw..teraz tak siadlam mowie w sumei to moze byc od tego
-
Spróbuj porobić sobie kilka skłonów, ponaciągaj się delikatnie.
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Juz mi sie poprawil humorek przez rozmowe z Wami jakos sie tu odstresowuje
J w weekend robie kazczke nadziewanakierzynka, nezumi, kaarolaa lubią tę wiadomość
-
w zasadzie to po to mamy to forum żebyśmy mogły się wzajemnie odstresować ;)ja mam taka taktykę że staram się nie myśleć o ciążach i jak zaczynam to walę się łapką po pysku bo stwierdziłam że jak tak będę o tym myśłala i sobie wszystko wmawiała to mi się włączy ciąża ale urojona ibędę musiałą korzystać z psychiatry a nie ginekologa
ten cykl mam bez owulacji więc w zasadzie czekam jeszcze tylko 4 dni do @ nawet testować nie muszę bo nie warto -
Kierzynka, jak bezowulacyjny, jak ie dawno jajo wysiadywałaś i gdakałaś że się marnuje bo chłop śpi
Nezumi witamy może czerwony dywan ci rozwinę?
Byłam z moją starszą właśnie do szczepienia. O jak się pani doktor ucieszyła jak mnie zoobaczyła... 'no widzę że się rodzina powiększa, świetnie'... stara torba, nie chce mi się z nią użerać, ale coś mi się wydaj że jak urodzę to zmienimy ośrodek i pediatrę....kaarolaa, kierzynka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyja to w ogole nie mam lekarza rodzinnego w miescie...odkad sie przeprowadziłam nie było jakos czasu i potrzeby szukac lekarza...mowiłam, ze jak bede w ciazy to wtedy sie zapisze i teraz musze szukac dobrej przychodni i lekarza...
a ogolnie obiad pycha, ja i Kropek najedzeni i szczesliwikierzynka, mała_mi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Anutka ! gratulacje taaak się cieszę :*
Anutka lubi tę wiadomość
26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 34🧔🏻♂️ 40
💊 Euthyrox N 25
grudzień ❤️🩹 -
mała_mi czerwony dywan i kwiaty na końcu... wiedziałam że na Cb zawsze mogę liczyć :*
pospałam sobie troche i zjadłam melona ale niestety ząb dalej boliAnutka, mała_mi lubią tę wiadomość
-
Anutka wrote:Zbil cie ktos, ze tak dlugo cie nie bylo
Anutka lubi tę wiadomość