WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRzygac mi sie chce!!!!!!!!! Bleh!!!!!!
A stary do japonca chce mnie na zarcie zabrac. Niby mam ochote, ale tam bedzie tyle zapachow... Bleh, juz mi sie kawa do gory podnosi!
Zycie w ciazy to jedank w strasznych mekach sie zapowiada...Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2013, 10:57
izabelka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnybiedronka1982 wrote:Rzygac mi sie chce!!!!!!!!! Bleh!!!!!!
A stary do japonca chce mnie na zarcie zabrac. Niby mam ochote, ale tam bedzie tyle zapachow... Bleh, juz mi sie kawa do gory podnosi!
Zycie w ciazy to jedank w strasznych mekach sie zapowiada...
mam nadzieje ze nie bedzie kazal ci placicAnia_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMalutkaEve wrote:mam nadzieje ze nie bedzie kazal ci placic
mała_mi, MalutkaEve, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
biedronka1982 wrote:Rzygac mi sie chce!!!!!!!!! Bleh!!!!!!
Zycie w ciazy to jedank w strasznych mekach sie zapowiada...26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 34🧔🏻♂️ 40
💊 Euthyrox N 25
grudzień ❤️🩹 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
biedronka1982 wrote:Rzygac mi sie chce!!!!!!!!! Bleh!!!!!!
Zycie w ciazy to jedank w strasznych mekach sie zapowiada...
Noooo, ciężkie jest życie ciężarówkija dziś rano jak heftłam, to aż mi się słabo zrobiło. To nic, ze wczoraj alkohole pomieszalam jak nic, ale to na pewno ciążowe mdłości byly
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2013, 11:05
biedronka1982, MalutkaEve, izabelka04 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymała_mi wrote:Noooo, ciężkie jest życie ciężarówki
ja dziś rano jak heftłam, to aż mi się słabo zrobiło. To nic, ze wczoraj alkohole pomieszalam jak nic, ale to na pewno ciążowe mdłości
mała_mi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymała_mi wrote:Noooo, ciężkie jest życie ciężarówki
ja dziś rano jak heftłam, to aż mi się słabo zrobiło. To nic, ze wczoraj alkohole pomieszalam jak nic, ale to na pewno ciążowe mdłości byly
hahah, tylko to wcale nie musi byc wina alkoholukaftan juz wybralam w razie czego
-
w UK tak z chińczykiem jest
5 pandów
26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 34🧔🏻♂️ 40
💊 Euthyrox N 25
grudzień ❤️🩹 -
MalutkaEve wrote:jak widzisz, jak ja nie widze?????
Najeżdżam na twój nick pod avatarkiem i tam mi się wyświetla: liczba postów, liczba wpisów do pamiętnika: 27, bieżący wykres: nie i coś tam jeszcze. no i jak klikam na te wpisy to mi wyskakuje błąd 404Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2013, 11:10
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymała_mi wrote:Najeżdżam na twój nick pod a statkiem i tam mi się wyświetla: liczba postów, liczba wpisów do pamiętnika: 27, bieżący wykres: nie i coś tam jeszcze. no i jak klikam na te wpisy to mi wyskakuje błąd 404
aaaaaaaa no i wszystko jasnepamietnik prowadzilam i stad te wpisy ale mam teraz przerwe tak jak nad wykresem
-
tak z wycięciami na meloniki ;P co by małż przynajmenij miel co podmietosic :p
MalutkaEve lubi tę wiadomość