WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ehh wiem Michal mnie wyczochra za łeb bo juz mi mówil ze mam sie nie denerwowac ;/
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ale mam motywacje zeby wziasc sie za siebie i zeby obylo sie bez lekow
A u mnie młoda kapustka i zapiekanka makaronowo, pieczarkowo, brokulowaz z szynka i sosem serowym -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, jeśli zniknę na najbliższe dni, to znaczy że mnie jednak powódź porwała....
myślałam że nie będzie aż tak źle, ale niestety...
http://static.twojapogoda.pl/2014/05/00002475b_08.png - jestem w tym najbardziej czerwonym miejscu -
nick nieaktualny
-
Karola powiedz mi z takich podstawowych badan do tych badan klinicznych to jakie warto zrobic .. czy np proboy watrobowe tez >> bo ta ekarka pwiedziala zebym sie dowiedziala o mi potrzeba to mi wypisze na NFZ i bede sobie robila co jakis czas zeby miec swieze
-
nick nieaktualny
-
aha .. no to tylko ja wykoryzystam niech mi zrobi proby watrobowe morfologie.. mowila ze jakies nerkowe moze mi zrobic .. cholesterol trojglicerydy i mocz bede mialam= na biezaca w sumie
a ja sie zatsanwiam bo probowalam sie dodzwonic do novum ni nie moge do tej babki od badan kilinicznych .. a maila nie odp -
Ale bardzo fajn babka bo mi powiedziala zebym jej dala wykaz co mam zrobic i sie zalatwi zeby mnie odciazyc finansowo
mała_mi, kaarolaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysuper skoro masz mozliwosc korzystaj z badan ja niestety za wszystko musiałam płacic bo zaden lekarz nie chciał dac mi skierowania...teraz tez bede musiała kase wydac na wyniki bo od lekarza na prywatnej wizycie nie dostane skierowanie...
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Ania bardzo dobry plan
Kochane ja dziś cały dzień coś podjadam... a to zupka warzywna, a to łazanki, a to gruszka (sorry kaarolaa) a to budyniek... i tak jakoś ciągle mi mało i mało! zjadłabym jakieś ciacho z kremem
boli mnie strasznie głowa, wziełam pół paracetamolu bo już nie mogę z tego bólu, do tego boli mnie tez całe ciało tak ze nie mogę sobie dobrej pozycji znalezc... ech.
mała mam nadzieje ze jednak cie nie porwie i zostaniesz -
nick nieaktualny