Wielkanocne jakeczka. !Testujące w kwietniu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyIseko wrote:Dziewczyny, mam takie pytanie: czy spotkałyscie się już gdzieś z tym, żeby ktoś miał takie niskie temperatury cały czas? Bo u mnie np dzisiaj (1dc) 35,7.. Nie mierzę regularnie (do tej pory, bo teraz mam zamiar się pilnować), ale kilka miesięcy temu sprawdzałam sobie wyrywkowo w dzień temperatury to tak w okolicy miesiączki miałam zawsze poniżej 36 i się zastanawiam czy to jest "normalne", czy zgłosić to lekarzowi przy najbliższej wizycie?
-
Hej dziewczyny,
Odebrałam wyniki TSh i różyczki IGG.
Co mnie zdziwiło że TSh praktycznie w ogole się nie ruszyła. Ostatnio miałam 2,6 coś a teraz 2,699. a różyczka 345,7 to zonacza że chorowałam na różyczkę?Pokrótce:
Ona: niedoczynność tarczycy, endometrioza II stopnia, trombofilia wrodzona, brak KIR z DS allo po szczepieniach 23% co 2 mc doszczepienie
On: MSOME- 1% klasa II, 30mln plemników, Morfologia 1,61% RP 11%
I Procedura
II Transfer
9w1d 💔 CRL 24,1 Aniołku Kochamy Cię
II Procedura
Zaczynamy
❄️❄️❄️❄️❄️ 4x4AA/4BA
2 przebadane i zdrowe
Czas start III Procedura 06.2024
❄️❄️❄️❄️❄️ 3x4AA/2x4BA
22.07 beta 59,70 prog 69,91 (6dpt)
24.07 beta 163,80 prog 68,30 (8dpt)
26.07 beta 359,60 prog 59.55 (10dpt)
29.07 beta 1415,40 (13 dpt)
30.07 pęcherzyk ciążowy 0,43cm
31.07 beta 3050,40 (15 dpt)
09.08 CRL 0,51 cm ok 151/min (24dpt)
[/url] -
MałaMi90 wrote:Hej dziewczyny,
Odebrałam wyniki TSh i różyczki IGG.
Co mnie zdziwiło że TSh praktycznie w ogole się nie ruszyła. Ostatnio miałam 2,6 coś a teraz 2,699. a różyczka 345,7 to zonacza że chorowałam na różyczkę?
MalaMi A ty kiedy testujesz bo nie ma Cię na liscieGabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
nick nieaktualny
-
Klaudyś raczej to pierwsze ;p
Ja to Was podziwiam za te obserwacje...ja w jednym cyklu kiedyś zaczęłam ten wykres ale szybciej skończyłam jak zaczełam stwierdziłam , że mnie to blokuje psychicznie na starania i dałam sobie spokójVajolet lubi tę wiadomość
" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
Karmelkovaa wrote:Klaudyś raczej to pierwsze ;p
Ja to Was podziwiam za te obserwacje...ja w jednym cyklu kiedyś zaczęłam ten wykres ale szybciej skończyłam jak zaczełam stwierdziłam , że mnie to blokuje psychicznie na starania i dałam sobie spokój
Dziękuję
A ile ona tak się utrzymuje. Rano Juz moze być normalny? Znaczy się moja produkcja? -
KlaudyŚ wrote:Kochane wy jesteście nie zawodne mam pytanko Do was.
Koło 14 współżyłam z mężem.
Przed chwila sprawdzałam sluz i był delikatnie rozciągliwy.
Czy to możliwe ze to jest sperma czy juz mam rozciągliwy sluz ?
Gdzies czytalam ze dopiero po dobie od stosunku mozna badac sluz
Dziewczyny znowu boli mnie podbrzusze i to takie niekomfortowe uczucie ze mam dosc. Pierwszy raz cos takiego...Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2018, 20:04
18.03.2020 Pozytywny test
02.2020 Invimed Poznan
01.2019 brak akcji serca
24.12.2018 pozytywny test
11+2 [*] Aniołek, puste jajo
8cs o 2 maluszka UDANY !!!
06.06.2018 pozytywny test ❤ rosnij kruszynko
02.2017 zdrowa córka -
Czy to możliwe ze to jest sperma czy juz mam rozciągliwy sluz ?Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
Klaudyś nie sprawdzaj śluzu jak jest bzykanko nie ma sensu
Mordeczka fiu fiu może się Kropek wgryza" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
A ja prawie cały dzień spędziłam z mężem w szpitalu,wróciłam na wpół żywa,głowa tak mnie bolała że 3 kapsułki ibupromu dopiero pomogły. I jeszcze mąż po zabiegu chirurgicznym po prostu lepiej być nie może. Ale piękna dziś pogoda była,cieplutko.ignite
-
Hej moje kochane :-* trzymam kciuki za wszystkie staraczki :-* kto jutro testuje? Nie ma to jak na różowej stronie, brakuje mi tych emocji, tego czekania na Wasze kreseczki :-*
Oby szybciutko te bociany przyleciały :-* jak tylko zobaczę to przegonię do Was:-*4 cs - 29 marca II kreseczki
heterozygota 677CT i 1298AC oraz heterozygota w PAI - 1 4G
-
Czy to możliwe ze to jest sperma czy juz mam rozciągliwy sluz ?ignite