Wielka niewiadoma...
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam wszystkie starające się o dzidzie mamusie. Staram się o dziecko już od pół roku z moim narzeczonym jestem od ponad pięciu lat. Mam stabilną sytuację życiową pracuję, kończę studia mam kochającego przyszłego męża, lecz do szczęścia brakuje mi maleństwa. Chodź staram się o dziecko już jakiś czas to dopiero teraz zaczęłam bardziej obserwować swoje ciało, gdyż ciągle ciąży brak
Mam pytanie a mianowicie dotyczące tego czy w ciąży można mieć okres ? Częściej się to zdarza u młodych kobiet czy u starszych ? -
w szczęśliwym 5 cyklu się udało, gdy w 4 cyklu dostałam @ strasznie płakałam, bo mi się @ spóźniała 6 dni! i powiedziałam sobie, że dosyć nakręcania się, strzelania w owulację, wielki luz. Odpuściłam, i ten odpuszczony cykl okazał się trafiony totalny luz! żadnych doszukiwań się objawów
-
bez żadnego 'parcia' na dziecko najlepiej luz i na spontanie ale to jeszcze nie jest tak długo w staraniach zobaczysz, jeśli nie udało się teraz, to uda się w następnym cyklu i łap ode mnie ciążowe wiruski i przede wszystkim nie załamuj się ! chociaż wiem ile to kosztuje gdy przychodzi wredna @ ...
-
sorry , że się wtrącę tarczyca , prolaktyna - najważniejsze co powinnaś najpierw zrobić a mąż - badanie nasienia. Podstawa od której warto zacząć i ja bym nie czekała bo poprawa jakości nasienia trwa min 3 miesiące . U nas trwała 8-9 m- cy . Pozdrawiam
EP!C lubi tę wiadomość