WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny. Widzę że wczoraj szybko poszłyszcie spać... ja byłam wczoraj się z przyjaciółką spotkać no i jest kolejna (druga po mężu) osoba która wie o nas
A tak w ogóle to WY byłyście pierwsze
Mąż chwile po tym jak mu oznajmiłam dobrą wiadomość to sie zapytał (z przekąsem) "a koleżanki z ovufrenda wiedza?" na co ja zupelnie naturalnie odparlam : oczywiscie jako pierwsze :p
a tak w ogóle to bylam dziś na krwi. wyniki popołudniu.mała_mi, celia, Ciapulinka lubią tę wiadomość
-
Dobry dzien... jak mnie gardlo boli...
Ania_84, cedr697 lubią tę wiadomość
Biochem - 2017 r
Franek 👼- 36 tc (*) 2670g/50cm 20.03.2021 (Sn) - kolizja pepowinowa
Maciej 💙 - 37+4 tc 3470g/54cm 08.03.2022r. (Cc)
Pozamaciczna w bliźnie po cc - 10.11.2022 r. -
Dzien dobry dziewczyny
Nazumi trzymam kciuki ze super wyniki
Mała - moze sie napij jakiejs mietki czy cus moze przejdzie ?
A ja nawet wczoraj mojego nie musialam jakos namawiac
Zdziwiłam sie tak jakby wyczułbo jak normalnie siedzi przed kompem a wczoraj najpierw zabral zonke na zakupy - i mowi - a moze chcesz jednak kupic te testy owu ( ps o tych nie wiedzial
) tak zeby miec czyste sumienie - no to ja mu mowie- ze nie -fakt wczoraj sie skonczyly
- i ze jesli cos ma byc to bedzie = ale ostro sie bilam z myslami zeby jednak upic i dzs sprawdzic czy pozytywny sie powtorzy
no to ten zrezygnowal - po chwili ...ale co juz nie ma szans ??? no to mu mowie ze nie to ze nie ma ale szanse sa nikłe - a ten tylko kacik ust do gory kupil winko - i mowi- skoro jakies minimalne sa to dzis mam lpan - i na tym ucial
wypilismy winko, i szczerze mowiac ja poszlam sie polozyc bo serio nic mi sie nie chcialoa ten przychodzi łobuz przytulil mnie i mowi wiesz co moja ruda zlosnico - kocham cie a ja co zrobilam rozyczalam sie
no i tak od slowa do slowa od miziu miziu
skonczylo sie na probie nowego wyrka
ps - wczoraj ostro mowil - nie ni e bede rano rozpalal bo nie chce mis ie wczesnie wstawiac - wczoraj prosilam zeby wyminil kuwete na wieczor- nie zrobil nic - dzis wstaje a raczej zostalam obudzona sniadankiem w domu napalone ... kuweta wymieniona- gary pomyte - no szok ..az mi sie milo zrobilo na poczatek dnia
A teraz pije sobie kawusienezumi, amela, mała_mi lubią tę wiadomość
-
Lucy91 wrote:Dobry dzien... jak mnie gardlo boli...
chlupnij sobei amolkanezumi, Lucy91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
cedr697 wrote:trza było wczoraj się na tego loda porywać?
nezumi, cedr697, kierzynka, MalutkaEve lubią tę wiadomość
-
nezumi wrote:Cześć dziewczyny. Widzę że wczoraj szybko poszłyszcie spać... ja byłam wczoraj się z przyjaciółką spotkać no i jest kolejna (druga po mężu) osoba która wie o nas
A tak w ogóle to WY byłyście pierwsze
Mąż chwile po tym jak mu oznajmiłam dobrą wiadomość to sie zapytał (z przekąsem) "a koleżanki z ovufrenda wiedza?" na co ja zupelnie naturalnie odparlam : oczywiscie jako pierwsze :p
a tak w ogóle to bylam dziś na krwi. wyniki popołudniu.hehh
Trzymam kciuki za beteWiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2013, 09:21
nezumi, mała_mi lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Heeeej ludzie, idą święta...... tralalalalalalala
właśnie radio włączyłam a tam już święta na całego.
Kochane idę zrobię coś pożytecznego- nie wiem może okno jakie umyję, albo poprasuje, albo cośkolwiek..... Rozruszam się może i lepiej się poczuję.
Albo idę w piecu zapalić, bo mi w przeciwieństwie do Ani, chłop dziś zaspał i ledwo do roboty zdążył, a co dopiero o piecu mówić
cedr697, amela, MalutkaEve lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
cedr697 wrote:widze ania że znowu cosik tam se mierzysz? ja w sobote się zeźliłam i tak w połowie cyklu frygnełam termometr do szuflady a pierdole nie mierze najpierw trzeba te cykle ogarnąć żeby toto miało ręce i nogi. ehh nerwa mnie złapała i jeszcze trzyma
w sumie chce sprawdzic ten nowy termometr- bo strasznie niskie tempki mi pokazuje
Mała - noo cale szczescie z emoj naalił- bo ostatni raz palilismy chyba w sobotewiec juz troche zimno sie robilo
cedr697 lubi tę wiadomość