Nieudane IVF? Czas na nowy plan.

Zatrzymaj się zanim spróbujesz kolejny raz. Zyskaj ekspercką analizę dotychczasowego leczenia i konkretne zalecenia. Wróć silniejsza.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
Odpowiedz

WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA

Oceń ten wątek:
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 15 maja 2014, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie dzis o malo nie porwalo :D cale 78 kg zywej wagi :P

Karola moja siostra sie tak pobawiala ze maly bedzie strasznie marudny bo strasznie rozrabial w brzuszku .a teraz taki grzeczny ze szok :D spi do 8 :)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 maja 2014, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Filip jest grzeczny jak spi, ale jak wstanie to jest istny huragan i armagedon w jednym...nie daj Boze szafka niezabezpieczona to juz maka i cukier idzie w ruch, kwiaty na parapetach wygladaja jak wiechcie...wszystko na meblach w zasiegu jego rak jest schowane...a jak idzie spac to jak aniołek...nawet w nocy nie płacze. nie marudzi, nie budzi sie, wystarczy butla i spi do rana...

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 maja 2014, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dopiero zjadłam sniadanie :) paczek z morela i 2 bułki pelnoziarniste z masełkiem i pomidorkiem + kubek mleka :)

• nezumi Autorytet

Wysłany: 15 maja 2014, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się :)ja dziś w nocy nie mogłam spać... och co mi się za głupoty śniły. wyszykowałam męża do pracy na 8, zjadłam śniadanie i poszłam spać dalej, no i wstałam o 12 ;)

kaarolaa 2 cm cudnie :)

mała_mi ja bardzo długo nie wiedziałam czy to chłopczyk czy dziewczynka, mała się do nas za każdym razem pupą wypięła i tyle w temacie. w końcu lekarz tak długo jeździł tym aparatem ze stwierdził że w drodze wykluczenia obstawia dziewczynkę :) a powiem szczerze ze już się jakoś na chłopca nastawiałam.

ania czasem trzeba dać upust emocjom :) nie ma zmiłuj. ja ostanio co chwila płaczę ale to pewnie hormony.

nick nieaktualny, mała_mi lubią tę wiadomość

c74bebc6c3.png
    Alicja jest już z nami! <3
    10.08.2014
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 maja 2014, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nezumi ja dopiero wizyte mam w poniedziałek i tam sie dokładnie dowiem ile ma Kropek, tak licze na 2 cm ale moze byc wiekszy, nieobraze sie :)

nezumi lubi tę wiadomość

• nezumi Autorytet

Wysłany: 15 maja 2014, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kaarolaa wrote:
    nezumi ja dopiero wizyte mam w poniedziałek i tam sie dokładnie dowiem ile ma Kropek, tak licze na 2 cm ale moze byc wiekszy, nieobraze sie :)
    no no :) w sumie to może już nawet serduszko zobaczysz, bo to będzie 9 tc nie?

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

c74bebc6c3.png
    10.08.2014
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 maja 2014, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nezumi wrote:
    no no :) w sumie to może już nawet serduszko zobaczysz, bo to będzie 9 tc nie?
    serduszko juz widziałam, najpierw na poczatku 7 tyg a pozniej na konic 8 :) a w poniedziałek zacznie sie 10 :) boje sie jeszcze bardzo, bo wiem ze ciaze obumieraja nawet w 12, 15 tc i tak przed kazda wizyta boje sie, ze nie zobacze juz tego serca...trauma 2 poronien robi swoje...

• nezumi Autorytet

Wysłany: 15 maja 2014, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kaarolaa wrote:
    serduszko juz widziałam, najpierw na poczatku 7 tyg a pozniej na konic 8 :) a w poniedziałek zacznie sie 10 :) boje sie jeszcze bardzo, bo wiem ze ciaze obumieraja nawet w 12, 15 tc i tak przed kazda wizyta boje sie, ze nie zobacze juz tego serca...trauma 2 poronien robi swoje...
    rozumiem cię :* ja też na pierwszej wizycie siedziałam jak na szpilkach bo w głowie miałam doświadczenie z lipca... i jak połozna nie zaproponowała mi od razu założenia karty ciążę (normlane nie robią tak u nas) to się osunęłam na fotel... no cyrk i histeria.

c74bebc6c3.png
    10.08.2014
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 maja 2014, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja dopiero ide karte zalozyc bo wczesniej klinika sie mna zajmowała, a tam karty nie zakładaja, teraz juz koniec wizyt (jeszcze jedna prenatalna 16 czerwca) i szukam lekarza na miejscu, a do mojego na nfz wolny termin dopiero na 11 sierpnia, wiec rat nie rat prywatnie musiałam szukac...mam nadzieje, ze bedzie dobra, polecona przez 2 znajome...

Anutka lubi tę wiadomość

• nezumi Autorytet

Wysłany: 15 maja 2014, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kaarolaa wrote:
    ja dopiero ide karte zalozyc bo wczesniej klinika sie mna zajmowała, a tam karty nie zakładaja, teraz juz koniec wizyt (jeszcze jedna prenatalna 16 czerwca) i szukam lekarza na miejscu, a do mojego na nfz wolny termin dopiero na 11 sierpnia, wiec rat nie rat prywatnie musiałam szukac...mam nadzieje, ze bedzie dobra, polecona przez 2 znajome...
    no ale ten twój cie nie przyjmie nawet jak jestes w ciąży? u nas położna wpisywała na listę poza kolejnością.

c74bebc6c3.png
    10.08.2014
  • nezumi Autorytet

Wysłany: 15 maja 2014, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja nie jestem jakoś szczególnie z moim lekarzem zwiazana, ostanio byłma na usg u kogoś zupełnie innego bo znalazłam tanie, i było super :) bardzo fajny lekarz się okazał :) a do mojego chodzę na nfz, raz byłma na prywatnym USG prenatalnym własnie i było ok ale strasznie drogo.
    najważniejsze jest dla mnie to ze lekarz do którego chodzę pracuje w szpitalu w którym chcę rodzić.

c74bebc6c3.png
    10.08.2014
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 maja 2014, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nezumi wrote:
    no ale ten twój cie nie przyjmie nawet jak jestes w ciąży? u nas położna wpisywała na listę poza kolejnością.
    jak powiedziałam, ze jestem w ciazy i musze karte załozyc to ona mi na to, ze nic na to nie poradzi...wiec ich olałam, chociaz lekarz naprawde super i szkoda mi, ze do niego nie bede chodziła...

• kierzynka Autorytet

Wysłany: 15 maja 2014, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a u mnie słoneczko pięknie świeci ;)tylko że ogarnia mnie taka senność że zasnę zaraz na krześle ;)

qdkko7eso4id4zg9.png
    (02.02.2015 - 17t 5d)
  • Anutka Autorytet

Wysłany: 15 maja 2014, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    beta drugie podejście :) 469,66 :)

nick nieaktualny, mała_mi lubią tę wiadomość

1usavcqg3fbgb4ge.png
    3jgx3e3kec0agggp.png
    f2w3rjjgjb0z63zo.png
  • kierzynka Autorytet

Wysłany: 15 maja 2014, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anutka dajesz mi nadzieję że i mnie się uda ;D za trzy dni rozpoczynam 11 cykl i mam nadzieję że wreszcie będę miała tą fasolę ;)

nick nieaktualny, Anutka lubią tę wiadomość

qdkko7eso4id4zg9.png
    (02.02.2015 - 17t 5d)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 maja 2014, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anutka wrote:
    beta drugie podejście :) 469,66 :)
    super :) mowiłam, ze kolejna bedzie juz wieksza...jest taka jak trzeba...

Anutka lubi tę wiadomość

• Anutka Autorytet

Wysłany: 15 maja 2014, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kaarolaa wrote:
    super :) mowiłam, ze kolejna bedzie juz wieksza...jest taka jak trzeba...
    JAKOS TAK MAŁO :D

1usavcqg3fbgb4ge.png
    3jgx3e3kec0agggp.png
    f2w3rjjgjb0z63zo.png
  • nezumi Autorytet

Wysłany: 15 maja 2014, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anutka super :) gratulacje. teraz biegusiem do lekarza podglądnąć fasolkę :)

Anutka lubi tę wiadomość

c74bebc6c3.png
    10.08.2014
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 maja 2014, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anutka wrote:
    JAKOS TAK MAŁO :D
    jest dobrze, wcale nie mało...

Anutka lubi tę wiadomość

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 15 maja 2014, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki ja wrocilam od lekarza ii... mam skierowanie do kardiologa..zrobia mi EKG i wyszlo ze mam tachykardie .. moje serducho za szybko bije. lekarka mowi ze ekg wyszlo dobrze sece jest ok tyle z za szybko bije i ze najprawdopodowniej efekt stresu, i lekow na niedoczynnosc mam calkowity zakaz na kawe .. bo ona nie podnosi cisnienia a tylko pobudza sere ..
    ehh jak nie urok to sraczka. betablokerow mi nie da bo jesli cszykujemy sie do in vitro to nie bardzo.. kazala najpierw skonsultowac z kardiologiem i endokrynologiem

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
‹‹ 1503 1504 1505 1506 1507 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Spokój rodziców zaczyna się od jednego sprytnego urządzenia. Czy niania elektroniczna to must have rodziców?

Pierwsze miesiące z dzieckiem to wyjątkowy czas, ale też nieustanna czujność i troska o jego bezpieczeństwo. Coraz więcej rodziców sięga po nowoczesne rozwiązania, które pomagają spokojniej czuwać nad snem malucha. Czy niania elektroniczna to rzeczywiście niezbędny element domowej wyprawki, czy tylko kolejny gadżet? Sprawdź, jak działa, co daje na co dzień i czy może realnie ułatwić życie rodzicom.

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ