Wielkanocne jakeczka. !Testujące w kwietniu
-
WIADOMOŚĆ
-
MałaMi kciuki &&& może przeczucia Cię nie mylą
Mart hehe to tak trochę sprzeczne podsumowanie lekarza bo jak tu nie myślec jak sie codziennie patrzy na wykres
Powodzenia dziewczyny :* działąjcie jak Wam serce podpowiada
My dzisiaj mamy wazny dzień , jak nie zemdleje do wizyty to będzie dobrze" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
Karmelkovaa wrote:MałaMi kciuki &&& może przeczucia Cię nie mylą
Mart hehe to tak trochę sprzeczne podsumowanie lekarza bo jak tu nie myślec jak sie codziennie patrzy na wykres
Powodzenia dziewczyny :* działąjcie jak Wam serce podpowiada
My dzisiaj mamy wazny dzień , jak nie zemdleje do wizyty to będzie dobrzeKarmelkovaa lubi tę wiadomość
♡♡♡ Kornel ♡♡♡ 1.04.2019
♡♡♡Klaudia♡♡♡17.01.2021 -
Klamka82 wrote:Hej dziewczynki!
Powiedzcie mi czy to, że pierwszy raz w życiu w 4dc już mam tylko lekkie krwawienie ( normalnie jeszcze lało się mocno )to może być zasługa Ovarinu ?
Biorę go od miesiąca i pierwszy raz mam podczas Ovarinu @ i taka zmiana....
Może ale nie musi.... ja z ovarinem 2 cykl... i wydaje mi się (nie jestem pewna bo brałam tez dupka akurat) że skrócił mi się o jakieś 3-4 dni cykl, dla mnei dobrze bo miałam juz prawie 40 dniowe a ostatni cykl 35 dni nawet zatestować nie zdążyłam, bo ani jakichś wielkich bóli ani nic ( jak nie u mnie)...
ja odkąd biorę ovarin na pewno u siebie zauważyłam więcej śluzu...
dużo o nim czytałam to u wielu można było zauważyc wyregulowanie cykli, więcej śluzu... więc u mnie jakby się sprawdza ...Klamka82 lubi tę wiadomość
Staramy się o dzidziusia -
MałaMi90 wrote:Hej dziewczyny! pewnie się nakręcam allleee
Dziwna sytuacja otóż w środę po południu zrobiłam test negatyw jak tra lala. Nigdy nie robie testów wcześniej niz @ bo zawsze przychodzi punktualnie, co mnie skusiło? ciągnięcie w pachwinach. no i w środę wieczorem śluz zabarwiony w czwartek już trochę śluzu zabarwionego więcej mówię oho rozkreca się tylko dziwne skoro w sobote/niedziele wg lekarza mam dostac @ to mnie już zawsze dość porządnie bolało, zawsze miałam 25 dnia każdego miesiąca teraz lekarz stwierdził że wczesniej. wiem wiem nakrecam się no ale tak chciałabym już to maleństwo -
Multiwitamina dziękuję ;*
Skarpeta ja brałam przed ciążą paczkę ovarinu i pół paczki miovarianu czy pomogło coś nie wiem , ale chwalą , że jajka lepszej jakości po tymKlamka82, Skarpeta lubią tę wiadomość
" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
hej dziewczyny.,..nie wiem gdzie to przyczepić i piszę tutaj... tez testuje w kwietniu no ale słuchajcie..dzisiaj zrobiłam badania na prolaktyne i progesteron...powiedzcie co one moga wykazać? denerwuje sie troche... czy moga wybadac jakies problemy z owulacja itp? dzisiaj wyniki wieczorkiemAgata 30.... Blizniaki 9 lat...Czekamy na nastepne dzieciątko .Bicie serduszka 5tydz.5dz.JUZ CIĘ KOCHAMY .
-
Agulaa30 wrote:hej dziewczyny.,..nie wiem gdzie to przyczepić i piszę tutaj... tez testuje w kwietniu no ale słuchajcie..dzisiaj zrobiłam badania na prolaktyne i progesteron...powiedzcie co one moga wykazać? denerwuje sie troche... czy moga wybadac jakies problemy z owulacja itp? dzisiaj wyniki wieczorkiem
-
nie wiem kiedy miałam owulacje... dlatego strzelałam.. powiem ci ze byłam w prywatnym laboratorium i nawet sie nie zapytała ile dni po owulacji jestem ,... nie wiem czy to normalne zeby chociaz nie podpowiedziały cos? za tydzień okres wiec mysle ze chyba trafiłam z badaniami?Agata 30.... Blizniaki 9 lat...Czekamy na nastepne dzieciątko .Bicie serduszka 5tydz.5dz.JUZ CIĘ KOCHAMY .
-
Agulaa30 wrote:nie wiem kiedy miałam owulacje... dlatego strzelałam.. powiem ci ze byłam w prywatnym laboratorium i nawet sie nie zapytała ile dni po owulacji jestem ,... nie wiem czy to normalne zeby chociaz nie podpowiedziały cos? za tydzień okres wiec mysle ze chyba trafiłam z badaniami?
Ja dziś tez byłam na pobraniu prywatnie i powiedzieli mi ze będę mieć dopiero w poniedziałek
-
Hej dziewczyny,
Nie udzielam się na waszym wątku ale.od jakiegoś czasu podczytuje i trzymam kciuki, za to żeby każdej z Was się udało zobaczyć 2 kreski na teście a następnie mieć 9 nudnych miesięcy.
Ja akurat w kwietniu już nie będę testowac, może maj będzie mój ( tym bardziej że to miesiąc urodzinowy) , ale wiem że do czasu zakończenia danego miesiąca rozmawiacie na "bieżącym" miesiącu.
U nas starania trwają już 2 lata jak narazie nic mi nie wiadomo o jakiejkolwiek ciąży. Także skierowano mnie do doktora Przybycienia i widziałam że to nazwisko pojawiało się na waszym wątku i tu mam parę pytań dot. Pierwszej wizyty u tego doktora. Ktoś coś pomoze, kogo mogę podpytać dokładniej ?Jeśli chcesz rozśmieszyć Pana Boga, opowiedz mu o swoich planach na przyszłość
r.87 Starania od maja 2016 o pierwsze dziecko,
niedoczynność tarczycy
AMH - 2,7 (02.2019)
MTHFR C677T heterozygota, PAI-1 homozygota
08.18- prawy jajowód niedrożny
p/ciała antykardiolipiniowe, B-glikoproteina, p. antygenom jajnika, p. plemnikowe - Ujemne
KIR BX( nieobecny 2DL4 norm, 2DL52 gr1 i 2), 2DS1, 2DS3, 2DS4norm, 2DS5, 3DS1)
NK-15,2% po aktywacji 39,1%
Allo MRL - 0% (z M) seria szczepień 34,4%(zM) 51,7% (z innym dawcą) --> starania z Accofilem
Powtórka Allo MRL 6 m-cach 0%(zM) 65,9%(z innym dawcą)
HLA C : ONA C*07,17 ON C*05*07
KARIOTYPY: oboje prawidłowe -
ja robiłam test owu i pozytywny wyszedł w sobote... wiec mysle ze bedzie ok...w poniedziałek niestety bym nie moga pojsc na badanie wiec musiałam dzisiaj... według testu kombinowałam ale czy to normalne ze prawie tydzień od owulacji a ja nadal czuje kłucie jajnika? hmm...nigdy tak nie miałam ....Agata 30.... Blizniaki 9 lat...Czekamy na nastepne dzieciątko .Bicie serduszka 5tydz.5dz.JUZ CIĘ KOCHAMY .
-
Ja również testowałam i 1 kreska fakt faktem to dopiero 9 dzień po owu więc do terminu @ jeszcze jakieś 4 dni no ale miałam nadzieję że chociaż jakiś cień cienia a tu nic .Kiepskie nasienie
IO
Mutacje mthfr hetero
4 lata starań
2018 IUI 😥
06.2020 IVF biochemiczna 😥
Próbujemy dalej naturalnie ♥️
Klinika Medart Poznań 🤞🍀 -
długo sie starasz?? ja dopiero 7 miesiecy albo aż.... 9 lat temu tez pół roku sie starałam...zaszłam ale poroniłam....po 3 miesiacach znowu zaszłam... i blzniaki i dopadł mnie znowu instynkt macierzyński.... moze ten wiek... starość nie radość...oo kurka...ale miałam dziwne uderzenia w brzuchu...buuu teraz chyba szukam pierwszych objawów ciazy hehe...Agata 30.... Blizniaki 9 lat...Czekamy na nastepne dzieciątko .Bicie serduszka 5tydz.5dz.JUZ CIĘ KOCHAMY .
-
Dominisia883 wrote:Agulaa30 jeśli pytanie do mnie to staram się prawie 2 lata .Agata 30.... Blizniaki 9 lat...Czekamy na nastepne dzieciątko .Bicie serduszka 5tydz.5dz.JUZ CIĘ KOCHAMY .