X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
Odpowiedz

WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA

Oceń ten wątek:
  • Anutka Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2013, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MalutkaEve wrote:
    jak sluzik i tempka ok to dzialajcie :D

działamy... właśnie mężuś ogląda film, a ja tu ovufrenduję, ale chyba go zaraz zachęcę na mizianie :D

MalutkaEve lubi tę wiadomość

1usavcqg3fbgb4ge.png
    3jgx3e3kec0agggp.png
    f2w3rjjgjb0z63zo.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 listopada 2013, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja nawet nie wiem kiedy jaki mam sluz, olewam na maksa w tym mies :P
    bedzie co ma byc :D

Anutka, Ania_84, mała_mi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 listopada 2013, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anutka wrote:
    działamy... właśnie mężuś ogląda film, a ja tu ovufrenduję, ale chyba go zaraz zachęcę na mizianie :D

jak juz tesciowie pojada to mojego tez dorwe, bo wczoraj sie nie dalo :P choc oczywiscie jak na zlosc ochota byla straaaszna :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2013, 11:36

Anutka lubi tę wiadomość

• Anutka Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2013, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MalutkaEve wrote:

zazdroszczę podejścia :) ja chyba jeszcze nie dojrzałam do takiego podejścia... cykam i sprawdzam temp i śluz... jeszcze nie czas na olewke tematu przeze mnie :)

MalutkaEve lubi tę wiadomość

1usavcqg3fbgb4ge.png
    3jgx3e3kec0agggp.png
    f2w3rjjgjb0z63zo.png
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2013, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MalutkaEve wrote:
    Ołłł...jeeee ;D
    nawet nie wiesz jak i mi z tym dobrze- nie musze pilnowac godzinki mierzenia - i zastanawiac sie czy nie bedzie zafałszowana przez siusiu w nocy :D

Anutka lubi tę wiadomość

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Anutka Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2013, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:
    Ołłł...jeeee ;D
    nawet nie wiesz jak i mi z tym dobrze- nie musze pilnowac godzinki mierzenia - i zastanawiac sie czy nie bedzie zafałszowana przez siusiu w nocy :D

dziewczyny jak Wy to robicie ??? ja nie umiem tak olać tematu... mam wrażenie, że coś mi przez to ucieknie, coś ominę :(

Ania_84 lubi tę wiadomość

1usavcqg3fbgb4ge.png
    3jgx3e3kec0agggp.png
    f2w3rjjgjb0z63zo.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 listopada 2013, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:
    Ołłł...jeeee ;D

nooooo i przynajmniej rano spie spokojnie a nie na termometrze :D

Anutka lubi tę wiadomość

• mała_mi Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2013, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tararara

Rosołek juz prawie gotowy, filet z indyka ze śliwka suszona pachnie z piekarnika. Buraczki juz na stole, kompocik z czreśni, jeszcze ziemniak przy się przydał :P

Taki mały offtop :D

Anutka, MalutkaEve, Ania_84 lubią tę wiadomość

q53jwvt.png
    Aniołki 24.09.13r (*) 6tc 5.01.14r (*) 7tc
  • Anutka Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2013, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mała_mi wrote:
    Tararara

Rosołek juz prawie gotowy, filet z indyka ze śliwka suszona pachnie z piekarnika. Buraczki juz na stole, kompocik z czreśni, jeszcze ziemniak przy się przydał :P

zapraszam do mojej kuchni, taki zestaw dla męża i 2 <3 z tej radości będą dla mnie :)

Ania_84, mała_mi lubią tę wiadomość

1usavcqg3fbgb4ge.png
    3jgx3e3kec0agggp.png
    f2w3rjjgjb0z63zo.png
  • Ania_84 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anutka - ja po prostu podeszłam teraz do tego tak - skoro tyle cykli nic - a ja mierzyłam bawiłam sie w obserwacje nic - to czemu nie sprobowac po porstu wyluzowac :) ida swieta nie chce sie denerwowac , złościc :) trzeba nie raz pomyslec o sobie ;) o zwiazku :) a ja wiem ze ten okres bedzie trudny - bo w pracy bede miala mlyn - kontraktowania - podliczania ile jeszcze jest limitu itp itd korekty - wiec dodatkowo jeszcze stres zwiazany z tempkami - nie jest mi potrzebny - a ja i tak juz jestem ostatnio znerwicowana jak cholera :)
    Chce ten czas poswiecic rodzinie, małżowi, porobic w domu porzadki takie porzadne :) i w nowy rok wejsc z nowymi siłami :)

Anutka, MalutkaEve lubią tę wiadomość

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anutka wrote:
    dziewczyny jak Wy to robicie ??? ja nie umiem tak olać tematu... mam wrażenie, że coś mi przez to ucieknie, coś ominę :(

wiesz skad mam takie podejscie? to nie chodzi o bezsilnosc, tylko moje obserwacje kolezanek ktore wokol ostatnio zaciazyly, a jest ich chyba z 5 i zadna obserwacji nie robila :) dziwily sie ze ja sie tak stresuje jakimis wykresami :)

Anutka, Ania_84 lubią tę wiadomość

• mała_mi Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2013, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja mierze dalej. Tak się przyzwyczaiłam juz ze chyba by mi tego bardzo brakowało. Oczywiście przez to się bardziej stresuje i nakrecam, ale też wiem co i jak w moim organizmie. Zaraz zauważam ze jak jest cos nie halo.

Ania_84, Anutka lubią tę wiadomość

q53jwvt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 listopada 2013, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mała_mi wrote:
    Tararara

o nieeeeee, tylko nie sliwki :/ wybacz, ale jednak wbije sie do Izki na placka hungarskiego :P

Ania_84, Anutka lubią tę wiadomość

• mała_mi Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2013, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anutka wrote:
    zapraszam do mojej kuchni, taki zestaw dla męża i 2 <3 z tej radości będą dla mnie :)

to gdzie mam przyjechać..? Może zdążę na następny weekend :)

q53jwvt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 listopada 2013, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:
    Anutka - ja po prostu podeszłam teraz do tego tak - skoro tyle cykli nic - a ja mierzyłam bawiłam sie w obserwacje nic - to czemu nie sprobowac po porstu wyluzowac :) ida swieta nie chce sie denerwowac , złościc :) trzeba nie raz pomyslec o sobie ;) o zwiazku :) a ja wiem ze ten okres bedzie trudny - bo w pracy bede miala mlyn - kontraktowania - podliczania ile jeszcze jest limitu itp itd korekty - wiec dodatkowo jeszcze stres zwiazany z tempkami - nie jest mi potrzebny - a ja i tak juz jestem ostatnio znerwicowana jak cholera :)
    Chce ten czas poswiecic rodzinie, małżowi, porobic w domu porzadki takie porzadne :) i w nowy rok wejsc z nowymi siłami :)

amen :D

Anutka lubi tę wiadomość

• mała_mi Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2013, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MalutkaEve wrote:
    o nieeeeee, tylko nie sliwki :/ wybacz, ale jednak wbije sie do Izki na placka hungarskiego :P

Oj tam, wydłubiesz sobie :D

Ale placka też bym zjadła. Hmm jutro zrobię :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2013, 11:46

Anutka lubi tę wiadomość

q53jwvt.png
  • Anutka Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2013, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MalutkaEve wrote:
    wiesz skad mam takie podejscie? to nie chodzi o bezsilnosc, tylko moje obserwacje kolezanek ktore wokol ostatnio zaciazyly, a jest ich chyba z 5 i zadna obserwacji nie robila :) dziwily sie ze ja sie tak stresuje jakimis wykresami :)

Ania_84 wrote:

ach dziewczyny, ja tak nie potrafię, są dni gdy nie mam ochoty na <3 i wtedy gdy nie ma dni płodnych to wiem, ze nie muszę się zmuszać ,a jak wykres wskazuje na płodne to jakoś tam się zmuszę, wiem, że to nie sposób, bo seks z przymusu nic dobrego nie przyniesie, ale mimo wszystko prowadzać wykresy czuję się bezpieczniej... nawet dla lekarza żebym miało co pokazać...

Ania_84, MalutkaEve lubią tę wiadomość

1usavcqg3fbgb4ge.png
    3jgx3e3kec0agggp.png
    f2w3rjjgjb0z63zo.png
  • Anutka Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2013, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mała_mi wrote:
    to gdzie mam przyjechać..? Może zdążę na następny weekend :)

w lubuskie :)

Ania_84 lubi tę wiadomość

1usavcqg3fbgb4ge.png
    3jgx3e3kec0agggp.png
    f2w3rjjgjb0z63zo.png
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2013, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anutka wrote:
    ach dziewczyny, ja tak nie potrafię, są dni gdy nie mam ochoty na <3 i wtedy gdy nie ma dni płodnych to wiem, ze nie muszę się zmuszać ,a jak wykres wskazuje na płodne to jakoś tam się zmuszę, wiem, że to nie sposób, bo seks z przymusu nic dobrego nie przyniesie, ale mimo wszystko prowadzać wykresy czuję się bezpieczniej... nawet dla lekarza żebym miało co pokazać...
    Całkowicie rozumiem :)
    Ja nawet na nastepny cykl kkupilam termometr z dwoma miejscamipo przecinku - a ten cykl po prostu z czystego egoizmu odpuszczam :) bedzie co ma byc :) pozatym po ostatnich przejsciach z małżykiem - chce zebysmy psychicznie odpoczeli :) bo wiem jak on wszystko przechodzi dodatkowo ma probley w pracy :) wiec musze go wyluzowac bo stres u fcetów tez wpływa na jakos nasienia ;) wiec oboje luzujemy ;) regenerujemy sily :D

Anutka, mała_mi lubią tę wiadomość

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Anutka Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2013, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:
    Całkowicie rozumiem :)
    Ja nawet na nastepny cykl kkupilam termometr z dwoma miejscamipo przecinku - a ten cykl po prostu z czystego egoizmu odpuszczam :) bedzie co ma byc :) pozatym po ostatnich przejsciach z małżykiem - chce zebysmy psychicznie odpoczeli :) bo wiem jak on wszystko przechodzi dodatkowo ma probley w pracy :) wiec musze go wyluzowac bo stres u fcetów tez wpływa na jakos nasienia ;) wiec oboje luzujemy ;) regenerujemy sily :D

mój mi właśnie powiedział, że czuje presję :(

1usavcqg3fbgb4ge.png
    3jgx3e3kec0agggp.png
    f2w3rjjgjb0z63zo.png
‹‹ 422 423 424 425 426 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ