WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
Kajoni
zaprzestań dobrze Ci radzę
nie ma po co wprowadzać tam termometru
nie gmeraj już tam :*
izabelka04, Kajoni, mała_mi, MalutkaEve lubią tę wiadomość
26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 37 ‘single ready to mingle’
💊 Euthyrox N 25 -
Japoneczka z Porcelany wrote:Kajoni
popieram japoneczkę co chciałaś osiągnęłaś nie ma sensu już tam wprowadzać bakterii i innych drobnoustrojówJaponeczka z Porcelany, Kajoni, mała_mi lubią tę wiadomość
-
Japoneczka z Porcelany wrote:Kajoni
a, dobra spoko:D ja nie wiedziałam czy trzeba czy nie, a patrzyłam na wykresy innych zielonych i one mają tempki zaznaczone, to ja też mierzyłam. a czemu już nie mierzyć? co się dzieje?
-
Baby a ja już nogami zaczynam przebierać jeszcze niespełna dwa tygodnie i będę mieć czas spermą płnący hahahahaha
Kajoni, Unlike, mała_mi, Martuśka, izabelka04, celia lubią tę wiadomość
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
💊 Euthyrox N 25 -
Ty nie patrz na inne
pamiętaj, teraz jesz DLA dwóch( nie za dwoje !) no i już trzeba o Tobie mówić w liczbie mnogiej
liczysz się Ty dziecko i małż
i ZAPAMIĘTAĆ
ciocia Japonka dobrze radzi
💊 Euthyrox N 25 -
Japoneczka z Porcelany wrote:Ty nie patrz na inne
pamiętaj, teraz jesz DLA dwóch( nie za dwoje !) no i już trzeba o Tobie mówić w liczbie mnogiej
liczysz się Ty dziecko i małż
i ZAPAMIĘTAĆ
ciocia Japonka dobrze radzi
bardzo dobrze Ciotka, będę Cię słuchać
termin mam dopiero do lekarza na 13 grudnia i to w godzinach pracy, będę się musiała nieźle nagimnastykować aby dotrzeć na miejsce. zwariuję do tego czasu -
Unlike wrote:Dziewczyny, a ja mam do Was pytanko. Jak poznałyście Waszych panów? Miłość od pierwszego wejrzenia czy długa znajomość? Szaleństwo czy raczej stonowanie?
ja mojego na weselu. przyszłam z jego kuzynem, ale mnie od razu Amor strzelił i dalej trzymaznamy się od 2006r.
-
Unlike może pierwsza powiem
Mojego poznałam na takim portalu.. zapomniałam nazwy. Ale coś co przed naszą klasą i FB byłonapisał mi, ze mam piękny uśmiech
duużo rozmawialiśmy przez telefon i chociaż absolutnie nie był w moim typie (kręciło mnie tylko to, że jest wysoki) to zakochałam się w jego głosie
Potem spotkaliśmy się na żywo (niestety ale jakiś czas mieszkałam poza granicami PL, i miałam Indywidualny Tok nauczania zdawałam egzaminy w szkole tylko-ale w trakcie pobytu w PL nadrobiłam część materiału w przód
a potem latałam na egzaminy tylko
) a na żywo po którymś spotkaniu powiedziałam mu, że ja nie jestem gotowa na związek, żeby się nie zakochał we mnie bo jestem po tragicznym związku i nie chce. Obiecał, ze się nie zakocha.. ale na drugim spotkaniu wyznał mi miłość
i złamałam mu serce
potem mieliśmy trochę kontaktu ze sobą
Ale powiedział mi, że już nigdy się we mnie nie zakocha
to mu udowodniłam
haha
Martuśka, mała_mi, MalutkaEve, Unlike, Lucy91, nezumi lubią tę wiadomość
💊 Euthyrox N 25 -
Laski ja patrzę a Kajoni też zielona, WIECZORNICA ZACZĘŁA ZACHODZIĆ!!!! HIP HIP HUUURA!!!!
Kajoni, kierzynka, mała_mi, MalutkaEve lubią tę wiadomość
-
Kajoni a mojego możesz zamrozić ?
na później
nezumi lubi tę wiadomość
💊 Euthyrox N 25 -
a ja z moim M poznaliśmy sie przez SMS, wylookał mnie na ulicy, potem wyczaił kogo znam a koleżanka moja okazała się dziewczyną jego kolegi i pocztą pantoflową dostał numer i kęcił kręcił i się przykręcił
kierzynka, Kajoni, mała_mi, MalutkaEve, Unlike lubią tę wiadomość