WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
Kierzynka kop w dooope masz
ja ci zazdraszczam wczasów nad morzem w świętym spokoju(czyt: bez dzieci irytujących w wakacje 1000 razy bardziej niż zwykle bo im się nudzi....)
u nas ostatnio po japońsku czyli jako tako
wqrwia mnie wszystko, a w szczególności mój osobisty mąż
Wieczorem jadę na na ostatnie usg(no chyba że przed samym porodem mi jeszcze zrobi). Teraz muszę ogarnąć dom i przyszykować młodej torta bo ma urodziny(4 już ) i cosik jeszcze może bo długi weekend i zapewne nas jakieś goście nawiedzą.
no to życzę miłego dnia wszystkim :* :*
ps.
Nezumi urodziła 10.08 a Amela 11.08, obydwie mają córeczkiAnutka, kierzynka, Ania_84, cedr697 lubią tę wiadomość
-
mała_mi wrote:Kierzynka kop w dooope masz
ja ci zazdraszczam wczasów nad morzem w świętym spokoju(czyt: bez dzieci irytujących w wakacje 1000 razy bardziej niż zwykle bo im się nudzi....)
u nas ostatnio po japońsku czyli jako tako
wqrwia mnie wszystko, a w szczególności mój osobisty mąż
Wieczorem jadę na na ostatnie usg(no chyba że przed samym porodem mi jeszcze zrobi). Teraz muszę ogarnąć dom i przyszykować młodej torta bo ma urodziny(4 już ) i cosik jeszcze może bo długi weekend i zapewne nas jakieś goście nawiedzą.
no to życzę miłego dnia wszystkim :* :*
ps.
Nezumi urodziła 10.08 a Amela 11.08, obydwie mają córeczki -
hej dziewczynki
mnie ostatnio malo bo praca nas goni
małż zadowolony z pracy mato az sam nie mze uwierzyc ze mozna pracowac tylko do 16 o 15:50 szef mowi chlopaki zberamy sie i punkt 16 wyjezdaja z pracy wiecie pierwszy raz od 8 lat moj maz ma dluugi weekend
jego szef jest na prawde ludzki..
michal powiedial mu ze 25 sierpnia koncy mu sie ubezpieczenie i ze musi jakas decyje podjac bo niewie czy dalej bedzi echcial go sprawdac.. jels tak to musi zarejestrowac sie w UP jako bezrobotnya ten do neigo mowi tak jak chcesz to sie zarejestruj.. albo damy ci umowe.. fakt jakbys sie zarejestrowal to po pierwsze masz na reke kase a po drugie dostajesz kuroniowke wiec jeslchce sz wyciaganc od Panstwa kase to ciagnij ile wlezie cyli dal Miskowie do zrozumienia ze go zatrudni
teraz mamy dylemat czy nech m da t umowe.. czy zeby zalozyc dzialanosc .. i wspolpracowac z nim..w sumei i tak michal musi zalozyc dzialanosc bo ja niedlugo koncze... i trzeba moje zlecenia pod cos podpisac
obaczymy jakie warunki da Michalowie ten na umowe o prace.
Z dziadkiem lepiej
wiec powoli cos sie tam klaruje..ale teraz zacynam sie martwic ta sprawa spadkowa..no nic zobaczymy ..
a ja teraz pije kawunie z czekolada
Czekamy na focie maluchów
Mała noo to torcik bedzie piekny na 4 ur tzryammkciki za usg
Kierzynka nie zazdrosc tylko puszczaj sie z mezem hihikaarolaa, cedr697 lubią tę wiadomość
-
kierzynka wrote:Hehe Ania puszczam się często ale zazdrość nie mija tylko że to taka pozytywna zazdrość
kierzynka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
czekajcie a będzie wam dane
alem zabłysnęła, co?
Usg okej- Klusek jest Kluskiem i waży 1980g to będzie gigant
nie mam sił po dniu dzisiejszym(goście goście) a poza tym to mąż ma urlop(na razie tydzień ale chce do dwóch dociągnąć) i będziemy razem spędzać ostatnie dni wakacji
Ania_84, kaarolaa, kierzynka, Anutka, cedr697 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kaarolaa wrote:niech rosnie chlopak
mnie ciekawi ile moj maluch juz wazy, w czwartek polowkowe to zobaczymy... -
nick nieaktualnymała_mi wrote:Wiesz Ania, staram się jak moge
Karola strasznie późno masz to połówkowe- 23 tydzień leci.
Dobranoc wszystkim :*
dobranocmała_mi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Niech rosną chłopaki i dziewczyny a na swoją kolej cierpliwie czekam no jak trzeba to trzeba mój mnie wkurzył bo siedzę sobie i oglądam na Polsacie disco jakiś program i śpiewam razem z Bad Boys Blue a tu dzwoni teściowa do niego, pyta czy jutro ja ufarbuje jak przyjedziemy a ten zamiast powiedzieć ze tak to mówi do niej żeby mnie zapytała i daje mi telefon a teściowa zwróciła mi dupkę do końca piosenki.
kaarolaa, Anutka lubią tę wiadomość