Wielkanocne jakeczka. !Testujące w kwietniu
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny ja króciutko
Mamy całe 3.5mm człowieka z bijącym idealnie serduszkiem 109 i wysoko umiejscowiony wszystko dobrze co do dnia ♡ Słuchaliśmy coś pięknego... niech to szczęscie trwa
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b918adac3a08.jpgUpragniona niunia, usia89, Multiwitamina, KAL, Evli, Grzechotka, OlivkowaMama, Skarpeta, katepr, Pati88, Iseko, Sung, MałaMi90, Marryy, Madalena89, Klamka82, golonat, Blondas_29, SMag, pumka1990, bondzik007 lubią tę wiadomość
" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
Karmelkovaa wrote:Dziewczyny ja króciutko
Mamy całe 3.5mm człowieka z bijącym idealnie serduszkiem 109 i wysoko umiejscowiony wszystko dobrze co do dnia ♡ Słuchaliśmy coś pięknego..
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b918adac3a08.jpgKarmelkovaa lubi tę wiadomość
ignite -
Ja nadal nie wierzę w to co się dzieje modlę się , żeby to się nie zmieniło...
Klaudyś przytulam Cię ;*Ikulinka29 lubi tę wiadomość
" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
Karmelkovaa wrote:Ja nadal nie wierzę w to co się dzieje modlę się , żeby to się nie zmieniło...
Klaudyś przytulam Cię ;*
Dziękuję chce żeby ten cykl się skończył.
Nie wiem czy chodziło jej o ciążowy bo nic innego na necie mi nie wyświetla tylko to,chyba przestanę czytać te artykuły.
W maju odpuszczam starania ale będę wchodzić na majowy post i będę wspierać a tobie będę cały czas kibicować :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2018, 20:28
Karmelkovaa lubi tę wiadomość
-
KlaudyŚ wrote:Dodzwonilam sindigo swojego ginekologa podejrzewa pusty pecherzyk. Mam się zgłosić do niej w wtorek i wtedy będziemy dalej decydować
Płakać mi sie chce (
KlaudyŚ miałaś monitoring robiony? czy tylko progesteron badałaś?Zaczynamy starania od nowa. To jest ten czas.
12.2017 - cp
Starania od 10.06.2017
Nadzczynnosc GB.
Zielone światło.
06.22- 5cykl starań na nowo. -
Upragniona niunia wrote:KlaudyŚ miałaś monitoring robiony? czy tylko progesteron badałaś?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2018, 20:39
-
KlaudyŚ wrote:Karmelkovaa zasłużyłas na to szczęście :*
Nie wiem czy chodziło jej o ciążowy bo nic innego na necie mi nie wyświetla tylko to,chyba przestanę czytać te artykuły.
W maju odpuszczam starania ale będę wchodzić na majowy post i będę wspierać a tobie będę cały czas kibicować :*
Nie załamuj się i tak nic na to nie poradzisz.Karmelkovaa lubi tę wiadomość
♡♡♡ Kornel ♡♡♡ 1.04.2019
♡♡♡Klaudia♡♡♡17.01.2021 -
KlaudyŚ wrote:Karmelkovaa zasłużyłas na to szczęście :*
W maju odpuszczam starania ale będę wchodzić na majowy post i będę wspierać a tobie będę cały czas kibicować :*
A , który masz dc ? nie sądzę żeby ciążowy może jej chodziło , że za mały pęcherzyk albo nie pękł... trudno mi powiedzieć ...
Wiesz co nie wiem czy zasłużyłam , jestem jak kazdy inny człowiek mam wady zalety , aczkolwiek każdy krok , który teraz za mną jest dla mnie cudem... czymś nie do pojęcia i mam za co dziękować Bogu" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
Multiwitamina wrote:Wydaje misie że tu bardziej o pęcherzyk grafa chodzi. Owulacja gorszej jakości? Albo brak komórki jajowej w środku. Nie jestem pewna ale np. Mój lekarz używał określenia " ladny pęcherzyk, na pewno jest tam komórka " . Zapamiętałam bo to pierwsza taka ładna owu się szykowała.
Nie załamuj się i tak nic na to nie poradzisz.
Hmm ciekawe może rzeczywiście o to chodziło . Napewno wątpliwości rozwiążą Sue na wizycie ale dziękuję kochane za każde wsparcie i odpowiedz na moje nurtujące pytania bo czasami potrafią być straszneMultiwitamina lubi tę wiadomość
-
Na pewno za wczesnie by było na pęcherzyk ciążowy ten sie pokazuje ok 4 tydzień nawet 5
Myślę ze po prostu cykl bezowulacyjny" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
Dziewczyny... u mnie dzisiaj bladzioch bladziocha. A beta 23,1 mlU/ml...
Upragniona niunia, KAL, Pati88, Iseko, Sung, Multiwitamina, MałaMi90, Grzechotka, agniecha2101, Mordeczka, Ineczka, usia89, patkaaxx90, pumka1990 lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Klaudyś chyba coś nie zrozumiałyście sie. Zaden lekarz przed wykryciem ciąży nie stwierdzi pustego jaja płodowego. No bo tak brzmi w sumie ta nazwa a pecherzyk to moze byc wlasnie Graffa takze glowa do gory
Alex gratulacjegolonat lubi tę wiadomość
-
Super Alex Tak najlepiej w tym samym laboratorium robić badania. Bo każde laboratorium może mieć inne zakresy, albo jednostki.Zaczynamy starania od nowa. To jest ten czas.
12.2017 - cp
Starania od 10.06.2017
Nadzczynnosc GB.
Zielone światło.
06.22- 5cykl starań na nowo. -
alex0806 wrote:Zrobię dopiero we wtorek, bo w poniedziałek mam labo zamknięte. A w innym raczej nie warto robić, żeby przyrost nie był zakłamany?
lepiej porównywać w tym samym" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...