WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
kaarolaa wrote:Anutka spokojnie na wszystko przyjdzie czas. Pamietasz jaka bylas juz praktycznie zrezygnowana niepowodzeniami. 11 miesiecy czekalas na cud ktory teraz nosisz pod sercem. Tak samo bedzie z instynktem przyjdzie w odpowiednim czasie. Moze dopiero podczas porodu, moze jak pierwszy raz przystawisz dziecko do piersi ale przyjdzie. U kazdej z nas pojawia sie w innym momencie. U mnie zakielkowal szybko bo w momencie pierwszego usg, jak tylko pokazala sie nam ta mala ledwo milimetrowa kropeczka na ekranie bez serduszka...spokojnie o depresji nie ma mowy
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
Anutka spoko luz istynkt poczujesz jak cie maly badz mala pierwszyraz capnie za cyca hihi
MA ogólnie bardzo dorbze po wizycie mamy 57% szans na plemniki po kuracji hormonalnej
od jutra maz zazna bedzie łykał 6 tabl rano 2 popoludni 4 wieczorem
jak testosteron skoczy powyzej 400 to wtedy mona myslec o biopsji tyle ze cena nas powalila bo to 9 tys..ale skas sie skombinujeAnutka, kaarolaa lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Anutka spoko luz istynkt poczujesz jak cie maly badz mala pierwszyraz capnie za cyca hihi
MA ogólnie bardzo dorbze po wizycie mamy 57% szans na plemniki po kuracji hormonalnej
od jutra maz zazna bedzie łykał 6 tabl rano 2 popoludni 4 wieczorem
jak testosteron skoczy powyzej 400 to wtedy mona myslec o biopsji tyle ze cena nas powalila bo to 9 tys..ale skas sie skombinuje -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Karolino droga, lepiej może nie niedługo, niech sobie siedzi tam
myślałam że Antonina wrzuciła fotki swojego przystojniaka, a tu ni ma.
Anutka u ciebie połówkowe zaraz. Pewnie sie nie możesz doczekać żeby sprawdzić swoje przeczucia co do Poziomka/Poziomki
ja się zapomniałam wam powiedzieć że w końcu, po burzliwych naradach Junior ma imię Będzie Miłosz
kaarolaa, kierzynka, cedr697, Anutka, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Oj tygodnie lecą jak szalone niedługo będzie roczek naszej wieczornicy i ile się zdarzyło przez ten czas mamy wieczornicowe dzieci i fasolki i poznalysmy fajne babki tu się rozluźnić można, ponarzekać na facetów i pośmiać a co najważniejsze wspieramy się wzajemnie
cedr697, mała_mi, Ania_84, kaarolaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Padło pytanie o testach podejrzewam ze pewnie w poniedziałek lub wtorekBiochem - 2017 r
Franek 👼- 36 tc (*) 2670g/50cm 20.03.2021 (Sn) - kolizja pepowinowa
Maciej 💙 - 37+4 tc 3470g/54cm 08.03.2022r. (Cc)
Pozamaciczna w bliźnie po cc - 10.11.2022 r. -
mała_mi wrote:Karolino droga, lepiej może nie niedługo, niech sobie siedzi tam
myślałam że Antonina wrzuciła fotki swojego przystojniaka, a tu ni ma.
Anutka u ciebie połówkowe zaraz. Pewnie sie nie możesz doczekać żeby sprawdzić swoje przeczucia co do Poziomka/Poziomki
ja się zapomniałam wam powiedzieć że w końcu, po burzliwych naradach Junior ma imię Będzie Miłosz -
cedr697 wrote:roczek wieczornicy?! to trzeba zrobić imprezę ja wpadnę z soczkiem
A tak swoją drogą to zleciało oj zleciało.
kierzynka nie ty jedna się stresowałaś, ja też tylko nigdy nie mogłam sięzebrać do mierzenia temperatury.cedr697 lubi tę wiadomość
-
WOW zapowiada sie biba
i torick obowiazkowow
cos mi sie zdjae ze faktycznie Maluktka by onas tak nie zapomniala
Lucy trzymamy kciuki ze piekny prazent na ta nasza wieczornicowa rocznice
cedr697 lubi tę wiadomość
-
Ania
http://allegro.pl/komoda-czarny-bialy-wysoki-polysk-150cm-kial-mdf-i4526965807.html
coś takiego mniej więcej, tylko pod moje wymiary i kolor zupełnie inny, nie żaden lakierowany, tylko ciemne drewno i większe szybki
zapisałam sobie zdj kiedyś ale nie mogę go znaleźć więc liczę na waszą wyobrażnięAnia_84 lubi tę wiadomość