WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
Ooo widzę ze nasze zguby się odezwaly nareszcie teraz czekamy na foty naszych wieczornicowych dzieci Kajoni jak tylko będziesz miała możliwość po porodzie to wrzucaj fotę Adasia bo Adasie to fajne chłopaki mój mąż na przykład ja teraz jestem nad morzem wiec mało kiedy odwiedzam forum a jeśli chodzi o moje starania to jak widać w ciąży nie jestem wykresu nie mam bo odpuscilam sobie ten cykl ze względu na urlop buziaki dla was ;*
-
Anuta sliczny brzusio..
i zaraz ci złoje dupe ;P za to ze tak mowisz pozniej wszytsko wroci do normy
pomysl ze wlasnie dzieki kropkowi masz ten celulitek ;PAnutka lubi tę wiadomość
-
oki wiec troch einfo o nas..
ogolnie jest do bani raczej ;/
kazali nam przyjechac na konsultacje do Łodzi czyli wyniki nie napawja nadzieja ..
oczywiscie moja pierwsza reakcja placz
ale pogadalam z mezem i to co powiedzial uspokoilo mnie bo wreszcie powiedzial co o tym mysli
a wiec on od poczatku chcial zdecydowac sie na dawce i dalej tego chce stwierdzil ze te badania robil dla mnie zebym miala czyste i spokojne sumienie
z racji teog ze dopioeor zaczal prace wizyte przelozylismy na wrzesien
ale w tym czasie chcemy dowiedziec sie dokladnie co i jak ja zrobie HSG przed insemka
a wtym czasie jesli dadza nam szanse na bobaska naszegfo jesli uda sie zajdsc dzieki dawcy maz bedzie obil reszte badan i bedziemy probowac biopsji oraz zadbamy o jego zdrowie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hhehe cedr no fskt to ja musze mojemu tez powiedziec zeby zrbil uprawnienia na C ;P
cedr697 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ehh no i dziadek dzis wyladowal w szpitalu
obustroone zapalenie pluc+ oskrzeli
karetka go zabrala bo ni emial juz sil zejsc -
nick nieaktualny
-
boje sie o niego bo babcia go tak zalatwila ja mowilm juz jak mu sie taka goraczka utrzymywala ze do szpitala a ta nie wbo w szpitalu umieraja ;/
dziadek jest odwodniony bo niechcial pic - efekt nogi spuchniete .. wiec nie wiem czy nerki dzialaja
ehh mam zle przeczucia juz 2 antybiotyki a infekcja sie poszerza