X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
Odpowiedz

WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA

Oceń ten wątek:
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 15 maja 2014, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie dzis o malo nie porwalo :D cale 78 kg zywej wagi :P

Karola moja siostra sie tak pobawiala ze maly bedzie strasznie marudny bo strasznie rozrabial w brzuszku .a teraz taki grzeczny ze szok :D spi do 8 :)

kaarolaa lubi tę wiadomość

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 maja 2014, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Filip jest grzeczny jak spi, ale jak wstanie to jest istny huragan i armagedon w jednym...nie daj Boze szafka niezabezpieczona to juz maka i cukier idzie w ruch, kwiaty na parapetach wygladaja jak wiechcie...wszystko na meblach w zasiegu jego rak jest schowane...a jak idzie spac to jak aniołek...nawet w nocy nie płacze. nie marudzi, nie budzi sie, wystarczy butla i spi do rana...

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 maja 2014, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dopiero zjadłam sniadanie :) paczek z morela i 2 bułki pelnoziarniste z masełkiem i pomidorkiem + kubek mleka :)

• nezumi Autorytet

Wysłany: 15 maja 2014, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się :)ja dziś w nocy nie mogłam spać... och co mi się za głupoty śniły. wyszykowałam męża do pracy na 8, zjadłam śniadanie i poszłam spać dalej, no i wstałam o 12 ;)

kaarolaa 2 cm cudnie :)

mała_mi ja bardzo długo nie wiedziałam czy to chłopczyk czy dziewczynka, mała się do nas za każdym razem pupą wypięła i tyle w temacie. w końcu lekarz tak długo jeździł tym aparatem ze stwierdził że w drodze wykluczenia obstawia dziewczynkę :) a powiem szczerze ze już się jakoś na chłopca nastawiałam.

ania czasem trzeba dać upust emocjom :) nie ma zmiłuj. ja ostanio co chwila płaczę ale to pewnie hormony.

kaarolaa, mała_mi lubią tę wiadomość

c74bebc6c3.png
    Alicja jest już z nami! <3
    10.08.2014
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 maja 2014, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nezumi ja dopiero wizyte mam w poniedziałek i tam sie dokładnie dowiem ile ma Kropek, tak licze na 2 cm ale moze byc wiekszy, nieobraze sie :)

nezumi lubi tę wiadomość

• nezumi Autorytet

Wysłany: 15 maja 2014, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kaarolaa wrote:
    nezumi ja dopiero wizyte mam w poniedziałek i tam sie dokładnie dowiem ile ma Kropek, tak licze na 2 cm ale moze byc wiekszy, nieobraze sie :)
    no no :) w sumie to może już nawet serduszko zobaczysz, bo to będzie 9 tc nie?

kaarolaa lubi tę wiadomość

c74bebc6c3.png
    10.08.2014
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 maja 2014, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nezumi wrote:
    no no :) w sumie to może już nawet serduszko zobaczysz, bo to będzie 9 tc nie?
    serduszko juz widziałam, najpierw na poczatku 7 tyg a pozniej na konic 8 :) a w poniedziałek zacznie sie 10 :) boje sie jeszcze bardzo, bo wiem ze ciaze obumieraja nawet w 12, 15 tc i tak przed kazda wizyta boje sie, ze nie zobacze juz tego serca...trauma 2 poronien robi swoje...

• nezumi Autorytet

Wysłany: 15 maja 2014, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kaarolaa wrote:
    serduszko juz widziałam, najpierw na poczatku 7 tyg a pozniej na konic 8 :) a w poniedziałek zacznie sie 10 :) boje sie jeszcze bardzo, bo wiem ze ciaze obumieraja nawet w 12, 15 tc i tak przed kazda wizyta boje sie, ze nie zobacze juz tego serca...trauma 2 poronien robi swoje...
    rozumiem cię :* ja też na pierwszej wizycie siedziałam jak na szpilkach bo w głowie miałam doświadczenie z lipca... i jak połozna nie zaproponowała mi od razu założenia karty ciążę (normlane nie robią tak u nas) to się osunęłam na fotel... no cyrk i histeria.

c74bebc6c3.png
    10.08.2014
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 maja 2014, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja dopiero ide karte zalozyc bo wczesniej klinika sie mna zajmowała, a tam karty nie zakładaja, teraz juz koniec wizyt (jeszcze jedna prenatalna 16 czerwca) i szukam lekarza na miejscu, a do mojego na nfz wolny termin dopiero na 11 sierpnia, wiec rat nie rat prywatnie musiałam szukac...mam nadzieje, ze bedzie dobra, polecona przez 2 znajome...

Anutka lubi tę wiadomość

• nezumi Autorytet

Wysłany: 15 maja 2014, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kaarolaa wrote:
    ja dopiero ide karte zalozyc bo wczesniej klinika sie mna zajmowała, a tam karty nie zakładaja, teraz juz koniec wizyt (jeszcze jedna prenatalna 16 czerwca) i szukam lekarza na miejscu, a do mojego na nfz wolny termin dopiero na 11 sierpnia, wiec rat nie rat prywatnie musiałam szukac...mam nadzieje, ze bedzie dobra, polecona przez 2 znajome...
    no ale ten twój cie nie przyjmie nawet jak jestes w ciąży? u nas położna wpisywała na listę poza kolejnością.

c74bebc6c3.png
    10.08.2014
  • nezumi Autorytet

Wysłany: 15 maja 2014, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja nie jestem jakoś szczególnie z moim lekarzem zwiazana, ostanio byłma na usg u kogoś zupełnie innego bo znalazłam tanie, i było super :) bardzo fajny lekarz się okazał :) a do mojego chodzę na nfz, raz byłma na prywatnym USG prenatalnym własnie i było ok ale strasznie drogo.
    najważniejsze jest dla mnie to ze lekarz do którego chodzę pracuje w szpitalu w którym chcę rodzić.

c74bebc6c3.png
    10.08.2014
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 maja 2014, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nezumi wrote:
    no ale ten twój cie nie przyjmie nawet jak jestes w ciąży? u nas położna wpisywała na listę poza kolejnością.
    jak powiedziałam, ze jestem w ciazy i musze karte załozyc to ona mi na to, ze nic na to nie poradzi...wiec ich olałam, chociaz lekarz naprawde super i szkoda mi, ze do niego nie bede chodziła...

• kierzynka Autorytet

Wysłany: 15 maja 2014, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a u mnie słoneczko pięknie świeci ;)tylko że ogarnia mnie taka senność że zasnę zaraz na krześle ;)

qdkko7eso4id4zg9.png
    (02.02.2015 - 17t 5d)
  • Anutka Autorytet

Wysłany: 15 maja 2014, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    beta drugie podejście :) 469,66 :)

kaarolaa, mała_mi lubią tę wiadomość

1usavcqg3fbgb4ge.png
    3jgx3e3kec0agggp.png
    f2w3rjjgjb0z63zo.png
  • kierzynka Autorytet

Wysłany: 15 maja 2014, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anutka dajesz mi nadzieję że i mnie się uda ;D za trzy dni rozpoczynam 11 cykl i mam nadzieję że wreszcie będę miała tą fasolę ;)

kaarolaa, Anutka lubią tę wiadomość

qdkko7eso4id4zg9.png
    (02.02.2015 - 17t 5d)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 maja 2014, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anutka wrote:
    beta drugie podejście :) 469,66 :)
    super :) mowiłam, ze kolejna bedzie juz wieksza...jest taka jak trzeba...

Anutka lubi tę wiadomość

• Anutka Autorytet

Wysłany: 15 maja 2014, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kaarolaa wrote:
    super :) mowiłam, ze kolejna bedzie juz wieksza...jest taka jak trzeba...
    JAKOS TAK MAŁO :D

1usavcqg3fbgb4ge.png
    3jgx3e3kec0agggp.png
    f2w3rjjgjb0z63zo.png
  • nezumi Autorytet

Wysłany: 15 maja 2014, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anutka super :) gratulacje. teraz biegusiem do lekarza podglądnąć fasolkę :)

Anutka lubi tę wiadomość

c74bebc6c3.png
    10.08.2014
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 maja 2014, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anutka wrote:
    JAKOS TAK MAŁO :D
    jest dobrze, wcale nie mało...

Anutka lubi tę wiadomość

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 15 maja 2014, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki ja wrocilam od lekarza ii... mam skierowanie do kardiologa..zrobia mi EKG i wyszlo ze mam tachykardie .. moje serducho za szybko bije. lekarka mowi ze ekg wyszlo dobrze sece jest ok tyle z za szybko bije i ze najprawdopodowniej efekt stresu, i lekow na niedoczynnosc mam calkowity zakaz na kawe .. bo ona nie podnosi cisnienia a tylko pobudza sere ..
    ehh jak nie urok to sraczka. betablokerow mi nie da bo jesli cszykujemy sie do in vitro to nie bardzo.. kazala najpierw skonsultowac z kardiologiem i endokrynologiem

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
‹‹ 1503 1504 1505 1506 1507 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ