Wielkanocne jakeczka. !Testujące w kwietniu
-
WIADOMOŚĆ
-
Dominisia883 wrote:Kurcze dziwna sytuacja
. Zapomniałam wczoraj wyrzucić test i teraz patrzę a tam dwie kreski... Wiem że nie odczytuje się takiego testu ale ja zawsze zerkam jeszcze tego samego dnia wieczorem lub na drugi dzień jak nie wyrzucę i nigdy drugiej nie było . Test o czułości 25 zrobiony 10 dni po owu. Eh staram się nie nakręcać ale jak zobaczyłam te dwie kreski pierwszy raz w życiu po prawie 2 latach walki to aż mi się ciepło zrobiło. Ok wdech wydech
staram się z całych sił nie nakręcać i czekam cierpliwie.
Ja ostatnio na 3 testach miałam 2krechy i to dobrze widoczne po czasie. Juz miałam na betę lecieć ale okres się rozkręcil wiec darowalam sobie.
Zaczynamy starania od nowa. To jest ten czas.
12.2017 - cp
Starania od 10.06.2017
Nadzczynnosc GB.
Zielone światło.
06.22- 5cykl starań na nowo. -
No właśnie dlatego wiem żeby się nie nakręcać
. Poczytałam trochę o takich kreskach po i czasem faktycznie oznacza to ciążę ale w większości przypadków jest to po prostu błąd testu
. Dlatego cierpliwie czekam. Jutro powinna być @
Kiepskie nasienie
IO
Mutacje mthfr hetero
4 lata starań
2018 IUI 😥
06.2020 IVF biochemiczna 😥
Próbujemy dalej naturalnie ♥️
Klinika Medart Poznań 🤞🍀 -
Grzechotka wrote:A ja znalazłam na bieliznie kroplę żywoczerwonej krwi. Podekscytowałabym się marząc o zagnieżdżeniu, ale to nie to, bo za wcześnie no i diabli wiedzą czy i kiedy była owu.
wtrące sięto dobry znak! Niektóre kobiety (ja np.) mają przy owulacji plamkę krwi. kroplę. Mi się pojawiła (wydaje mi się, że dzień po owu) i to dobry znak owulacji. A owoc owulacji mam
więc była bardzo porządna!
Magda - mbc, Multiwitamina, patkaaxx90, pumka1990 lubią tę wiadomość
-
Dominisia883 wrote:Kurcze dziwna sytuacja
. Zapomniałam wczoraj wyrzucić test i teraz patrzę a tam dwie kreski... Wiem że nie odczytuje się takiego testu ale ja zawsze zerkam jeszcze tego samego dnia wieczorem lub na drugi dzień jak nie wyrzucę i nigdy drugiej nie było . Test o czułości 25 zrobiony 10 dni po owu. Eh staram się nie nakręcać ale jak zobaczyłam te dwie kreski pierwszy raz w życiu po prawie 2 latach walki to aż mi się ciepło zrobiło. Ok wdech wydech
staram się z całych sił nie nakręcać i czekam cierpliwie.
Trzymam kciuki żebys w tym cyklu ujrzała jeszcze te 2 kreski po 2 minutach :*Dominisia883 lubi tę wiadomość
-
Seli wrote:wtrące się
to dobry znak! Niektóre kobiety (ja np.) mają przy owulacji plamkę krwi. kroplę. Mi się pojawiła (wydaje mi się, że dzień po owu) i to dobry znak owulacji. A owoc owulacji mam
U mnie owulacja to zwykle gęsty śluz podbarwiony jasnoróżową krwią. A tutaj była kropla krwi. Ale ignoruję to, bo to może oznaczać wszystko, albo nic.Seli lubi tę wiadomość
-
Klaudyś może jednak coś z tego bedzie? Skoro odbiła
Dominisia ja na wszystkich testach zawsze miałam 1 kreske nawet po czasie więc może może. Niby na zdrowy rozum po czasie sie nie odczytuje ale znam sytuacje że taka pozna druga kreska za dzien dwa była szybciej widocznaa jaki to test? Bo na bobotescie ponoc taki cien się robi a wcale to pozytyw nie jest
-
Dziewczyny powiedzcie mi ovulacje mam miec za kilka dni.
Na majowke bede w polsce. Akurat 04/05 to bedzie 7 dzien po owulacji. Co wtedy moge zbadac? Progesteron tak? Czy to swiadczy tylko o owulacji ? Z bety by nic nie wyszlo jeszcze ?18.03.2020 Pozytywny test
02.2020 Invimed Poznan
01.2019 brak akcji serca
24.12.2018 pozytywny test
11+2 [*] Aniołek, puste jajo
8cs o 2 maluszka UDANY !!!
06.06.2018 pozytywny test ❤ rosnij kruszynko
02.2017 zdrowa córka -
to dobry znak! Niektóre kobiety (ja np.) mają przy owulacji plamkę krwi. kroplę. Mi się pojawiła (wydaje mi się, że dzień po owu) i to dobry znak owulacji. A owoc owulacji mam
Ja w tym cyklu też, a w poprzednim, lekarka powiedziała, że ślady krwi widać, że musiało jakieś naczynko pęknąć i mogę plamić. Nie plamiłam, ale ona krew widziała w środkuJednak w tym cyklu osobiście widziałam, i się zdziwiłam przyznam. nie zdarzało mi się to nigdy dotąd...
-
Hej wszystkim! U mnie beta pięknie rośnie. Jestem po pierwszym USG -i stało się coś niesamowitego! Mam dwa pęcherzyki ciążowe! Beda blizniaki!
nie dość że tyle czekaliśmy na upragnioną niunie to teraz będą aż dwie!
Marilen, agniecha2101, Klamka82, Grzechotka, Multiwitamina, Blondas_29, patkaaxx90, Ikulinka29, pumka1990, OlivkowaMama, Katti, Sung, Magda - mbc, usia89, ams, Skarpeta, Upragniona niunia, Tekana, Ineczka, Mordeczka, Dominisia883, SylwiaLu, kuzmoni1, golonat, patylka, Azzurra, katepr, MałaMi90 lubią tę wiadomość
14.04.2018 -35dc pozytywny test ciążowy
16 04.2018 -beta 1770
18.04.2018-beta 4551
20.04.2018-USG i dwa pęcherzyki ciążowe -BLIZNIAKI!!!
24.07.2018 -20 tc. Dwie dziewczynki! -
Vajolet wrote:Hej wszystkim! U mnie beta pięknie rośnie. Jestem po pierwszym USG -i stało się coś niesamowitego! Mam dwa pęcherzyki ciążowe! Beda blizniaki!
Ja pierdzielę! podziel sięA robiłaś monitoring cyklu? były dwa pęcherzyki, które mogły świadczyć o dwóch jajeczkach?
No to piękny cud! to znaczy dwa
Vajolet lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyVajolet wrote:Hej wszystkim! U mnie beta pięknie rośnie. Jestem po pierwszym USG -i stało się coś niesamowitego! Mam dwa pęcherzyki ciążowe! Beda blizniaki!
-
POMOCY
Owu twierdzi,że mam 4dpo. A na bieliznie mam śluz raczej gęsty podbarwiony na różowo. Możliwe, że owu się przesunęło? -
Vajolet wrote:Hej wszystkim! U mnie beta pięknie rośnie. Jestem po pierwszym USG -i stało się coś niesamowitego! Mam dwa pęcherzyki ciążowe! Beda blizniaki!
♡♡♡ Kornel ♡♡♡ 1.04.2019
♡♡♡Klaudia♡♡♡17.01.2021 -
A chciałaś się jeszcze jakiś czas temu poddać....♡♡♡ Kornel ♡♡♡ 1.04.2019
♡♡♡Klaudia♡♡♡17.01.2021 -
nick nieaktualny
-
Vajolet gratuluję! Zyczę spokojnej ciąży i zdrówka dla Ciebie i Fasolek
32 lata | starania od stycznia 2017
IUI - 3.02.2021 ❌ 3.03.2021 ❌
💉Szczepienia limfocytami
12.01.2022 Allo-mlr 54,5%
06.2022 - start IVF
21.07 - punkcja - 10🥚dojrzałych, 8 zapłodnionych (ICSI), 3 blastocysty
26.07 - ET 1🐣 4AA (EmbryoGlue, metypred 16mg, acard 75, estrofem, luteina, duphaston)🤰
8tc 💔 3.09.2022 🖤
27.10 - FET 1❄️ 4BB (EmbryoGlue, metypred 16mg, acard 75, estrofem, utrogestan, duphaston, heparyna, wit. PP, zivafert) ❌️😓
22.11 - Transfer ostatniej ❄️ 4BB (EmbryoGlue, metypred 16mg, acard 75, estrofem, utrogestan, duphaston, heparyna, wit. PP) 🤰
6dpt - beta 15 mlU
8dpt - beta 32 mlU
10dpt - beta 91,19 mlU
13dpt - beta 358,61 mlU
17dpt - beta 2064 mlU
20dpt - beta 7348 mlU, wieczorem krwawienie - krwiak podkosmówkowy. Poronienie.
6tc💔 -
Marilen wrote:Ja pierdzielę! podziel się
A robiłaś monitoring cyklu? były dwa pęcherzyki, które mogły świadczyć o dwóch jajeczkach?
No to piękny cud! to znaczy dwa
Nie miałam monitoringu. Ogólnie w tym cyklu totalnie odpuscilam. Co prawda dostalan większą dawke clo ale że owulacja wyglądała że jest z lewej strony to wiedziałam
że nic z tego noe bedzie bo tam niedrożność jajowodu jest. A tu proszę taka niespodzianka. Także cuda sie naprawdę zdarzają! ^^
Skarpeta, Marilen, agniecha2101, pumka1990 lubią tę wiadomość
14.04.2018 -35dc pozytywny test ciążowy
16 04.2018 -beta 1770
18.04.2018-beta 4551
20.04.2018-USG i dwa pęcherzyki ciążowe -BLIZNIAKI!!!
24.07.2018 -20 tc. Dwie dziewczynki!