WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kierzynka ja tez robie za okolicznego fryzjera
kierzynka lubi tę wiadomość
Biochem - 2017 r
Franek 👼- 36 tc (*) 2670g/50cm 20.03.2021 (Sn) - kolizja pepowinowa
Maciej 💙 - 37+4 tc 3470g/54cm 08.03.2022r. (Cc)
Pozamaciczna w bliźnie po cc - 10.11.2022 r. -
nick nieaktualny
-
Karola ja trzymam kciuki zebyb jednak stwierdzilz e za zimno tu dla niego i u Ciebie jest mu lepiej
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Karola łomatko co znowu z twoim Kropkiem... Ale mu się pospieszyli, no. Nie masz wyjścia jak leżeć, tłumaczyć mu ze za wcześnie na niego i pozwolic lekarzom działać.
Co dostałaś? Na październikowych na fb też mamusia jedna miała tak samo praktycznie, najpierw ja wyciszali w szpitalu, potem założyli pessar no i teraz leci 33 tydzień i jest dobrze. Trzymam kciuki mocno żeby się uspokoiło i żebyś za jakiś czas mogła jednak w domku leżeć :* -
nick nieaktualny
-
fenoterol?
Karola, jak zastosowali taka dawke to powinno być dobrze. Lez i myśl pozytywnie. Zobaczysz ze teraz uspokoją wszystko i Małego jeszcze przenosisz. A ty miałaś jakieś skurcze, bole? Nie wiem co cie natchnęło, ale cale szczęście ze do tego szpitala pojechalaskaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnybo od kilku dni czulam jakby mnie brzuch ciagnal do dolu i sie obnizal, ale nic nie bolalo, brak skurczy...a w piatek pojawil sie wodnisty sluz i dzisiaj bylo go naprawde sporo...wiec pierwsze co na mysl to wody sie sacza...ale pecherz jest caly na szczescie, jednak zszedl do kanalu i pojawilo sie rozwarcie na 1 palec...mialam przeczucie zeby jechac do szpitala
-
Najpierw stres żeby zajść w ciążę a potem żeby było z ciążą wszystko ok. Same nerwy. Karola ty tego masz za dużo i powiedz malenstwu żeby był grzeczny i zdrowy bo będzie miał bardzo kochana mamusie która tyle czasu non stop o niego walczy
kaarolaa lubi tę wiadomość