WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jestem, żyje. Na podwórku u mnie można spokojnie pływać... U nas w miarę spokój był, pomijając drobne incydenty- nasza studzienka odplywowa(rynny) pływała... Nie nadazylo wodę odprowadzać i wywaliło na wierzch. Rury przytksla deszczowka z mulem. A ulewa była tak okrutna i wiatr, ze u nas, w świeżo wybudowanym domku (trzy i pol roku mieszkamy tu) przeciekal dach w jednym miejscu i zaczęło mi kąpać centralnie do...szafy patrząc na prognozy to jeszcze dziś straszą takim deszczem. Nie odzywam się, bo bez przerwy szarpie prądem wiec mi się nie chce nawet odpalać ruterów i innych gadów, bo bez sensu. A, zapomnialabym, ze droga płynie rzeka.. A rzeczka nasza malutka zamieniła się w rwacy górski potok. Jeszcze trochę deszczu i mosty zamnkal a wtedy jestem udupiona na cacy
Idę, postawie miske na polu, i za chwile powinnam mieć pelno na mycie podłóg
Z teł pisze wiec jak co to sory za błędy.
Haha a najlepsze jest to, że u mnie jak nie ma prądu to nie mam wody bo pompa nijak bez prądu nie chce działać. Wiec wiecie, myje się w deszczówce
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymała dobrze, ze chociaz masz poczucie humoru i tak beznadziejna sytuacje potrafisz opisac w dosc zabawny sposob
nie jest za wesoło tam u Was naprawde...no juz z tym laniem wody do szafy to masakra...swiezy dom i takie cos...
a bol braku wody kiedy pradu nie ma znam...na wsi tak jest...pompy w hydroforni przestaja działac i wtedy zawsze u nas zbiera sie wode na zapas...wszystkie gary i wiadra ida w ruch
teraz mieszkam w miescie to wode mam, ale i tak wole wies -
Dzien dobry ..u mnie napierdziele zabami od wczoraj..masara.. wczoraj mi wieczorem syreny wyly..ale nie wiem o co kaman..non stop straz pzarna slysza jak smiga.. dzis mezowi sie tak nie chcialo jechac do domu ze od 7 sedzi i patrzy sie w okno..i mysli wyjs czy nie wyjsc
Mala dobrze ze dajesz znak ze Wa tam nie odcielo totalnie ;/ -
Anutka dbaj o siebe i kropka.. lez a mezu niech ci przynosi ciepla herbatke ii inne rarytaski
Anutka lubi tę wiadomość
-
no i prawidlowo plus do tego (moja siostra stosowala) syrop z cebuli) mleko z miodem.
Anutka lubi tę wiadomość
-
a mi tak cholernie sie nie chce mam nadzieje ze szkoly zadzwonia ze uczniowie zawagarowali ;/ komu chce sie w taka pogode isc do szkoly ;/
-
nick nieaktualnydziewczyny nie zazdroszcze Wam tych deszczy...u mnie poki co nadal ładne niebo tylko wiatrzycho sie zrywa i wg mnie cos przyniesie...u mnie w regionie jest alarm ogłoszony przeciwburzowy...lubie burze, jednak mam nadzieje, ze nas to ominie...
Anutka lez i lecz sie...
ja poki co odpukac nie choruje...ale w 1 ciazy taka angina mnie złapała, ze skonczyło sie na antybiotyku...od tamtej pory spokoj, choroby sie mnie nie imajaAnutka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jestem i ja..
kaarolaa lubi tę wiadomość
26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 34🧔🏻♂️ 40
💊 Euthyrox N 25
grudzień ❤️🩹