WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAnutka wrote:Mocni to czuje bole miednicy ;( nie moge chodaic, bardzo chrupie i boli, to normalne ??? Czuje sie jak po 20 godzinnym porodzie
Anutka lubi tę wiadomość
-
Pozdrowienia z mini wakacji dla kobietek.
Gratuluje wszystkim zaciazonym..nie będę
wymieniac bo dluga lista by się zrobiła.
Aniu84 kibicuje tak mocno jak się da..
Anutka gratuluje 1ruchow teraz będzie tylko lepiej.
Mala mi , kaarola co u Was, jak maluszki.? Brzuchate.
Aniaqa gratki...
Sciskam i przesyłam promyk sloneczkaWiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2014, 23:08
kaarolaa, Anutka, mała_mi lubią tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni. -
mała_mi lubi tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni. -
nick nieaktualnywitam kochane
Maria jak dobrze czytac, ze u Was wszystko dobrze i jeszcze mały urlopik macie
u nas dobrze, maluch sie wierci. skubany widac, ze to chlopak juz codziennie sie odzywa i to coraz mocniej ale ja to kocham niech mnie meczy, teraz jeszcze jest to miłe, ale za 10 tyg moze byc juz mniej fajnie
mamy juz łozeczko i wozek...łózeczko trzeba wyciscic i pomalowac i jest to mebelek z dusza bo ma juz 32 lata a to moj mezu przy pracy
mała_mi, cedr697, Lucy91 lubią tę wiadomość
-
MA - slicznie wygladacie
Karola takie łózeczka sa najsłodsze z pokolen a mezu dzielnie pracuje nad nimkaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
wiesz Karola nie wiem mam dylemat czy startowac przed zima..z racji tego ze trzeba palic u nas soamega strome schody trzeba dzwigac to wszytsko do pieca co 2-3 h inaczej jest mega zimno jak znowu bede chorowac jak w tymroku ..nie wiem czy jest sens .. pozatymmsze zrobic HSG ..
wszytsko wyjasni sie po pierwszej wizycie .. z racji tego ze ostatnie badania mam sprzed roku pewnie kaze powtorzyc ..
pozatym zastanawiamy sie na inseminacja Evie
czyli nie taka normalna z chodzisz przez 24 z taka pompa.. dafkuje plemnik ..zwieksza szans e zeby utrafic bo wiesz jeden wlew a u mne pecherzyki niby do pekniecia a pekaja po 2-3 dniach dopiero ;/
wiec mozey sie rozminac
dwa poki co kasa..
poki co nic nie planuje..na spokojnie poczekam co zaproponuje lekarz jak on to widzimała_mi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kierzynka wrote:eheh ja nie wiem
może obie w tym samym czasiecedr697, kierzynka lubią tę wiadomość