Wielkanocne jakeczka. !Testujące w kwietniu
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziękuję wszystkim za miłe słowa! :* 12 maja kolejne USG na którym już powinnam zobaczyć bijące serduszka!
Grzechotka, ams, Skarpeta, pumka1990 lubią tę wiadomość
14.04.2018 -35dc pozytywny test ciążowy
16 04.2018 -beta 1770
18.04.2018-beta 4551
20.04.2018-USG i dwa pęcherzyki ciążowe -BLIZNIAKI!!!
24.07.2018 -20 tc. Dwie dziewczynki! -
Vajolet wrote:Nie miałam monitoringu. Ogólnie w tym cyklu totalnie odpuscilam. Co prawda dostalan większą dawke clo ale że owulacja wyglądała że jest z lewej strony to wiedziałam
że nic z tego noe bedzie bo tam niedrożność jajowodu jest. A tu proszę taka niespodzianka. Także cuda sie naprawdę zdarzają! ^^
Takie optymistyczne historie dają nadzieję. A u Twojego męża było OK?
Powiedz, że było bardzo kiepsko! Made my day!Vajolet, golonat, Skarpeta lubią tę wiadomość
-
Vajolet cudownie !! Gratuluję ogromnie ;*
katepr to był pre-test.
Sung dziś nie robiłam bo jestem jeszcze przed terminem @ więc lepiej zrobić z porannego moczu a nie miałam już testu. Czekam jeszcze o dziwo cierpliwie.
Vajolet lubi tę wiadomość
Kiepskie nasienie
IO
Mutacje mthfr hetero
4 lata starań
2018 IUI 😥
06.2020 IVF biochemiczna 😥
Próbujemy dalej naturalnie ♥️
Klinika Medart Poznań 🤞🍀 -
Jestem po monitoringu, dzisiaj rano test negatywny przed wizytą. Na wizycie po zastrzyku wszystko ładnie pękło, dostałam leki na nowy cykl ponownie aromek i zastrzyk mam się pokazać jak ostatnio koło 11dc. Czekać na @ ma być lada dzień gdyby nie było powtórzyć test. Ale już się nie nastawiam. Teraz żyje wakacjami na które lecę w maju i tym staram się zająć głowę.
Trzymam za was kciuki.Dominisia883, Skarpeta lubią tę wiadomość
2019 ♥️👩🏻
Starania od 09.2017 -
Marilen wrote:Takie optymistyczne historie dają nadzieję. A u Twojego męża było OK?
Powiedz, że było bardzo kiepsko! Made my day!
U mojego męża było bardzo ok trzymam kciuki za wszystkie staraczki, ze juz niedługo i Wam pojawia sie na teście śliczne dwie kreseczki^^14.04.2018 -35dc pozytywny test ciążowy
16 04.2018 -beta 1770
18.04.2018-beta 4551
20.04.2018-USG i dwa pęcherzyki ciążowe -BLIZNIAKI!!!
24.07.2018 -20 tc. Dwie dziewczynki! -
kuzmoni1 niestety za mało plemników mamy do iui... Według androloga tylko in vitro. Na czerwiec jesteśmy zapisani do kliniki Invimed we Wrocławiu i zobaczymy co tam powiedzą.Kiepskie nasienie
IO
Mutacje mthfr hetero
4 lata starań
2018 IUI 😥
Vajolet wrote:Hej wszystkim! U mnie beta pięknie rośnie. Jestem po pierwszym USG -i stało się coś niesamowitego! Mam dwa pęcherzyki ciążowe! Beda blizniaki! nie dość że tyle czekaliśmy na upragnioną niunie to teraz będą aż dwie!
Gratuluje!!! Ależ będziesz miała podwójne szczescie!!! dbaj tam teraz o siebie:* i zostaw wirusy;)
Grzechotka oby ta krew i różowawy sluz były oznaka dwóch kreseczek na teście! nie raz już się to tak kończyło;) co do owu to zawsze mogła się przesunąć, bez monitoringu trudno stwierdzić... może idź do gina podejrzeć co się tam dzieje i będzie pewność czy już po owu...
Dominisia koniecznie powtórz jutro test z rana! Trzymam kciuki za dwie kreski we właściwym czasie kiedy @ powinna być?
-
nick nieaktualnyHejka.Za godzinę ide na monitoring .To mój pierwszy monitoring dzisiaj 11 dc kluje mnie lewy jajnik.Robilam testy owu i dzisiaj sa dwie kreski ale to jeszcze nie to bo jedna kreska jest ociupine za blada od drugiej.Powiem wam że się trochę boję że mój New ginekolog nic tam nie zobaczy.Trzymajcie za mnie kciuki
-
Natalia91! @ powinna być jutro ewentualnie pojutrze i chyba pojutrze zrobię dopiero test .
Natalia91! lubi tę wiadomość
Kiepskie nasienie
IO
Mutacje mthfr hetero
4 lata starań
2018 IUI 😥
Gratulacje...mam takie dwa serduszka hehe maja juz 8 lat .. fajnie to tylko wyglada hehe... no ale za pierwszym razem poronilam a, za drugim bog mi oddal to stracone i mam dwojke lobuzow
Vajolet lubi tę wiadomość
Agata 30.... Blizniaki 9 lat...Czekamy na nastepne dzieciątko .Bicie serduszka 5tydz.5dz.JUZ CIĘ KOCHAMY . -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej jestem po monitoringu .Po prawej stronie mam jeden pecherzyk dominujący 20mm a endomedrium 7mm jak myślicie jest okey?to mój 11 dc owulacje mam zwykle 12-13 dc .A gin mówi że za 2,3 dni powinien pęknąć .
Klamka82, Skarpeta, MałaMi90 lubią tę wiadomość