X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
Odpowiedz

WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA

Oceń ten wątek:
  • paticzka Przyjaciółka

Wysłany: 6 grudnia 2013, 00:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kużwan ja też przytyłam po lutce :(

• Unlike Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2013, 00:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wiem rozumiem, ale powiedzcie mi jak ginekolog, może być na nie z takimi sprawami? To po co zostaje ginekologiem w XXI wieku? Żeby ludziom wmawiać, że kalendarzyk wystarczy? Przecież wystarczy, że przesunie ci się owulka i szlag trafia całe wyliczenia.

48f411ed51.png
  • paticzka Przyjaciółka

Wysłany: 6 grudnia 2013, 00:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sa prezerwatywy

• Unlike Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2013, 00:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak byłam młodsza, dopiero zaczynałam studia etc. to panicznie wręcz bałam się takiej właśnie wpadki, więc np. prezerwatywy nie do końca mnie przekonywały, zwłaszcza, że moja koleżanka ma uroczą małą właśnie z takiej źle założonej (zsunęła się po prostu). Ja wiem, że pewnie przesadzałam w drugą stronę, ale miałam taki czas, kiedy nie byłam niczego pewna, a tyle miałam perspektyw, że absolutnie nie mogłam ufać tylko jednej rzeczy w tej kwestii ;)
    Pomijając fakt, że prezerwatywa nie uchroni Cię np. przy peetingu.

48f411ed51.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2013, 00:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiesz co bo niektórzy to mają stare myślenie właczone jak to było kiedyś, albo są zbyt moralni. Często własnie słyszę o akcjach jak twoja u gina, ba nawet w aptece możesz dostać zjebę że jak to tak, że tka nie można i że ci nie sprzedadzą. Ale czemu tak się dzieje to nie mam zielonego pojęcia

Unlike lubi tę wiadomość

• Kajoni Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2013, 07:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej laski! Jak tam? Przybył Mikołaj? Byłyście grzeczne? Hihi ja już niestety dziś w pracy od 7. Czyli po 5 pobudka. Ale pizdzilo w nocy, nie? Mój pies jeszcze się nie znalazł i mam taką nadzieję, że nie łaził w taką noc tylko się gdzieś schował:-( wczoraj zrobiłam afisze do rozwieszenia :-(

relgi09k4o218c6j.png
  • Maka Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2013, 07:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :) Ja też w pracy od 7... więc już sobie kawkę pije. W nocy była masakra...a dzisiaj drogi straszne... A piesek mam nadzieję, że się znajdzie.. Mój znowu dostał zapalenia spojówek...;/

ckaik0s3070dl07t.png
  • Kajoni Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2013, 07:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maka wrote:
    Hej :) Ja też w pracy od 7... więc już sobie kawkę pije. W nocy była masakra...a dzisiaj drogi straszne... A piesek mam nadzieję, że się znajdzie.. Mój znowu dostał zapalenia spojówek...;/
    Ja też zaczęłam od kawy, ale takiej słabej i pół na pół z mlekiem. Można taką pić nie ? Ja też mam nadzieję że się znajdzie. Liczymy na to że ktoś ją wziął i czeka na ogłoszenie z dopiskiem że nagroda dla znalazcy. A jak nie to jutro wybiorę się na poszukiwania całej okolicy bo dziś znów będzie ciemno jak będę wracać a to czarny pies :-( na te spojówki to co mu dajesz?

relgi09k4o218c6j.png
  • Japoneczka z Porcelany Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2013, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry kochane moje ;) ja w drodze do pracy ;) u mnie Mikolaja nie było. A ciasto zjadl i mleko wypił. :(

Kajoni, mała_mi, celia lubią tę wiadomość

26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
    🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
    👩 37 ‘single ready to mingle’
    💊 Euthyrox N 25
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2013, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc:)moj cykl igra sobie ze mnie,noz kurde,wyglada na to,ze owulki nie bylo choc tak sie czulam,wg Ovu ma byc od dzis do ndz,zobaczymy,bo chyba szykuje mi sie cykl bezowulacyjny,beznadzieja

• Maka Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2013, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kajoni wrote:
    Ja też zaczęłam od kawy, ale takiej słabej i pół na pół z mlekiem. Można taką pić nie ? Ja też mam nadzieję że się znajdzie. Liczymy na to że ktoś ją wziął i czeka na ogłoszenie z dopiskiem że nagroda dla znalazcy. A jak nie to jutro wybiorę się na poszukiwania całej okolicy bo dziś znów będzie ciemno jak będę wracać a to czarny pies :-( na te spojówki to co mu dajesz?

Kochana na spojówki kropie mu oczy Dicortineff'em.. Kurcze no szkoda pieska... Trzymam kciuki żeby jednak się znalazł.. A to młody pies?
    A taką kawkę wydaje mi się, że spokojnie pić możesz :)

ckaik0s3070dl07t.png
  • Maka Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2013, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Japoneczka z Porcelany wrote:
    Dzien dobry kochane moje ;) ja w drodze do pracy ;) u mnie Mikolaja nie było. A ciasto zjadl i mleko wypił. :(

Jak to nie było :(?? Byłaś niegrzeczna, czy jak?? :( U mnie był...;] ale mam nadzieję, że dzisiaj jeszcze poprawi;]

ckaik0s3070dl07t.png
  • Kajoni Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2013, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maka wrote:
    Kochana na spojówki kropie mu oczy Dicortineff'em.. Kurcze no szkoda pieska... Trzymam kciuki żeby jednak się znalazł.. A to młody pies?
    A taką kawkę wydaje mi się, że spokojnie pić możesz :)
    U nas jest już 5 lat. A miał ze dwa lata jak do nas przyszła. Jej, ja tak już tęsknię:-( ten lek jest dobry nawet dla ludzi. Też go mam w domu.
    U nas był Mikołaj. Teraz właśnie zabieram mała do jakiegoś kulkolandu. Przynajmniej zleci dzień ehh

relgi09k4o218c6j.png
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2013, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Helloł dziewczyny :)

Kawka juz jest :)
    U mnie wczoraj przyszedl mikołaj :D -przyniósł mi pizze :D ale trafił bo głodna bylam jak nie wiem :D a obiadu mi sie nie chcialo gotowac :D

Ja sie troche martwie bo moja siostra ( jest w 8 miesiacu i trafiła wczoraj do szpitala :( dobrze sie czula i poszla przed wyjazdem - bo mieli dzis do szczecina jechac - na badania do gina a ten jej mówi ze ma rozwarcie na 1 cm ;/ i do szpitala skierowanie - i lezy ta moja bida teraz ;/ jade ja po poludniu odwiedzic - niby powiedizal lekarz ze wystarczy zeby polezala kilka dni..)

A mi owu zrobilo niespodzianke na Mikołaja :) przesunal mi owulke :)

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • nezumi Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2013, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny!!!
    do CELI przyszedł mikołaj!!!! z druga kreską :)
    139001e328y008hp.gif

Ania_84, celia, Czarnula87, paszczakin, Kajoni lubią tę wiadomość

c74bebc6c3.png
    Alicja jest już z nami! <3
    10.08.2014
  • nezumi Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2013, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no a ja dziś robie bumele w pracy :p szefowej nie ma więc świętujemy mikołjki :D

c74bebc6c3.png
    10.08.2014
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2013, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nezumi wrote:
    hej dziewczyny!!!
    139001e328y008hp.gif

gratuluje!!!!!!!!!!!!!!!

• mała_mi Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2013, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Normalnie od bladego świtu na Celii wykres zaglądałam :D

a teraz jeszcze czekam na jej wyniki bety. Ogromnie się cieszę dziewczyny waszymi fasolkami :)
    A kto jest następny na wieczornicy do testowania?!

celia lubi tę wiadomość

q53jwvt.png
    Aniołki 24.09.13r (*) 6tc 5.01.14r (*) 7tc
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2013, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nezumi wrote:
    hej dziewczyny!!!
    139001e328y008hp.gif
    Hurrraaa ;D Mikołaj sie spisał :D GRATULACJE Celia :D

celia lubi tę wiadomość

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • nezumi Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2013, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mała_mi wrote:
    Normalnie od bladego świtu na Celii wykres zaglądałam :D

a teraz jeszcze czekam na jej wyniki bety. Ogromnie się cieszę dziewczyny waszymi fasolkami :)
    A kto jest następny na wieczornicy do testowania?!
    ja tez siedziałam na niej i F5 co chwila :)
    mikołaj jest superowy.
    MAŁA dobry kłeszczyn. Kto następny????

mała_mi lubi tę wiadomość

c74bebc6c3.png
    10.08.2014
‹‹ 768 769 770 771 772 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ