WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
mała_mi wrote:No to ja juz nie wiem o co mu chodzi....
:**
Za bardzo do tej inseminacji przekonany. Kurwa dlaczego los tak nas gnębi. Przecież nie chcę być starą jędzą bezdzietną. Nie chcę wyżywać się na ludziach tylko dlatego, że nie mogę mieć dziecka. Mam taką jedną wyżej postawioną w pracy i naprawdę nie chcę tak skończyć.. A wszystko do tego zmierza. Moje zachowanie jak najbardziej.Unlike lubi tę wiadomość
-
Maka wrote:Za bardzo do tej inseminacji przekonany. Kurwa dlaczego los tak nas gnębi. Przecież nie chcę być starą jędzą bezdzietną. Nie chcę wyżywać się na ludziach tylko dlatego, że nie mogę mieć dziecka. Mam taką jedną wyżej postawioną w pracy i naprawdę nie chcę tak skończyć.. A wszystko do tego zmierza. Moje zachowanie jak najbardziej.
No juz nie smutaj Kochana :*
Doczekacie się dzieciaczków na pewno. Czy będzie poczęte naturalnie, czy IUI, czy z nasieniem męża czy dawcy. Przecież będziecie je kochać nad zycie.
Musicie się z mężem wspierac w trudnych chwilach i być dla siebie oparciem. Tylko tak przetrwacie ten zły czas. :**** -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMaka wrote:Ja tez już w pracy...Kurwa jak mi się nie chce dzisiaj nic. Jeszcze mają nam prąd wyłączyć na 4h i wtedy nie wiem co będę robiła...Może do galerii się wybiore;]
Maka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyW ogole moje jajo bawi sie ze mna w chowanego. Mialo byc przedwczoraj, a temperatura cos dalej rosnac nie chce. Frustruje mnie to! Ilez mozna te uszy dorabiac? Nie, ze nie mam ochoty, czy cos. Po prostu troche sie denerwuje, czy to juz, czy jeszcze.
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny help !!
Mam mini problem tam na dole juz drugi raz tak mam jak zazywam lutke - ze tam na dole mnie kłuje i czuje sie "opuchnieta tam" blee no i zaczyna powoli swedziec - czy mslicie ze Clotrimazolum w masci bedzie bezpieczne jesli by sie udało ??moj ginek jest dopeiro w piatek ;/ -
biedronka1982 wrote:W ogole moje jajo bawi sie ze mna w chowanego. Mialo byc przedwczoraj, a temperatura cos dalej rosnac nie chce. Frustruje mnie to! Ilez mozna te uszy dorabiac? Nie, ze nie mam ochoty, czy cos. Po prostu troche sie denerwuje, czy to juz, czy jeszcze.
biedronka1982 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:Dziewczyny help !!
czy mslicie ze Clotrimazolum w masci bedzie bezpieczne jesli by sie udało ??moj ginek jest dopeiro w piatek ;/Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Spoko luzik macie taki zapas serduch ze czy bedzie nawet dzis to tez luzik
biedronka1982 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:Spoko luzik macie taki zapas serduch ze czy bedzie nawet dzis to tez luzik
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
biedronka1982 wrote:Ja sie nie serduchami martwie. Sama nie wiem, czym sie martwie. Tabsy mam brac po owu, moze o to mi chodzi, ze nie wiem, od kiedy je lykac. Dzis to raczej jeszcze nie.
ja czekalam az mialam 3 wyzsze tempki dodatkowo i dni od pozytywnego testu i akurat wyznaczylo mi owulke
Ale jak na mój gust to bedziesz miala 14dc ustawiona owulkeWiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2013, 09:00