WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja syf i budel w domu, ale jak przychodze z pracy to tak bardzo mi się nie che... tak bardzo... dziś tez mam załatwianie, bieganie, paczke dla rodziców za granicę robię. co prawda nie chce mi się biegać po sklepach, ale siła wyższa
wicie co ja się przestawiam na inkę. i nie lubię
a koleżanka poczęstowała mnie cukierkiem z likierem alkoholowym! i chyba jestem pijana :pUnlike lubi tę wiadomość
-
Noo jestem z siebie dumna
Obiad prawie gotowy - a raczej wszystko jest przygotowane to ugotowania dzis serwujemy:
Duszona w rekawie karkówkeZiemniaczki i sałatke (salata, pomidor, ogórek, kukurydza i mozarella )
a do smaku winko
No i zdazylam dzis sobie kupic nowa koszulke nocna
A mezowi napisalam : czeka na ciebie cos smacznego cos sexownego i przyjemnego
Misja "Cos dla meza" rozpoczetanezumi, MalutkaEve lubią tę wiadomość
-
kierzynka wrote:a ja dziś pierogi robię!
ale zawsze wyrecza mnie jego mama
ale na swieta zrobie
-
Kajoni wrote:Jej dziewczyny. Ale tu od kilku dni nudą zawiewa! Zawsze się martwię że nie nadrobię a tu nie bardzo jest co! Wszystkie prokreują czy jak?
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
dokaldnie
No ja wtedy znikne bo moj chlo dopeiro o 19-20 bedziea mam chec go dzis wykorzystac
Kajoni lubi tę wiadomość
-
Kajoni wrote:Przyjemnego wykorzystania życzę
Ejj mój chlop zgupial ...<hahaha>
napisal mi eska : Kohanie jak jechalem do pracy kupilem ci testy - nie wiedzialem ktore i wziołem i LH i ciazowe <hahaha> nozesz w morde
pani w aptece dziwnie sie spojrzala bo powiedzialem ze planujemy dziecko i ze zona musi miec jakies testy do wyznaczenia czy jest szansa na poczecie <hahaha>
A ja planowalam ze juz nie bede robic zadnych testow - no ale jak juz tak se poswiecil i kupil to przeciez mu ni epowiem ze nie zrobie ..Kajoni, MalutkaEve, mała_mi, Lucy91, nezumi lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:O ile po jedzeniu nie zasnie
napisal mi eska : Kohanie jak jechalem do pracy kupilem ci testy - nie wiedzialem ktore i wziołem i LH i ciazowe <hahaha> nozesz w morde
pani w aptece dziwnie sie spojrzala bo powiedzialem ze planujemy dziecko i ze zona musi miec jakies testy do wyznaczenia czy jest szansa na poczecie <hahaha>
A ja planowalam ze juz nie bede robic zadnych testow - no ale jak juz tak se poswiecil i kupil to przeciez mu ni epowiem ze nie zrobie ..mój by raczej nie kupił
brawo dla męża za same starania pamięć
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Moj ma juz to obcykane - raz poprosil zamiast testow ciazowych termometr ciazwy
bo cos mu sie powalilo
i dzwoni do mnie ze panie w apece moj ze nie ma czegos takiego jak ciazowy termometr ..
ehhh...: al przynajmniej mam ubaw
Izabelka - no to sie naczekasz faktycznie hoc ja ostatnio tez od 10 czekalam do 12 na lekarza a pozniej o 13 dopeiro mnie przyjal ;/ -
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:O ile po jedzeniu nie zasnie
A ja planowalam ze juz nie bede robic zadnych testow - no ale jak juz tak se poswiecil i kupil to przeciez mu ni epowiem ze nie zrobie ..
widzisz jak dba o Ciebie?
witam sieAnia_84 lubi tę wiadomość
-
Witamy witamy
Ja własnie byam sprawdzic jak tam moja karkóweczkamniam
MalutkaEve, mała_mi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny