WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
MalutkaEve wrote:ooooo
mniam
a jaką robisz?zrobilam marynate- pomarynowala sie i wrzucilam ja do rekawa i do piekarnika
bedzie i do obiadku i do kanapkibo jest w calosci
A teraz oblookalam ze mam soso smietanowo grzybowy to ziemniaczki poleje tym sosem i karkóweczkebedzie troche upiekszona
a salateczka juz sie przegryza w lodowce
-
nick nieaktualny
-
ja już dzisiaj lepsza jestem, chociaż rano myślałam że będę chorować z młodą. Ale rozruszałam się i jest okej
Ania, pozwolisz, że ściągnę twój pomysł na.... piątek? Bo u nas w piątek odpust we wsi i może by coś upichcić pysznego. Poza tym na jutro i czw pomysł już jestMalutkaEve, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
blue00 wrote:hej dziewczyny
,a propo karkowki,ja podaje ze smazonymi plastrami jablek a na to zurawina,pychotka
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
jendo co moge wypatrzec to to ze jestes przed owu
- tylko t szyjka jakos dziwnie sie uklada- w których dc masz zazwyczaj owulke- bo ja bym powiedziała ze moze byc nawet za 2-3 dni
-
MalutkaEve wrote:jaki?
może ja też cos odgapię?
jutro filet (kawałeczki) podsmażony z pieczarkami + sosik i makaronik
a w czwartek robię racuchybo mi się taaak zachciało ostatnio jak jabłecznik robiłam. A że będę piekła jabłecznika w czw, to będą też racuchy
MalutkaEve lubi tę wiadomość
-
blue00 wrote:dziewczyny pocieszcie mnie i powiedzcie,ze jutro owu heheheh
eeeeee, ja wróżką nie jestem
patrząc na szyjkę, to owu mogła być 10dc. Ale nie wiem czy nie za wcześnie? Może poczekaj na rozwój sytuacji i będzie wszystko wiadomo -
nick nieaktualny
-
Ania_84 wrote:O ile po jedzeniu nie zasnie
Ejj mój chlop zgupial ...<hahaha>
napisal mi eska : Kohanie jak jechalem do pracy kupilem ci testy - nie wiedzialem ktore i wziołem i LH i ciazowe <hahaha> nozesz w morde
pani w aptece dziwnie sie spojrzala bo powiedzialem ze planujemy dziecko i ze zona musi miec jakies testy do wyznaczenia czy jest szansa na poczecie <hahaha>
A ja planowalam ze juz nie bede robic zadnych testow - no ale jak juz tak se poswiecil i kupil to przeciez mu ni epowiem ze nie zrobie ..kochany maz
Biochem - 2017 r
Franek 👼- 36 tc (*) 2670g/50cm 20.03.2021 (Sn) - kolizja pepowinowa
Maciej 💙 - 37+4 tc 3470g/54cm 08.03.2022r. (Cc)
Pozamaciczna w bliźnie po cc - 10.11.2022 r. -
Kochany kochany
tylko zapomnialam do pieca dolozyc
hehehe
no ale moze sie rozpali na nowo - bo zar jeszcze jest
-
mała_mi wrote:która wie co z Biedronką?
bo coś pisała pod wykresem, że znika? hęęę? wiecie coś może?wiec moze nie ma czasu
Kurcze nie zauwazylam tamtego wpisu jej ze znika ze społecznosci ;/
yyy nie wiem o co biega - moze chce zrobic sobie przerwe przed swietami ??Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2013, 18:57
MalutkaEve lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Widze po jej wykresie ze ostro baraszkuje
wiec moze nie ma czasu
Kurcze nie zauwazylam tamtego wpisu jej ze znika ze społecznosci ;/
yyy nie wiem o co biega - moze chce zrobic sobie przerwe przed swietami ??
zołza jedna wzięła i znikła i ani me ani be
niech no tylko się tu pokaże...
ale i tak kciuki trzymam za niąAnia_84 lubi tę wiadomość
-
a swoją drogą, to u mnie seksu od dwóch dni nie było....
przez tą sraczkę cholerną. Jak już się kładłam, w momencie padałam i nie w głowie mi były igraszki. No ale ja to dziś nadrobięAnia_84 lubi tę wiadomość