WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnycedr to pieknie i synek juz duzy, prawdziwy klusek, ponad 9 cm...
ja mam polowkowe za tydzien i jestem ciekawa jak moj ruchliwy klusek sie mniewa dzisiaj robilam wyniki mocz, cukier, morfologia i POC...
Ania, kierzynka kciuki za wspolne fasolkowanieAnutka, kierzynka, cedr697 lubią tę wiadomość
-
A zatem melduje sie po wizycie
Szyjka twarda i mocno trzyma
Dostalismy zielone swiatlo na serduchowanie
Co do cc ze wzgledu na wade wzroku to mam zasiegnac konsultachi okulisty i wricic
Morfolgia, mocz w normie
Miednica chrupie bo sie rozciaga i na to nic nie poradzimy
Przytylam 1,5 kg wiec nafal jestem 1,5 na minusie do wagi sprzed ciazykaarolaa, cedr697 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
cedr697 wrote:mój kluseczek może i wierzga na usg ale ja go jeszcze nie czuje.
karola trzymam kciuki żeby na połówkowym bylo wszystko dobrze.
anutka to ja od początku ciąży przytyłąm już jakieś 4kg i mam taki celulit (kiedyś zauważyłam) że łeeecedr697 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnycedr697 wrote:mój kluseczek może i wierzga na usg ale ja go jeszcze nie czuje.
karola trzymam kciuki żeby na połówkowym bylo wszystko dobrze.
anutka to ja od początku ciąży przytyłąm już jakieś 4kg i mam taki celulit (kiedyś zauważyłam) że łeee
ja juz przybralam okolo 5 kg, troche sporo ale to dlatego, ze nic nie schudlam na poczatku...i celulit tez mam, ale minie po porodzie mam nadzieje...Anutka, cedr697 lubią tę wiadomość
-
cedr697 wrote:eee tam celulit najważniejsze że jest zdrowy dzidziuś ; )
Moj terz smaruje i brzuszek i celulit
ale wiesz że brzuchola nie powinno się masować tylko wetrzeć i tyle. -
co jak co ale ja nie stracilam nadziei walczymy
57% szans na znalezienie plemniorow to nie maloAnutka, kaarolaa, cedr697 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnya ja juz mam wozek wyprany
tzn rozebralysmy z mama na czesci wszystko i co sie dalo to do pralki a co nie to recznie i juz prawie suchy ten material jest bede jechala za tydzien do domu to zawioze juz gotowy i niech czeka na grudzien
łózeczko tez juz odmalowane
oj teraz czekam, az ten 27 tyg minie bo to taka granica przezywalnosci i bede duzo spokojniesza...cedr697 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kaarolaa wrote:a ja juz mam wozek wyprany
tzn rozebralysmy z mama na czesci wszystko i co sie dalo to do pralki a co nie to recznie i juz prawie suchy ten material jest bede jechala za tydzien do domu to zawioze juz gotowy i niech czeka na grudzien
łózeczko tez juz odmalowane
oj teraz czekam, az ten 27 tyg minie bo to taka granica przezywalnosci i bede duzo spokojniesza...