Wielkanocne jakeczka. !Testujące w kwietniu
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja jeszcze w środę bede testować jeśli @ wcześniej się nie pojawi oczywiście
Marryy lubi tę wiadomość
Kiepskie nasienie
IO
Mutacje mthfr hetero
4 lata starań
2018 IUI 😥
06.2020 IVF biochemiczna 😥
Próbujemy dalej naturalnie ♥️
Klinika Medart Poznań 🤞🍀 -
katepr wrote:Klaudyś a już testowałaś? Nie pamietam :p
Ale u mnie sensu nie na testować bo temperatura od 3 dni w dol.wiec czekam aż się zjawi.
Zresztą progesteron mam za niski na ta fazę cykluWiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2018, 17:08
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny. Mnie od poniedziałku bolą jajniki nie wiem co o tym myśleć. Tak samo piersi... W środę idę badać progsteron i przy okazji prolaktyneZaczynamy starania od nowa. To jest ten czas.
12.2017 - cp
Starania od 10.06.2017
Nadzczynnosc GB.
Zielone światło.
06.22- 5cykl starań na nowo. -
Mnie w fazie lutealnej zawsze bolą jajniki od czasu do czasu i piersi od owulki do @ i wszystko u mnie ok także nic to nie musi znaczyćKiepskie nasienie
IO
Mutacje mthfr hetero
4 lata starań
2018 IUI 😥
Upragniona niunia wrote:Ja oczywiście liczę na 2 kreski takie bóle miałam tylko w szczęśliwym cykluKiepskie nasienie
IO
Mutacje mthfr hetero
4 lata starań
2018 IUI 😥
Dominisia883 wrote:Trzymam kciuki u mnie takie bóle są co cykl więc wiem że to nie musi oznaczać ciąży więc się nie napalam . Takie bóle oznaczają po prostu tyle że jajniki pracują .
U mnie jest to samo! Od kiedy staramy się o dzidzie zaczęłam zwracać uwagę na różne dolegliwości i za każdym razem od owu do @ czuje prace jajników, piersi mi doskwierają i rosną - im blizej terminu @ tym coraz bardziej są tkliwe... za pierwszym razem byłam pewna ze musiało się udać, ależ przeżywałam jak przyszła @! Potem tez jakaś nadzieja się tliła, czasami wmawiałam sobie ze tym razem boli jakos inaczej a i tak zawsze przychodziła @ także teraz już wiem ze to normalne sygnały organizmu po owulacji i żadnych nadzieji sobie nie robie! Lepiej się pozytywnie zaskoczyć niż znów rozczarować...
Upragniona niunia zycze Ci żeby jednak u Ciebie było inaczej i żebyś ujrzała II kreski, kiedy testujesz? Staracie się o drugiego bobaska?
Dominisia883 lubi tę wiadomość
-
Natalia91! Ja również na początku się napalałam że musiało się udać ! A tu klops i tak samo jak Ty co cykl mówiłam sobie że teraz inaczej bolą no i lipa dlatego teraz bolą sobie to niech bolą hehe ale swoją drogą przed staraniami nie odczuwałam takich dolegliwości
Natalia91! lubi tę wiadomość
Kiepskie nasienie
IO
Mutacje mthfr hetero
4 lata starań
2018 IUI 😥
Natalia91! Niestety... Staramy się o pierwsze dzieciątko. W grudniu przeszłam przez ciążę pozamaciczna... Staraliśmy się wtedy pół roku.a teraz jest 2cs
A testować mam 1maja, ale pewnie nie wytrzymamWiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2018, 21:08
Zaczynamy starania od nowa. To jest ten czas.
12.2017 - cp
Starania od 10.06.2017
Nadzczynnosc GB.
Zielone światło.
06.22- 5cykl starań na nowo. -
A ja znalazłam na bieliznie kroplę żywoczerwonej krwi. Podekscytowałabym się marząc o zagnieżdżeniu, ale to nie to, bo za wcześnie no i diabli wiedzą czy i kiedy była owu.
-
nick nieaktualny
-
Kurcze dziwna sytuacja . Zapomniałam wczoraj wyrzucić test i teraz patrzę a tam dwie kreski... Wiem że nie odczytuje się takiego testu ale ja zawsze zerkam jeszcze tego samego dnia wieczorem lub na drugi dzień jak nie wyrzucę i nigdy drugiej nie było . Test o czułości 25 zrobiony 10 dni po owu. Eh staram się nie nakręcać ale jak zobaczyłam te dwie kreski pierwszy raz w życiu po prawie 2 latach walki to aż mi się ciepło zrobiło. Ok wdech wydech staram się z całych sił nie nakręcać i czekam cierpliwie.Kiepskie nasienie
IO
Mutacje mthfr hetero
4 lata starań
2018 IUI 😥
Klinika Medart Poznań 🤞🍀