WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
Zreszta nawet lekarz kiedys mi powiedzial ze nie raz lepiej sobie odpoczac jeden miesiac
bo wtedy inaczej sie do tego podchodzi
Anutka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyja Ci Anutka powiem, ze my sie kochamy kiedy mamy na to ochote, bo w poprzednich cyklach robilismy to glownie wtedy kiedy niby byly dni plodne i tylko kupe nerwow nas to kosztowalo bo nie zawsze seksik sie udal... a teraz zawsze jest extra
Ania_84, Anutka, mała_mi lubią tę wiadomość
-
MalutkaEve wrote:ja Ci Anutka powiem, ze my sie kochamy kiedy mamy na to ochote, bo w poprzednich cyklach robilismy to glownie wtedy kiedy niby byly dni plodne i tylko kupe nerwow nas to kosztowalo bo nie zawsze seksik sie udal... a teraz zawsze jest extra
tylko, ze mi się nieraz tygodniami nie chceAnia_84 lubi tę wiadomość
-
Anutka wrote:tylko, ze mi się nieraz tygodniami nie chce
Anutka, MalutkaEve, mała_mi lubią tę wiadomość
-
Ja po tej naszej kłótni z małżykiem poszłam do psychologa- bo klinice leczenia nieplodnosci mamy dostep do takiego
wygadalam sie - i nawet ona powiedziala ze za bardzo sie spinam- złoszcze sie na małza jak nie chce - a to nie na tym polega
i ze poki staramy sie naturalnie bez in vitro itp itd - to zeby wrzucic troche na luz - bo całkiem mozliwe ze jesli troche odetchniemy zajmiemy sie czyms innym to sie udaAnutka lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:bo tez sie stresujesz
mąż mi właśnie powiedział, że czuje się wykorzystywany i żadnego seksu nie będzie... dziewczyny mam tego dość, tych starań... dni płodnych, testów... mam dość, zastanawiam się czynie rzucić tego wszystkiego w cholerę , usunąć konto na ovu, zachować przyjaźnie z Wami drogą e mailową i dać sobie spokój ze staraniami, trudno, my dzieci mieć nie będziemyAnia_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:Ja po tej naszej kłótni z małżykiem poszłam do psychologa- bo klinice leczenia nieplodnosci mamy dostep do takiego
wygadalam sie - i nawet ona powiedziala ze za bardzo sie spinam- złoszcze sie na małza jak nie chce - a to nie na tym polega
i ze poki staramy sie naturalnie bez in vitro itp itd - to zeby wrzucic troche na luz - bo całkiem mozliwe ze jesli troche odetchniemy zajmiemy sie czyms innym to sie uda
ja sama o tym myslalam, ale poki co jest okAnutka lubi tę wiadomość
-
I wiecie co - od tamtej kłótni to nawet na siebie nie zawarczelismy
gadamy o głupotach i omijamy temat dzieckano chyba ze nas najdzie to sobie gadamy co by bylo gdyby
i wlasnie tego mi brakowało - zwyklej rozmowy a nie tego ze z czasem maz przestal gadac o dziecku bo od razu sie stresowalismy - a dwa po ostatnej I kresce Michał powiedzial do mnie zebym nie fundowała nam łez na swieta i odpusciła ten czas
jesli mamy plakac to z radosci
Anutka, mała_mi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnutka wrote:mąż mi właśnie powiedział, że czuje się wykorzystywany i żadnego seksu nie będzie... dziewczyny mam tego dość, tych starań... dni płodnych, testów... mam dość, zastanawiam się czynie rzucić tego wszystkiego w cholerę , usunąć konto na ovu, zachować przyjaźnie z Wami drogą e mailową i dać sobie spokój ze staraniami, trudno, my dzieci mieć nie będziemy
chyba kazda z nas taki kryzys przezywala... musicie wrzucic troche na luz bo zwariujecie! -
Anutka wrote:mąż mi właśnie powiedział, że czuje się wykorzystywany i żadnego seksu nie będzie... dziewczyny mam tego dość, tych starań... dni płodnych, testów... mam dość, zastanawiam się czynie rzucić tego wszystkiego w cholerę , usunąć konto na ovu, zachować przyjaźnie z Wami drogą e mailową i dać sobie spokój ze staraniami, trudno, my dzieci mieć nie będziemy
daj mu odpoczac jeden dwa dni- jak zauwazy ze to olałas to sam bedzie chcial
MalutkaEve lubi tę wiadomość
-
Anutka jeżeli tego potrzebujesz.. to to zrób
Może poza usuwaniem konta na OF
Ja nie mierzę temp.. ale bardzo mi tego brakuję. Robiłam to przez ostatnie 2 lata
Ale naprawdę dużo działa na nas nasza psychika. I tu najczęściej jest problem, bo tak skupiamy się na tych staraniach, że nic innego się nie liczy. Małż ma prawo być wykorzystywany, jak żona ciągnie go do wyrka, bo program ( tak program, coś stworzonego przez informatyków) na podstawie kilku symptomów wyznacza owu, i jeszcze ten wyznacznik ciąży.. boszzz.
Znam kilka dziewczyn, które właśnie po stwierdzeniu "coś z nami nie tak nie możemy mieć dzieci" Mimo, że badania były ok. Bo racja jak coś w badaniach wychodzi nie tak, to bez poprawienia rzadko kiedy można cieszyć się ciążą
I są w ciąży.. ba urodziły dzieciaki i teraz starają się o drugiealbo i nawet już zafasolkowały
Anutka, MalutkaEve, mała_mi, Ania_84 lubią tę wiadomość
26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 34🧔🏻♂️ 40
💊 Euthyrox N 25
grudzień ❤️🩹 -
Anutka obiecaj, że wrócisz :>
mała_mi, Anutka lubią tę wiadomość
26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 34🧔🏻♂️ 40
💊 Euthyrox N 25
grudzień ❤️🩹 -
nick nieaktualnyJaponeczka z Porcelany wrote:Anutka jeżeli tego potrzebujesz.. to to zrób
Może poza usuwaniem konta na OF
Ja nie mierzę temp.. ale bardzo mi tego brakuję. Robiłam to przez ostatnie 2 lata
Ale naprawdę dużo działa na nas nasza psychika. I tu najczęściej jest problem, bo tak skupiamy się na tych staraniach, że nic innego się nie liczy. Małż ma prawo być wykorzystywany, jak żona ciągnie go do wyrka, bo program ( tak program, coś stworzonego przez informatyków) na podstawie kilku symptomów wyznacza owu, i jeszcze ten wyznacznik ciąży.. boszzz.
Znam kilka dziewczyn, które właśnie po stwierdzeniu "coś z nami nie tak nie możemy mieć dzieci" Mimo, że badania były ok. Bo racja jak coś w badaniach wychodzi nie tak, to bez poprawienia rzadko kiedy można cieszyć się ciążą
I są w ciąży.. ba urodziły dzieciaki i teraz starają się o drugiealbo i nawet już zafasolkowały
pewne jest to, ze to nie program powinien regulowac nasz zycie! apeluje o wiecej luzuAnutka, Japoneczka z Porcelany, Ania_84 lubią tę wiadomość