WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
mniam sorbet...
dziewczyny ide się ogarniać i do łóżka, bo dziś cały dzień tylko o pościeli marzę. :*kaarolaa lubi tę wiadomość
-
dzień dobry
Wyczytałam ze Anutka jest w ciąży, kochana super..udalo się.gratuluje.
Mpwilam ci kiedy zaczęłaś tu przebywać na ovu, ze kazda ma swój czas i właśnie teraz nadszedł Wasz. Dbaj o kropka..
Dla reszty serdeczne pozdrowienia.
U nas wczoraj był 1mc. Masakra jak ten czas leci.
kierzynka, Anutka, Ania_84, kaarolaa, cedr697 lubią tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni. -
MariaAntonina wrote:dzień dobry
Wyczytałam ze Anutka jest w ciąży, kochana super..udalo się.gratuluje.
Mpwilam ci kiedy zaczęłaś tu przebywać na ovu, ze kazda ma swój czas i właśnie teraz nadszedł Wasz. Dbaj o kropka..
Dla reszty serdeczne pozdrowienia.
U nas wczoraj był 1mc. Masakra jak ten czas leci.celia lubi tę wiadomość
-
CZesc dziewczynki
ja z kanapewczka i herbatka sie witam
Dzis pierwszy dzien bez kawy.mialam isc do gina ale nie poszlam... jajnik dzis zaczal fdokuczac..i nie wiem czy dobrze robe ze nie ide. ale to akurat czasowulki wiec moze dlatego boli... stwierdzilam ze to moja pierwsz a lekacja cierpliwosci i spokoju.. mamprzeczekac do pon lub wtorku i wtedy sobie pojde jakbyb barziej bolalo zeby nie swirowac ze cos tam sie dzieje
MA - ale ten czas leci juz miesiac to juz dzzy chłopak
Kierzynka tak looknelam na Twoj wykresik .. mam nadzieje ze @ nie przyjdzie a nas z zakld rownie szybk sie skonczy jak u AnutkiAnutka, kaarolaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A ja sie wkurzylam zobaczcie jakie maja wymagania do adopcji te=j kotki.. dachowca..anpisalam wam na FB ;/ ocipieli ;/
dobra dobra poczekamy zobaczymy -
kurde wlasnie na bocianie dziewczyny mi napisaly ze do tych badan klinicznych trzeba miec min 3mln plemnikow w nasieniu .. wiec dupa ;/
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny