WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnydzien dobry
tak jak pisałam pobudka o 10...
Ania dobrze, ze juz troszke lepiej sie czujesz pisz wszystko co Cie boli a my w miare mozliwosci pomozemy a brzucho ledwo sie obudze juz jest wygłaskane
mala to jeszcze 2 tyg niepewnosci ale szybko zleciAnia_84 lubi tę wiadomość
-
Mała uparty doktorek hehe tzrymam kciuki za dwa tyg
Karola i bardzo dobrze glaskaj glaskaj nidlugo bedziesz maluszkowi czytala
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Mała uparty doktorek hehe tzrymam kciuki za dwa tyg
Karola i bardzo dobrze glaskaj glaskaj nidlugo bedziesz maluszkowi czytala
Ania, to na fundusz była wizyta, więc właściwie nie miałam pewności czy zrobi usg. A tak idę do niego, pooglądam dzidziusia(bo tu w ośrodku to nie mam takiej możliwośći, stary sprzęt, tylko jeden monitor) no i dostanę sweet focie
idę gotować teraz. bo może dziś nie być obiadu...kaarolaa, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mezowi wczoraj zalatwilam fuche u moich wspolpracownikow bedzie im skladal meble, pozniej prywatnie lekarze przeprowadzaja sie z domku do innego domku:) i maz juz ma nagrana fuche ze bedzie impomagal
no i pogadalm sobei z pania stomatolog i powiedzialam jej ze nie wiem jak bedzie od wrzesnia bo jak nic sie nie uda bede musiala zawiesic dzialanosc..a ta do mnei..oo nie pani aniu tak byc niemoze.. my pani nie chcemy stracic .. ja tu zaraz cos wykombinuje polece pania kilku stomatologom i innymlekarzom az misie milo zrobilo
wogole dostalam ochrzan czemu wczesniej nie mowilam bo na myslala ze spokojnie daje rade
mezu po tym jakpkazalam w pracy jego donice to juz ma zamowienia na 20 szt hehe i powiedialz e zrobi piaskownice dla bratankakierzynka, kaarolaa, mała_mi lubią tę wiadomość
-
Ania trzeba sobie co jakis czas dać upust i sobie popłakać bo inaczej to byśmy zwariowały. Mi też pomaga tyle że ja sobie czasem płaczę ale w samotności bo nie chce nic mówić rodzicom a Mój to twierdzi że przecież mamy jeszcze czas W sumie to nie mam co się porównywać do Ciebie ale każda z nas coś tam przeżywa bo przecież nie jesteśmy z kamienia
Malutka a może dzidzia chce Ci zrobic niespodziankę dopiero w dniu porodu?
Karola ale Ci fajnie że możesz sobie tak pospać ja dziś to jestem tak nie wyspana i padnięta że jak szłam do pracy to myśłłąm że w biegu zasnę, a teraz siedzę przy biurku i popijam Red bulla pół litra (wiem że nie jest to zdrowe ale kawa mi nie pomaga)Ania_84, kaarolaa, mała_mi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Karola Ty juz sobie zaplnowalas ze bedzie spal do 8 nad ranem dobrze przyzwyczajaj mlodego
Anutka, kaarolaa lubią tę wiadomość
-
Kierzynak mnie tez nic nie boli..jesli chodzi o jajniory chyba sobie wolne robia w tym cyklu
kierzynka lubi tę wiadomość
-
Kierzynka, wolałabym jednak wcześniej wiedzieć
czy u was też jest tak paskudnie? U mnie pizga wiatrem i deszczem, alarm przeciwpowodziowy ogłoszony od wczoraj.... mam nadzieję że jednak nie będzie tak źle.... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ania_84 wrote:U nas to samo..leje zimno .. a tu musze dupe ruszyc na dwor ..AAAA1!!!
Ania, no ja rano miałam wycieczkę, a teraz chyba pojadę do szkoły po młodą, bo przecież porwie to chuchro moje...Ania_84 lubi tę wiadomość