WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
mała_mi wrote:a swoją drogą, to u mnie seksu od dwóch dni nie było....
przez tą sraczkę cholerną. Jak już się kładłam, w momencie padałam i nie w głowie mi były igraszki. No ale ja to dziś nadrobięhehehe bo on zazwyczaj po jedzeniu spi
-
Ania_84 wrote:No ja jestem ciekawa czy moj po obiadku- raczej kolacji bedzie mial sile
hehehe bo on zazwyczaj po jedzeniu spi
mój też
postaw mu warunek: najpierw sex, jak nie to nie ma jedzonkaAnia_84 lubi tę wiadomość
-
nie no - po wczorajszym i dzisiejszym dniu i jego zachowaniu nie moge mu ttego zrobic
co ma byc to bedzie
mała_mi lubi tę wiadomość
-
dobra wrócil - dał mi testy i kazał siusiac
- no i wyszedl bardziej pozytywny niz wczoraj
wiec ..
chyba jednak jakos go zaciagne
mała_mi lubi tę wiadomość
-
Kajoni wrote:dałam przypadkiem, z ciekawości zakończenie swojej ciąży bo jakieś bzdety wychodziły, że niby jestem w 7 tygodniu już i mi ustawiło nowy cykl na ovu a ja chcę tamten, jak tego wywalić?
Kajoni lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Kliknij na dzisiejszy dzien i usun kwawenie
no właśnie tak zrobiłam:) dzięki:) już złapałam stresa
a nie wiem czemu to cholerstwo pokazuje już tyle tygodni tej ciąży jak od owulacji minęły 2 tygodnie a mi pokazuje od dnia miesiączki czyli 18 października! wolne żarty -
Kajoni a Ty jak mierzysz temp ? tylko nie mów mi że na "połudmiu" nie słab mnie plisss26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 37 ‘single ready to mingle’
💊 Euthyrox N 25 -
a w ogóle to dzień dobry..
ps. zaczynam za Dronką tęsknić26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
💊 Euthyrox N 25 -
a więc byłam u gina...czekałam 4 godziny ale warto było
WINO działa
mam 10dc moje endo 9mm (norma na ten dc to 5-6) ale nie jest przerośnięte jest great
na prawym jajniku pęcherzyk 16 mm pęknie za ok 2 dni...
zalecenia dziś i jutro nie serduszkować,natomiast czwartek i piątek owszem pełną parą...w poniedziałek na monitoring w celu potwierdzenia!!!!!
a ja myślałam ze owu już była bo zawsze odczuwałam straszne bóle okołoowulacujne a co sie okazało ze czułam dotkliwie jak pęcherzyki zaczynały rosnąć i prawdopodobnie to jest przyczyna nie powodzeń,gdyż potem już nie serduszkowaliśmy wiec owu przechodziła nam koło nosa
a wychodzi na to że testy owu do d....bo w zeszłym cyklu jak odczuwałam mega bóle owulacyjne testy owu były pozytywne a owulki prawdopodobnie nie było jeszcze....
jak nie wyjdzie w tym cyklu to trzeba bedzie zrobic badanie nasienia...
a i jak sie okaże że pęcherzyk n ie pęknie to gin powiedział że będę mięć mega torbiel
to na tyle z dzisiejszego dnia
MAM NADZIEJE ZE TYM RAZEM SIE UDA...A no i cycki strasznie bolą...
acha i jeszcze jedno zadzwonilam do M i powiedzialam ze czw pt ma wziac wolne bo trzeba dzialaćKajoni, mała_mi, Martuśka, MalutkaEve lubią tę wiadomość
-
no w pochwie
MalutkaEve lubi tę wiadomość
26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
💊 Euthyrox N 25 -
izabelka04 wrote:a więc byłam u gina...czekałam 4 godziny ale warto było
WINO działa
mam 10dc moje endo 9mm (norma na ten dc to 5-6) ale nie jest przerośnięte jest great
na prawym jajniku pęcherzyk 16 mm pęknie za ok 2 dni...
zalecenia dziś i jutro nie serduszkować,natomiast czwartek i piątek owszem pełną parą...w poniedziałek na monitoring w celu potwierdzenia!!!!!
a ja myślałam ze owu już była bo zawsze odczuwałam straszne bóle okołoowulacujne a co sie okazało ze czułam dotkliwie jak pęcherzyki zaczynały rosnąć i prawdopodobnie to jest przyczyna nie powodzeń,gdyż potem już nie serduszkowaliśmy wiec owu przechodziła nam koło nosa
a wychodzi na to że testy owu do d....bo w zeszłym cyklu jak odczuwałam mega bóle owulacyjne testy owu były pozytywne a owulki prawdopodobnie nie było jeszcze....
jak nie wyjdzie w tym cyklu to trzeba bedzie zrobic badanie nasienia...
a i jak sie okaże że pęcherzyk n ie pęknie to gin powiedział że będę mięć mega torbiel
to na tyle z dzisiejszego dnia
MAM NADZIEJE ZE TYM RAZEM SIE UDA...A no i cycki strasznie bolą...
acha i jeszcze jedno zadzwonilam do M i powiedzialam ze czw pt ma wziac wolne bo trzeba dzialać
lubię ostatnie zdanie -
izabelka04 wrote:Dronka napisała pod swoim wykresem że opuszcza społeczność i wraca do życia....
Gratulacje z powodu pęchola i endoja mam 5 mm w 31 dc
izabelka04 lubi tę wiadomość
26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
💊 Euthyrox N 25