WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
Mnie dzis o malo nie porwalo
cale 78 kg zywej wagi
Karola moja siostra sie tak pobawiala ze maly bedzie strasznie marudny bo strasznie rozrabial w brzuszku .a teraz taki grzeczny ze szokspi do 8
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFilip jest grzeczny jak spi, ale jak wstanie to jest istny huragan i armagedon w jednym...nie daj Boze szafka niezabezpieczona to juz maka i cukier idzie w ruch, kwiaty na parapetach wygladaja jak wiechcie...wszystko na meblach w zasiegu jego rak jest schowane...a jak idzie spac to jak aniołek...nawet w nocy nie płacze. nie marudzi, nie budzi sie, wystarczy butla i spi do rana...
-
nick nieaktualny
-
Witam się :)ja dziś w nocy nie mogłam spać... och co mi się za głupoty śniły. wyszykowałam męża do pracy na 8, zjadłam śniadanie i poszłam spać dalej, no i wstałam o 12
kaarolaa 2 cm cudnie
mała_mi ja bardzo długo nie wiedziałam czy to chłopczyk czy dziewczynka, mała się do nas za każdym razem pupą wypięła i tyle w temacie. w końcu lekarz tak długo jeździł tym aparatem ze stwierdził że w drodze wykluczenia obstawia dziewczynkęa powiem szczerze ze już się jakoś na chłopca nastawiałam.
ania czasem trzeba dać upust emocjomnie ma zmiłuj. ja ostanio co chwila płaczę ale to pewnie hormony.
kaarolaa, mała_mi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kaarolaa wrote:nezumi ja dopiero wizyte mam w poniedziałek i tam sie dokładnie dowiem ile ma Kropek, tak licze na 2 cm ale moze byc wiekszy, nieobraze sie
w sumie to może już nawet serduszko zobaczysz, bo to będzie 9 tc nie?
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnynezumi wrote:no no
w sumie to może już nawet serduszko zobaczysz, bo to będzie 9 tc nie?
a w poniedziałek zacznie sie 10
boje sie jeszcze bardzo, bo wiem ze ciaze obumieraja nawet w 12, 15 tc i tak przed kazda wizyta boje sie, ze nie zobacze juz tego serca...trauma 2 poronien robi swoje...
-
kaarolaa wrote:serduszko juz widziałam, najpierw na poczatku 7 tyg a pozniej na konic 8
a w poniedziałek zacznie sie 10
boje sie jeszcze bardzo, bo wiem ze ciaze obumieraja nawet w 12, 15 tc i tak przed kazda wizyta boje sie, ze nie zobacze juz tego serca...trauma 2 poronien robi swoje...
-
nick nieaktualnyja dopiero ide karte zalozyc bo wczesniej klinika sie mna zajmowała, a tam karty nie zakładaja, teraz juz koniec wizyt (jeszcze jedna prenatalna 16 czerwca) i szukam lekarza na miejscu, a do mojego na nfz wolny termin dopiero na 11 sierpnia, wiec rat nie rat prywatnie musiałam szukac...mam nadzieje, ze bedzie dobra, polecona przez 2 znajome...
Anutka lubi tę wiadomość
-
kaarolaa wrote:ja dopiero ide karte zalozyc bo wczesniej klinika sie mna zajmowała, a tam karty nie zakładaja, teraz juz koniec wizyt (jeszcze jedna prenatalna 16 czerwca) i szukam lekarza na miejscu, a do mojego na nfz wolny termin dopiero na 11 sierpnia, wiec rat nie rat prywatnie musiałam szukac...mam nadzieje, ze bedzie dobra, polecona przez 2 znajome...
-
ja nie jestem jakoś szczególnie z moim lekarzem zwiazana, ostanio byłma na usg u kogoś zupełnie innego bo znalazłam tanie, i było super
bardzo fajny lekarz się okazał
a do mojego chodzę na nfz, raz byłma na prywatnym USG prenatalnym własnie i było ok ale strasznie drogo.
najważniejsze jest dla mnie to ze lekarz do którego chodzę pracuje w szpitalu w którym chcę rodzić. -
nick nieaktualnynezumi wrote:no ale ten twój cie nie przyjmie nawet jak jestes w ciąży? u nas położna wpisywała na listę poza kolejnością.
-
nick nieaktualny
-
Anutka super
gratulacje. teraz biegusiem do lekarza podglądnąć fasolkę
Anutka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczynki ja wrocilam od lekarza ii... mam skierowanie do kardiologa..zrobia mi EKG i wyszlo ze mam tachykardie .. moje serducho za szybko bije. lekarka mowi ze ekg wyszlo dobrze sece jest ok tyle z za szybko bije i ze najprawdopodowniej efekt stresu, i lekow na niedoczynnosc mam calkowity zakaz na kawe .. bo ona nie podnosi cisnienia a tylko pobudza sere ..
ehh jak nie urok to sraczka. betablokerow mi nie da bo jesli cszykujemy sie do in vitro to nie bardzo.. kazala najpierw skonsultowac z kardiologiem i endokrynologiem