WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja wiem rozumiem, ale powiedzcie mi jak ginekolog, może być na nie z takimi sprawami? To po co zostaje ginekologiem w XXI wieku? Żeby ludziom wmawiać, że kalendarzyk wystarczy? Przecież wystarczy, że przesunie ci się owulka i szlag trafia całe wyliczenia.

-
Jak byłam młodsza, dopiero zaczynałam studia etc. to panicznie wręcz bałam się takiej właśnie wpadki, więc np. prezerwatywy nie do końca mnie przekonywały, zwłaszcza, że moja koleżanka ma uroczą małą właśnie z takiej źle założonej (zsunęła się po prostu). Ja wiem, że pewnie przesadzałam w drugą stronę, ale miałam taki czas, kiedy nie byłam niczego pewna, a tyle miałam perspektyw, że absolutnie nie mogłam ufać tylko jednej rzeczy w tej kwestii

Pomijając fakt, że prezerwatywa nie uchroni Cię np. przy peetingu.
-
nick nieaktualnyWiesz co bo niektórzy to mają stare myślenie właczone jak to było kiedyś, albo są zbyt moralni. Często własnie słyszę o akcjach jak twoja u gina, ba nawet w aptece możesz dostać zjebę że jak to tak, że tka nie można i że ci nie sprzedadzą. Ale czemu tak się dzieje to nie mam zielonego pojęcia
Unlike lubi tę wiadomość
-
Hej laski! Jak tam? Przybył Mikołaj? Byłyście grzeczne? Hihi ja już niestety dziś w pracy od 7. Czyli po 5 pobudka. Ale pizdzilo w nocy, nie? Mój pies jeszcze się nie znalazł i mam taką nadzieję, że nie łaził w taką noc tylko się gdzieś schował
wczoraj zrobiłam afisze do rozwieszenia
-
Ja też zaczęłam od kawy, ale takiej słabej i pół na pół z mlekiem. Można taką pić nie ? Ja też mam nadzieję że się znajdzie. Liczymy na to że ktoś ją wziął i czeka na ogłoszenie z dopiskiem że nagroda dla znalazcy. A jak nie to jutro wybiorę się na poszukiwania całej okolicy bo dziś znów będzie ciemno jak będę wracać a to czarny piesMaka wrote:Hej
Ja też w pracy od 7... więc już sobie kawkę pije. W nocy była masakra...a dzisiaj drogi straszne... A piesek mam nadzieję, że się znajdzie.. Mój znowu dostał zapalenia spojówek...;/
na te spojówki to co mu dajesz?
-
Dzien dobry kochane moje
ja w drodze do pracy
u mnie Mikolaja nie było. A ciasto zjadl i mleko wypił.
Kajoni, mała_mi, celia lubią tę wiadomość
26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 37 ‘single ready to mingle’
💊 Euthyrox N 25 -
nick nieaktualny
-
Kajoni wrote:Ja też zaczęłam od kawy, ale takiej słabej i pół na pół z mlekiem. Można taką pić nie ? Ja też mam nadzieję że się znajdzie. Liczymy na to że ktoś ją wziął i czeka na ogłoszenie z dopiskiem że nagroda dla znalazcy. A jak nie to jutro wybiorę się na poszukiwania całej okolicy bo dziś znów będzie ciemno jak będę wracać a to czarny pies
na te spojówki to co mu dajesz?
Kochana na spojówki kropie mu oczy Dicortineff'em.. Kurcze no szkoda pieska... Trzymam kciuki żeby jednak się znalazł.. A to młody pies?
A taką kawkę wydaje mi się, że spokojnie pić możesz

-
U nas jest już 5 lat. A miał ze dwa lata jak do nas przyszła. Jej, ja tak już tęsknięMaka wrote:Kochana na spojówki kropie mu oczy Dicortineff'em.. Kurcze no szkoda pieska... Trzymam kciuki żeby jednak się znalazł.. A to młody pies?
A taką kawkę wydaje mi się, że spokojnie pić możesz
ten lek jest dobry nawet dla ludzi. Też go mam w domu.
U nas był Mikołaj. Teraz właśnie zabieram mała do jakiegoś kulkolandu. Przynajmniej zleci dzień ehh -
Helloł dziewczyny

Kawka juz jest
U mnie wczoraj przyszedl mikołaj
-przyniósł mi pizze
ale trafił bo głodna bylam jak nie wiem
a obiadu mi sie nie chcialo gotowac 
Ja sie troche martwie bo moja siostra ( jest w 8 miesiacu i trafiła wczoraj do szpitala
dobrze sie czula i poszla przed wyjazdem - bo mieli dzis do szczecina jechac - na badania do gina a ten jej mówi ze ma rozwarcie na 1 cm ;/ i do szpitala skierowanie - i lezy ta moja bida teraz ;/ jade ja po poludniu odwiedzic - niby powiedizal lekarz ze wystarczy zeby polezala kilka dni..)
A mi owu zrobilo niespodzianke na Mikołaja
przesunal mi owulke
-
Ania_84, celia, Czarnula87, paszczakin, Kajoni lubią tę wiadomość
-
no a ja dziś robie bumele w pracy :p szefowej nie ma więc świętujemy mikołjki
-
nick nieaktualny
-
Normalnie od bladego świtu na Celii wykres zaglądałam

a teraz jeszcze czekam na jej wyniki bety. Ogromnie się cieszę dziewczyny waszymi fasolkami
A kto jest następny na wieczornicy do testowania?!
celia lubi tę wiadomość
-
Hurrraaa
Mikołaj sie spisał
GRATULACJE Celia
celia lubi tę wiadomość
-
ja tez siedziałam na niej i F5 co chwilamała_mi wrote:Normalnie od bladego świtu na Celii wykres zaglądałam

a teraz jeszcze czekam na jej wyniki bety. Ogromnie się cieszę dziewczyny waszymi fasolkami
A kto jest następny na wieczornicy do testowania?!
mikołaj jest superowy.
MAŁA dobry kłeszczyn. Kto następny????
mała_mi lubi tę wiadomość