Wielkanocne jakeczka. !Testujące w kwietniu
-
WIADOMOŚĆ
-
golonat wrote:Beta mi urosła, ale progesteron spadł. I to tak bardzo Tak bardzo chcę, żeby było dobrze...Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
alex0806 wrote:A suplementujesz czymś proga? Mi od razu lekarz kazał zwiększyć dawkę Duphastonu od dzisiaj. A bety jaki masz przyrost?
-
nick nieaktualny
-
golonat wrote:Beta mi urosła, ale progesteron spadł. I to tak bardzo Tak bardzo chcę, żeby było dobrze...
golonat lubi tę wiadomość
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
Ineczka wrote:Trzymam kciuki ja miałam podobnie beta rosła prog zleciał z 4.8 na 3.5 dostałam 3xdupka i na noc luteinę od tego momentu nie miałam już badać proga bo biorac dupka i tak by nie wyszło z krwi to tak gdybys chciała sprawdzić .Bedzie dobrze u mnie już 29 tydzień U ciebie będzie tak samo wszystko oki nie ma innej opcji
-
Hej dziewczyny mam nadzieję że zaczyna być u mnie dobrze plamienie praktycznie znikło, ale dalej biorę luteine.Czasem bola mnie plecy, ale myślę że to już kwestia tego że ciągle siedzę. Więc trzymajcie dalej mocno kciuki za mnie i za moją dzidzie a ja trzymam za was żebyście jak najszybciej zobaczył dwie kreski:) buziaki
pumka1990 lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry! Owu wyznaczyło mi owulacje. U mnie w tym miesiącu spokojniej niż w poprzednim, gdzie po biochemicznej chciałam jak najszybciej znów być w ciąży. Tylko temperaturę mierzę zgodnie z rozkładem jazdy. Testy owu robiłam tak losowo, że nawet gdyby był jednoznacznie pozytywny to bym pewnie go przegapiła. Serduszkowanie też losowo, bo a to ktoś z nas chory, a to po prostu zmęczony. A ze mam przeczucie, że owu moglo nie być, bo jajniki w ogóle nie dawały znać, to się nie nastawiam.
U mnie tyle