Wielkanocne jakeczka. !Testujące w kwietniu
-
WIADOMOŚĆ
-
natalaa_aa wrote:Ja też się boję czy dam radę z dwójką... Ale nie ma na co czeka, od kilku dni bolą mnie jajniki, dziś 12 dc a jajniki bolą od dwóch dni.. Nie mierze temperatury i nie wiem kiedy spodziewać się owulacji... Do tego jak się z mężem nie klocilismy już bardzo długo tak poklocilismy się wczoraj akurat na dni płodne i nie wiem czy coś z tego cyklu się uda.. Zobaczymy
Jak się ma 2 dzieci to się człowiek zastanawia jak to było, że przy 1 czasu brakowało. Przecież jedno dziecko to jakby dziecka nie było -
Usia no w sumie masz rację. Bedziemy czekać a potem sie okaze ze nie wychodzi i zrobi się duza roznica wieku tez
Natalaa wiesz jak się najlepiej po kłótni pogodzić..w łóżku hehe :p
Mordeczka to tak samo jak u mnie, ja już jakiś czas temu chciałam ale mąż niezbyt a teraz on się zdecydował także podziałamy zobaczymy
Elforia wcale nie pocieszasz hehe. Moj maly byl przez pierwsze kilka miesiecy baaardzo absorbującym i wymagającym dzieckiem. Teraz od jakiegos czasu jest ekstra wiadomo spedzamy duzo czasu razem ale umie sie pobawic i chwilke sobą zająć
Upragniona hej, dobrze że się nie poddajecie, walczcie co lekarze mówią w związku z drugą macicą? Ona poprostu jest sobie obok czy jakos bierze udział we wszystkim? mam nadzieje ze za bardzo nie wnikam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2018, 21:03
-
Katepr sama za wiele nie wiem... W szpitalu mówili mi ze narażona jestem bardziej na poronienie,łatwo nie będzie pod ciągła kontrola i na lekach na podtrzymanie, bo macica może chcieć odrzucić ciążę,Ale wiele kobiet rodzi zdrowe dzieciatka a niektóre nawet nie mają pojęcia o drugiej macicy.Zaczynamy starania od nowa. To jest ten czas.
12.2017 - cp
Starania od 10.06.2017
Nadzczynnosc GB.
Zielone światło.
06.22- 5cykl starań na nowo. -
Natalaa ponoc jak sie ikonki wstawia jakos inaczej niz pisząc to ucina tekst ale dokladnie niewiem jakie i jak to sie dzieje kiedys tak przeczytalam na jakims watku.
Kazde plamienie ktore nie jest okresem i wystepuje w trakcie cyklu powinno się skonsultować z ginekologiem.
Tez trzymam. My jeszcze nie zaczęliśmy
-
My już zaczęliśmy, ale tez nie jakoś na siłę i bez spiny. Jak mamy ochotę to są .
Zresztą i tak nie wiem kiedy mam owulacje. Może juz była? Dziś już jajniki nie bolą, a ostatnie 3 dni mnie bolały..
Tak czy inaczej nie mogę się doczekać 4.04 i testowania