WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyja mam z playa ale internet przenosny na pena...nie narzekamy, dobrze chodzi nie wariuje, nie zacina sie
ja jestem jestem tylko naprwade ochoty mi brakuje zeby zagladac, po calym dniu upałow mam gdzies neta...marzy mi sie łózeczko bo pogoda mnie gorzej wykancza w ciazy niz robota przed ciazaamela lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnya ja fryzjera musze zamowic, robie sobie przed 20 balejarz bo ostatnio wlosy malowalam rowno rok temu mam teraz naturalny kolor, ale ze szykuje sie wesele na 23 musze jakos wygladac mialam tez dzisiaj jechac do miasta, kupic sukienke, ktora wczesniej upatrzymalam i zaniesc zwolnienia do KRUS i dupa bo dokumenty od samochodu i karta pojechały wczoraj z tesciem do nich a ja jestem u swoich rodzicow...
-
Hej Myszki
Mała mi widze że masz "chwilowo" neta Co tam u Was słychać ?
Ja byłam wczoraj na ktg w szpitalu, zapis wyszedł prawidłowy, miałam jedynie lekkie skurcze..jutro na 16 znowu jade na ktg zobaczymy może coś sie ruszy w końcu, a jak do piątku nie urodze to w sobote wywołuja !! matko jak się boje tego wywoływania ...
A pogoda to istne tropiki, ja jestem już tak zmęczona nimmi ledow łaże...
miłego po południamała_mi lubi tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
amela trzymam kciuki, zeby sie naturalnie ruszylo
amela lubi tę wiadomość
Biochem - 2017 r
Franek 👼- 36 tc (*) 2670g/50cm 20.03.2021 (Sn) - kolizja pepowinowa
Maciej 💙 - 37+4 tc 3470g/54cm 08.03.2022r. (Cc)
Pozamaciczna w bliźnie po cc - 10.11.2022 r. -
Amela trzymam mocno kciuki żeby poszło naturalnie Z tym wywoływaniem to szału ni ma Teraz koleżanka rodziła- 10 dni po terminie i nic, zaczęli wywoływać(oksy i te inne baloniki )w sob wieczorem, Kingę niestety prawie nic nie wzruszyło no i na koniec w niedzielę wieczorem dopiero zdecydowali się na cc. Zdziwienie było lekarzy, bo miała być Mała niecałe 4kg a tu Klucha 4,5...
Także no, pocieszyłam cię mam nadzieję
a ja jutro na wizytę idę, całe szczęście, bo mnie różne dziwne przypadłości ostatnio męczą i chcę wiedzieć że wszystko jest okej, a mój gin dopiero w niedzielę wrócił z urlopu(3tyg go nie było). Może poznam datę cc.
amela lubi tę wiadomość
-
nioo my dopieor weszlismy do domku
dzien pelen wrazen i przyjemnosci
najpierw obiad z mezusiem w rewolucjach Magdy Gesler w americanhome
zjedlismy duze burgery
pozniej kino
bylismy na Strażnicy Galaktyki- super filmek
a poo...
lody
Zakupy
mezusiowi kupilsmy sweterek takie elegancki w croppie i bluze
a ja kupilam sobie sliczna kobieca sukieneczke
az widzialam jak mojemu misiowi sie zaswiecily oczka jak mnie w niej zobaczyl
Jutro idziemy kupic karte miejska bo mezu bedzie jezdzil na 8 wiec ja bede musiala jechac autobusem
i idziemy jutro na relax.. czyli basen
Aaa n i jeszcze jeden news..L4 nie udalo sie zalatwic ale widac tak milo byc po wizycie maz dostał tel od faceta ktory mówił ze on go chetnie zstrudni pozniej myśleliśmy ze cos kręci bo powiedzial ze wolne st jest ale zsdzwoni czy na pewno wlasnie zadzwonił misio idzie w czw na 1 dzień piatek powiedzial od razu ze ma wizyte ten powiedział ze spoko i czw potraktuje jako dzuen probny a jak coś. Od pon zaczyna
NO a w piatek ... jedziem do Łodzi po te wynikiamela, mała_mi lubią tę wiadomość
-
no to różnie bywa z tym wywoływanie...na jedną zadziała jedna kroplówka z oxy a na druga nic.. dobrze że u mnie w szpitalu czekają tylko 6 dni po terminei i wywołuja, dłużej bym nie wytrzymała chyba !!
Aniu no to spędziliście z mężem bardzo miły dzień super Trzymam kciuki za wyniki !!
DobranocAnia_84, mała_mi lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hej dziewczynki
Anutka gratuluje pierwzych ruchow
My po wynikach
niestety umeza w kariotypie wyszed dodatkowy choromosom 47 XXY
tak wiec tu konczy sie nasza walka jesl chodzi o biopsje jader i ICSI
ale.. pozostajemy przy dawcy wiec moze niedlugo bedziemy ieszyc sie z naszego dzieciaka .. choc wiem ze to jeszcze troche potrwaAnutka, kaarolaa lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:hej dziewczynki
Anutka gratuluje pierwzych ruchow
My po wynikach
niestety umeza w kariotypie wyszed dodatkowy choromosom 47 XXY
tak wiec tu konczy sie nasza walka jesl chodzi o biopsje jader i ICSI
ale.. pozostajemy przy dawcy wiec moze niedlugo bedziemy ieszyc sie z naszego dzieciaka .. choc wiem ze to jeszcze troche potrwa