Wielkanocne jakeczka. !Testujące w kwietniu
-
WIADOMOŚĆ
-
Dominisia883 wrote:Kurcze dziwna sytuacja . Zapomniałam wczoraj wyrzucić test i teraz patrzę a tam dwie kreski... Wiem że nie odczytuje się takiego testu ale ja zawsze zerkam jeszcze tego samego dnia wieczorem lub na drugi dzień jak nie wyrzucę i nigdy drugiej nie było . Test o czułości 25 zrobiony 10 dni po owu. Eh staram się nie nakręcać ale jak zobaczyłam te dwie kreski pierwszy raz w życiu po prawie 2 latach walki to aż mi się ciepło zrobiło. Ok wdech wydech staram się z całych sił nie nakręcać i czekam cierpliwie.
Ja ostatnio na 3 testach miałam 2krechy i to dobrze widoczne po czasie. Juz miałam na betę lecieć ale okres się rozkręcil wiec darowalam sobie.
Zaczynamy starania od nowa. To jest ten czas.
12.2017 - cp
Starania od 10.06.2017
Nadzczynnosc GB.
Zielone światło.
06.22- 5cykl starań na nowo. -
No właśnie dlatego wiem żeby się nie nakręcać . Poczytałam trochę o takich kreskach po i czasem faktycznie oznacza to ciążę ale w większości przypadków jest to po prostu błąd testu . Dlatego cierpliwie czekam. Jutro powinna być @Kiepskie nasienie
IO
Mutacje mthfr hetero
4 lata starań
2018 IUI 😥
06.2020 IVF biochemiczna 😥
Próbujemy dalej naturalnie ♥️
Klinika Medart Poznań 🤞🍀 -
Grzechotka wrote:A ja znalazłam na bieliznie kroplę żywoczerwonej krwi. Podekscytowałabym się marząc o zagnieżdżeniu, ale to nie to, bo za wcześnie no i diabli wiedzą czy i kiedy była owu.
wtrące się to dobry znak! Niektóre kobiety (ja np.) mają przy owulacji plamkę krwi. kroplę. Mi się pojawiła (wydaje mi się, że dzień po owu) i to dobry znak owulacji. A owoc owulacji mam więc była bardzo porządna!Magda - mbc, Multiwitamina, patkaaxx90, pumka1990 lubią tę wiadomość
-
Dominisia883 wrote:Kurcze dziwna sytuacja . Zapomniałam wczoraj wyrzucić test i teraz patrzę a tam dwie kreski... Wiem że nie odczytuje się takiego testu ale ja zawsze zerkam jeszcze tego samego dnia wieczorem lub na drugi dzień jak nie wyrzucę i nigdy drugiej nie było . Test o czułości 25 zrobiony 10 dni po owu. Eh staram się nie nakręcać ale jak zobaczyłam te dwie kreski pierwszy raz w życiu po prawie 2 latach walki to aż mi się ciepło zrobiło. Ok wdech wydech staram się z całych sił nie nakręcać i czekam cierpliwie.
Trzymam kciuki żebys w tym cyklu ujrzała jeszcze te 2 kreski po 2 minutach :*Dominisia883 lubi tę wiadomość
-
Seli wrote:wtrące się to dobry znak! Niektóre kobiety (ja np.) mają przy owulacji plamkę krwi. kroplę. Mi się pojawiła (wydaje mi się, że dzień po owu) i to dobry znak owulacji. A owoc owulacji mam więc była bardzo porządna!
U mnie owulacja to zwykle gęsty śluz podbarwiony jasnoróżową krwią. A tutaj była kropla krwi. Ale ignoruję to, bo to może oznaczać wszystko, albo nic.Seli lubi tę wiadomość
-
Klaudyś może jednak coś z tego bedzie? Skoro odbiła
Dominisia ja na wszystkich testach zawsze miałam 1 kreske nawet po czasie więc może może. Niby na zdrowy rozum po czasie sie nie odczytuje ale znam sytuacje że taka pozna druga kreska za dzien dwa była szybciej widoczna a jaki to test? Bo na bobotescie ponoc taki cien się robi a wcale to pozytyw nie jest
-
Dziewczyny powiedzcie mi ovulacje mam miec za kilka dni.
Na majowke bede w polsce. Akurat 04/05 to bedzie 7 dzien po owulacji. Co wtedy moge zbadac? Progesteron tak? Czy to swiadczy tylko o owulacji ? Z bety by nic nie wyszlo jeszcze ?18.03.2020 Pozytywny test
02.2020 Invimed Poznan
01.2019 brak akcji serca
24.12.2018 pozytywny test
11+2 [*] Aniołek, puste jajo
8cs o 2 maluszka UDANY !!!
06.06.2018 pozytywny test ❤ rosnij kruszynko
02.2017 zdrowa córka -
Seli wrote:wtrące się to dobry znak! Niektóre kobiety (ja np.) mają przy owulacji plamkę krwi. kroplę. Mi się pojawiła (wydaje mi się, że dzień po owu) i to dobry znak owulacji. A owoc owulacji mam więc była bardzo porządna!
Ja w tym cyklu też, a w poprzednim, lekarka powiedziała, że ślady krwi widać, że musiało jakieś naczynko pęknąć i mogę plamić. Nie plamiłam, ale ona krew widziała w środku Jednak w tym cyklu osobiście widziałam, i się zdziwiłam przyznam. nie zdarzało mi się to nigdy dotąd... -
Hej wszystkim! U mnie beta pięknie rośnie. Jestem po pierwszym USG -i stało się coś niesamowitego! Mam dwa pęcherzyki ciążowe! Beda blizniaki! nie dość że tyle czekaliśmy na upragnioną niunie to teraz będą aż dwie!
Marilen, agniecha2101, Klamka82, Grzechotka, Multiwitamina, Blondas_29, patkaaxx90, Ikulinka29, pumka1990, OlivkowaMama, Katti, Sung, Magda - mbc, usia89, ams, Skarpeta, Upragniona niunia, Tekana, Ineczka, Mordeczka, Dominisia883, SylwiaLu, kuzmoni1, golonat, patylka, Azzurra, katepr, MałaMi90 lubią tę wiadomość
14.04.2018 -35dc pozytywny test ciążowy
16 04.2018 -beta 1770
18.04.2018-beta 4551
20.04.2018-USG i dwa pęcherzyki ciążowe -BLIZNIAKI!!!
24.07.2018 -20 tc. Dwie dziewczynki! -
Vajolet wrote:Hej wszystkim! U mnie beta pięknie rośnie. Jestem po pierwszym USG -i stało się coś niesamowitego! Mam dwa pęcherzyki ciążowe! Beda blizniaki! nie dość że tyle czekaliśmy na upragnioną niunie to teraz będą aż dwie!
Ja pierdzielę! podziel się A robiłaś monitoring cyklu? były dwa pęcherzyki, które mogły świadczyć o dwóch jajeczkach? No to piękny cud! to znaczy dwaVajolet lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyVajolet wrote:Hej wszystkim! U mnie beta pięknie rośnie. Jestem po pierwszym USG -i stało się coś niesamowitego! Mam dwa pęcherzyki ciążowe! Beda blizniaki! nie dość że tyle czekaliśmy na upragnioną niunie to teraz będą aż dwie!
Vajolet lubi tę wiadomość
-
POMOCY
Owu twierdzi,że mam 4dpo. A na bieliznie mam śluz raczej gęsty podbarwiony na różowo. Możliwe, że owu się przesunęło? -
Vajolet wrote:Hej wszystkim! U mnie beta pięknie rośnie. Jestem po pierwszym USG -i stało się coś niesamowitego! Mam dwa pęcherzyki ciążowe! Beda blizniaki! nie dość że tyle czekaliśmy na upragnioną niunie to teraz będą aż dwie!
♡♡♡ Kornel ♡♡♡ 1.04.2019
♡♡♡Klaudia♡♡♡17.01.2021 -
A chciałaś się jeszcze jakiś czas temu poddać....♡♡♡ Kornel ♡♡♡ 1.04.2019
♡♡♡Klaudia♡♡♡17.01.2021 -
nick nieaktualny
-
Vajolet gratuluję! Zyczę spokojnej ciąży i zdrówka dla Ciebie i Fasolek
32 lata | starania od stycznia 2017
IUI - 3.02.2021 ❌ 3.03.2021 ❌
💉Szczepienia limfocytami
12.01.2022 Allo-mlr 54,5%
06.2022 - start IVF
21.07 - punkcja - 10🥚dojrzałych, 8 zapłodnionych (ICSI), 3 blastocysty
26.07 - ET 1🐣 4AA (EmbryoGlue, metypred 16mg, acard 75, estrofem, luteina, duphaston)🤰
8tc 💔 3.09.2022 🖤
27.10 - FET 1❄️ 4BB (EmbryoGlue, metypred 16mg, acard 75, estrofem, utrogestan, duphaston, heparyna, wit. PP, zivafert) ❌️😓
22.11 - Transfer ostatniej ❄️ 4BB (EmbryoGlue, metypred 16mg, acard 75, estrofem, utrogestan, duphaston, heparyna, wit. PP) 🤰
6dpt - beta 15 mlU
8dpt - beta 32 mlU
10dpt - beta 91,19 mlU
13dpt - beta 358,61 mlU
17dpt - beta 2064 mlU
20dpt - beta 7348 mlU, wieczorem krwawienie - krwiak podkosmówkowy. Poronienie.
6tc💔 -
Marilen wrote:Ja pierdzielę! podziel się A robiłaś monitoring cyklu? były dwa pęcherzyki, które mogły świadczyć o dwóch jajeczkach? No to piękny cud! to znaczy dwa
Nie miałam monitoringu. Ogólnie w tym cyklu totalnie odpuscilam. Co prawda dostalan większą dawke clo ale że owulacja wyglądała że jest z lewej strony to wiedziałam
że nic z tego noe bedzie bo tam niedrożność jajowodu jest. A tu proszę taka niespodzianka. Także cuda sie naprawdę zdarzają! ^^
Skarpeta, Marilen, agniecha2101, pumka1990 lubią tę wiadomość
14.04.2018 -35dc pozytywny test ciążowy
16 04.2018 -beta 1770
18.04.2018-beta 4551
20.04.2018-USG i dwa pęcherzyki ciążowe -BLIZNIAKI!!!
24.07.2018 -20 tc. Dwie dziewczynki!