Wielkanocne jakeczka. !Testujące w kwietniu
-
WIADOMOŚĆ
-
natalaa_aa wrote:Mordeczka trzymam kciuki aby ten cykl jednak nie był stracony!
Ps. Ty i Futuremama macie podobne avatary i idzie się pomyśleć która to któraWiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2018, 12:03
Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
Hej dziewczyny, a ja chyba się na razie wstrzymuję ze staraniami, sama nie wiem, mieszane uczucia mam, bardzo pragnę drugie maleństwo ale też marze o otworzeniu własnej działalności żeby zacząć robić to co kocham.
Wszystkie jesteście pracujące? Czy tylko Wasi partnerzy pracują?Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2018, 16:23
-
Wiecie, ja się najbardziej obawiam że jeśli najpierw będzie drugie dziecko to już będę siedzieć w domu przez kolejne 2-3 lata w domu, tak jak z córą. Może to głupie myślenie że mając 2 dzieci jest ciężej pracę znaleźć ?!
-
Hej dziewczyny. Dzis 10dc . Jutro wracam do meza ( musialam wyjechac niestety) i już jutro w nocy zaczynamy starania ;p a co. Wytęsknieni przez te 4dni , będzie ciekawie. Zwłaszcza że mam dobre przeczucia. Raz zaskoczyło , zaskoczy i drógi raz oby tylko na dłużej;). Pierwszy monitoring mam w niedzielę w 13dc. I liczę że mi jajko rośnie i nie pęknie szybciej zanim coś podziałam z mężem hyh;)
Co do pracy. 6miesiecy temu przestałam pracować. Narazie mi się nie spieszy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2018, 17:15
Grzechotka lubi tę wiadomość
♡♡♡ Kornel ♡♡♡ 1.04.2019
♡♡♡Klaudia♡♡♡17.01.2021