WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Kurde tak mi sie nie chce dzis robic tych wykladow ze az im skróce
niech ida sie sexic wczesniej
MalutkaEve, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
MalutkaEve wrote:i z dziurka w kroku
a nie kaftan
MalutkaEve lubi tę wiadomość
-
mała_mi wrote:Ej, w ostatnia niedziele też tak mówiłaś
MalutkaEve lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja prace mam do 23 jak nic dzis - małzyk mnie zawozi dzis do rodzicow po wykladach i jutro odbiera bo z rana mu sie nie chce mnie zawozic
A jeszcze mi sie dwóch nowych klientow przybłąkało - w tym tyg mam dwie rozmowy wstepne i przedstawienie im oferty ...ehhh .. moj sie smieje ze w koncu on przestanie pracowac i bedzie wychpwywał dziecimała_mi, MalutkaEve, Anutka lubią tę wiadomość
-
mała_mi wrote:Alez wy o mnie dbacie kochane
te dziurki i wycięcia...
mała_mi, Anutka lubią tę wiadomość
-
Anutka wrote:hejka dziewczyny
ovu powariowało, wyznaczyło mi owu na 8 dc...brak w tym czasie, testy owulacyjne zaczynam od wtorku dopiero...
A wez usun ten rozciagliwy i tylko w notatkach go ujmij - pewnie zniknieWiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2013, 11:26
Anutka lubi tę wiadomość
-
Anutka wrote:hejka dziewczyny
ovu powariowało, wyznaczyło mi owu na 8 dc...brak w tym czasie, testy owulacyjne zaczynam od wtorku dopiero...
Hej
Anutka, mi w tym cyklu 2 razy owu zmieniało, także luzAnutka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:Ja prace mam do 23 jak nic dzis - małzyk mnie zawozi dzis do rodzicow po wykladach i jutro odbiera bo z rana mu sie nie chce mnie zawozic
A jeszcze mi sie dwóch nowych klientow przybłąkało - w tym tyg mam dwie rozmowy wstepne i przedstawienie im oferty ...ehhh .. moj sie smieje ze w koncu on przestanie pracowac i bedzie wychpwywał dzieci
moj mowie to samo bo ja po 200 godz w mies pracujeAnia_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mała_mi wrote:Hej
Anutka, mi w tym cyklu 2 razy owu zmieniało, także luz
Ania_84 wrote:Pewnie jeszcze nie raz Anutka przestawi
A wez usun ten rozciagliwy i tylko w notatkach go ujmij - pewnie zniknie
No mam nadzieję, że przesunie, bo mi wyjdzie mega długa faza leutalna
śluz był rozciągliwy, chociaż to pewnie sprawka ochoty na mężusia, ale nie chciałabym zmieniać skoro faktycznie taki byłAnia_84, MalutkaEve lubią tę wiadomość
-
Anutka wrote:No mam nadzieję, że przesunie, bo mi wyjdzie mega długa faza leutalna
śluz był rozciągliwy, chociaż to pewnie sprawka ochoty na mężusia, ale nie chciałabym zmieniać skoro faktycznie taki byłjeszcze wsio przed Wami
Anutka lubi tę wiadomość