WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja wlasnie probuje sie dodzwonic do WKU bo androlog kaza nam zgłosic ze Misiek ma ta wade genetyczna .. i zeby mu zmeinili kat na niezdolny do słuzby wojskowej bo tak juz powinien miec wpisane wtedy co stawal na komisje ;/
-
Anutka, przecież ci pisałam, mg i wapń w dużej ilości
wróciłam z miasta niedawno, skończyłam już zakupki szkolne, mamy WSZYSTKO. Wieczorem muszę siąść i pooprawiać książki, młoda sama tego nie zrobi bo ja kupuję te okładki co się przycina samemu i przykleja, bo reszte to jest o doope rozbić. A jutro jadę w drugą stronę, zanieść zwolnienie moje i kupić ostatnie rzeczy do mojej torby, bo dla Dzidka to już chyba mam wszystko. Mi brakuje koszuli nocnej jakiejś fajnej, wszystkie te 'dla karmiących' są straszne...... i kilka drobiazgów z apteki. I już. Zasuwamy i jedziemy rodzić
wczoraj miałam wizytę, jak na ten tydzień jest rewelacja, póki co, termin cc ostatni tydzień września. Konkretnie mamy się umówić 17.09 na wizycie, chyba że mnie zbierze wcześniej, to tel do gina i do szpitala, będzie cc na szybko. Wolałabym jednak wytrzymać.
Karola, co u was? kiedy przeprowadzka?
Lucy ja trzymam kciuki żebyś musiała siknąć jednak
Ania załatwiłaś WKU?Ania_84, Anutka lubią tę wiadomość
-
NIc nie zalatwilam nit nie odbiera ;/
chyba trzeba sie bedzie po porstu tam przejsc ..
odebralm wynik meza testosteronu wolnego .. i co dziwne on jest w normie ;/
nie wiem czytak powinno byc ze calkowity jest ponizej normy a wolny jest w normie ;/ -
to sa najdluzsze dni do weekendu chyba chociaż jutro przyjezdza drewno na nasz dach wiec będę miała zajecie
kaarolaa lubi tę wiadomość
Biochem - 2017 r
Franek 👼- 36 tc (*) 2670g/50cm 20.03.2021 (Sn) - kolizja pepowinowa
Maciej 💙 - 37+4 tc 3470g/54cm 08.03.2022r. (Cc)
Pozamaciczna w bliźnie po cc - 10.11.2022 r. -
ale w brzuchu mi się przewraca niesamowcie az mi się smiac chce jak to slyszeBiochem - 2017 r
Franek 👼- 36 tc (*) 2670g/50cm 20.03.2021 (Sn) - kolizja pepowinowa
Maciej 💙 - 37+4 tc 3470g/54cm 08.03.2022r. (Cc)
Pozamaciczna w bliźnie po cc - 10.11.2022 r. -
mała_mi wrote:Anutka, przecież ci pisałam, mg i wapń w dużej ilości
wróciłam z miasta niedawno, skończyłam już zakupki szkolne, mamy WSZYSTKO. Wieczorem muszę siąść i pooprawiać książki, młoda sama tego nie zrobi bo ja kupuję te okładki co się przycina samemu i przykleja, bo reszte to jest o doope rozbić. A jutro jadę w drugą stronę, zanieść zwolnienie moje i kupić ostatnie rzeczy do mojej torby, bo dla Dzidka to już chyba mam wszystko. Mi brakuje koszuli nocnej jakiejś fajnej, wszystkie te 'dla karmiących' są straszne...... i kilka drobiazgów z apteki. I już. Zasuwamy i jedziemy rodzić
wczoraj miałam wizytę, jak na ten tydzień jest rewelacja, póki co, termin cc ostatni tydzień września. Konkretnie mamy się umówić 17.09 na wizycie, chyba że mnie zbierze wcześniej, to tel do gina i do szpitala, będzie cc na szybko. Wolałabym jednak wytrzymać.
Karola, co u was? kiedy przeprowadzka?
Lucy ja trzymam kciuki żebyś musiała siknąć jednak
Ania załatwiłaś WKU?
A moge w tab musujacych ??? Bo zadne ta sy mi prxez gardlo nie przecjodza ;( -
nick nieaktualny
-
mała_mi wrote:wróciłam z miasta niedawno, skończyłam już zakupki szkolne, mamy WSZYSTKO. Wieczorem muszę siąść i pooprawiać książki, młoda sama tego nie zrobi bo ja kupuję te okładki co się przycina samemu i przykleja, bo reszte to jest o doope rozbić. A jutro jadę w drugą stronę, zanieść zwolnienie moje i kupić ostatnie rzeczy do mojej torby, bo dla Dzidka to już chyba mam wszystko. Mi brakuje koszuli nocnej jakiejś fajnej, wszystkie te 'dla karmiących' są straszne...... i kilka drobiazgów z apteki. I już. Zasuwamy i jedziemy rodzić
Cześć dziewczyny, podczytuje Was już jakiś czas ze względu na Karolee i Jej rwącego się na świat malucha - po cichu kibicuję :)Ale piszę ze względu na małą_mi i straszne koszule dla karmiących Czemu? Bo moja mama ma sklep z bielizną itp. i chciałam Ci podsunąć (bo nie wiem czy znasz) koszule z firmy Taro - są dość ładne (jak na koszule tego rodzaju) i dobrej jakości Kupisz wszędzie w internecie, na all pewnie też mam nadzieję, że wypatrzysz taką, która Ci się spodoba Powodzenia!
P.S. przyznam szczerze, że większość firm ma okropne koszule do karmienia... nie da się ukryć ;pWiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2014, 19:06
-
Anutka wrote:A moge w tab musujacych ??? Bo zadne ta sy mi prxez gardlo nie przecjodza ;(
tak chociaż obstawiam że ci w końcu nosem wyjdą ja też musujące piłam, ale już miałam tak dość i tak mi zbrzydły te oranżadki że przeprosiłam się z tabletkami
Karola, to pisz co tam z Wami
Anatolka no takie 'babcine' te koszule a ja to w sumie do szpitala tylko potrzebuję, bo w domu to wiadomo, inaczej, półnago mogę sobie łazić
zaraz obczaje coś tam poleciłaAnutka lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:NIc nie zalatwilam nit nie odbiera ;/
chyba trzeba sie bedzie po porstu tam przejsc ..
odebralm wynik meza testosteronu wolnego .. i co dziwne on jest w normie ;/
nie wiem czytak powinno byc ze calkowity jest ponizej normy a wolny jest w normie ;/
Ania wiesz że ja na temat tych wyników to ni chu chu
ale jak to znaczy że jest dobrze to cieszę się z tobą
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
z tych koszul to model Asia sa nawet fajnie
Małą własnie nie wiem czy t dobrze czy tez ie
ale od sobty lecimy z tym koksem..ustalilismy ze od soboty bo chce przez pierwsze dni miec meza na oku .. czy nic sie nie dzieje .. wiecie takie zboczenie
A maz dzis mial pierwszego klieta chce zeby mu zrobil zafke a wymiar do zabudowy
mała_mi lubi tę wiadomość
-
Ania, a powiedz mi jakbym ci wysłała przykładowe zdj to czy szanowny małżonek móglby spojrzeć i powiedzieć czy może mi zrobić coś takiego? chodzi mi o komodę/witryne nie wiem jak to się konkretnie nazywa bo wszędzie inaczej piszą....
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
przeslij zobaczymy
Mała a powiedz czy to seriojest koszula do karmienia ..
http://allegro.pl/koszula-do-karmienia-alles-mama-sawanna-r-46-i4476168818.html -
ta jaka ladna
http://allegro.pl/koszula-do-karmienia-alles-mama-pastell-r-38-i4504436706.html
sporo jest ladnych do karmienia
http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=22950488&id=78017
ehh jestem bardzo ciekawa co niej ..
-
do karmienia, bo niby rozpinana
cena zabija, chociaż nawet ładna. Jak dla mnie trochę za droga, jak na koszulę, która będzie prana non stop, a to mlekiem uciaprana a to obrzygana przez maluszka a to jeszcze czym innym(chyba wszystkie wiedzą czym) ubrudzona...
Ania, to już jutro wrzucę fotkę tu lub na fb, bo dziś to chyba już mam dość.Ania_84 lubi tę wiadomość
-
ta jest piękna, dla mnie jako zwykła koszulka do spania, ale jako dla karmoiących, chwilę po porodzie, nie wyobrażam się wwystroić w taka i uadawać miss porodówki mój gin mógłby zejść na zawał
http://allegro.pl/koszula-do-karmienia-alles-mama-letizia-r-36-i4549598036.html
ja takie zwykłe, proste, coś takiego np
http://allegro.pl/koszula-do-karmienia-alles-mama-fruit-r36-gratis-i4552832884.html
ale ostatnio widziałam właśnie coś w tym stylu + szlafroczek taki cienki bawełniany za ok60 zł, więc różnica jest...
dobra, dobranocAnia_84 lubi tę wiadomość
-
oki wrzuc to mezulkowi pokaze
moj misio chce mi w kuchni takie rozwiazanie Cargo na soki i apoje zrobic
Anutka, kierzynka, mała_mi lubią tę wiadomość