WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
to nie może być tak że sobie całkiem pęknie i juz. Za długo sie starałas o to maleństwo żeby tak po prostu miało sie nie udac kiedy jest już blisko do rozwiązania. Trzeba się modlić (ci co wierzą i ci co nie wierzą też) żeby wszystko było ok bo ja nie pozwalam na to żeby miało się nie udać! no nieeee.
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczeta mam problem, bylam juz dawno u umowiona na usg polowkowe na 9 wrezsnia prywatnie, a dzis rejestrowalam sie na nfz - gin nie wie o wizytach prywatnych, i dostalam termin na 10 wrzesnia. Nie mam mozliwosci przesuniecia wizyt - to jedyne wolne terminy. Czy bezpieczne jest robienia usg dzien po dniu ????
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2014, 20:00
-
nick nieaktualnyAnutka spokojnie mozesz robic usg dzien po dniu napewno nie zaszkodzi. Ja polowkowe mialam miec w czwartek ale teraz juz moge o nim zapomniec a kolejna wizyta 8 wrzesnia i moge do niej nie dotrwac w ciazy. Oby maluch jednak odpuscil i sie wszystko unioslo do gory
Anutka lubi tę wiadomość
-
o ja pierdziele Karola, to przecież zwariować można. Jak przez dzień sobie pomyślałąm o was to aż mi łzy w oczach stanęły... bo ileż można znieść. Przytulam cie mocno i trzymaj się dzielnie :****
-
kaarolaa wrote:Anutka spokojnie mozesz robic usg dzien po dniu napewno nie zaszkodzi. Ja polowkowe mialam miec w czwartek ale teraz juz moge o nim zapomniec a kolejna wizyta 8 wrzesnia i moge do niej nie dotrwac w ciazy. Oby maluch jednak odpuscil i sie wszystko unioslo do gory
-
nick nieaktualny
-
Oby sie wysraszyl lekarza i uciekl spowrotem tam gdzie jego miejsce
moze powoli sie zasklepia
trzyamm mocno kciuki
-
nick nieaktualny
-
niech tata przyjedzie i z Nim sobeie po mesku pogada
Ja tam czuje ze ebdzie dobrze i mały sie opamieta
-
JAK TO PRZECZYTAŁAM TO NIE WIEM DLACZEGO ALE POCZUŁAM DZIWNY SPOKÓJ
"Porada dnia
Załóż, że staranie się o dziecko to proces a nie zdarzenie. Spośród wszystkich par aktywnie starających się o dziecko tylko 30% par zachodzi w nią w pierwszym cyklu. Po 3 cyklach w ciąży będzie około 59% wszystkich starających się par, po 6 cyklach 80%, po 12 cyklach 85%, a w przeciągu 4 lat zajdzie w ciążę około 95% wszystkich starających się par. Około 5% par będzie starało się o dziecko dłużej niż 4 lata."
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnycedr697 wrote:karola jak tam? mam nadzieje że będzie dobrze. Powiedz małemu że jak wytrzyma do swojego terminu to ma u ciotki durze lody - największe jakie zdoła zjeść.
Przytulam.cedr697 lubi tę wiadomość