Forum Starając się - ogólne Wielkanocne jakeczka. !Testujące w kwietniu
Odpowiedz

Wielkanocne jakeczka. !Testujące w kwietniu

Oceń ten wątek:
  • ams Autorytet
    Postów: 737 563

    Wysłany: 5 kwietnia 2018, 14:51

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evli wrote:
    Karmelkovaa będzie dobrze ♥️

    Mordeczka przykro mi z powodu @. Ja niestety też do Ciebie dołączę koło soboty ;(
    Robiłam test i jak zawsze 1 kreska..
    Popłakałam sobie już. ..do d..py to wszystko :(
    W poniedz.ide do gina z mężem..


    Sciskam... najmocniej jak sie da.... !
    Daj znac, co gin powie :*

    Evli lubi tę wiadomość

    Od 22.10.2018 o 2H10 szczesliwa Mamusia malutkiej Charlotte <3
  • pumka1990 Autorytet
    Postów: 1182 598

    Wysłany: 5 kwietnia 2018, 14:57

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karmelkovaa wrote:
    Beta 330,8 ... trochę nie za wielki ten przyrost :< ok74 %

    Jeśli przyrost jest powyżej 60 % to nir jest źle :) powtórz jeszcze raz betę w sobotę. Robiłaś dokładnie po 48 h? bo to też ma znaczenie :)

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2018, 14:58

    Emil - 28.07.2018 r - godzina 22.18 - 2530 gram i 50 cm szczęścia do kochania <3
    17u9sg18c0ymn8s1.png[/link]


    24+0 - 692 g/29+0 - 1392 g/32+6 - 2233 gramy szczęścia <3

  • Isaura81 Autorytet
    Postów: 1115 465

    Wysłany: 5 kwietnia 2018, 15:10

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zrobilam dzisiaj (8dpo) bo jakoś niespecjalnie się czuje. Od kilku dni agle zmęczona rozdrażniona. I nic. Biało.

    Isaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
    HSG - drożne jajowody
    Niedomoga lutealna
    Zioła ojca sroki nr 3
  • Karmelkovaa Autorytet
    Postów: 2385 1850

    Wysłany: 5 kwietnia 2018, 15:12

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję za dobre słowo ;* gin napisał znajomy ze jest ok jutro jade do prowadzącego tak zrobiłam po 48h

    pumka1990, Katti lubią tę wiadomość

    " Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
    w57vflw15bwqt29a.png
    Dwa Aniołki [*] [*]
    2 ciąże biochemiczne ...
    Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych





  • agniecha2101 Autorytet
    Postów: 3045 2058

    Wysłany: 5 kwietnia 2018, 15:12

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Isaura81 wrote:
    Ja zrobilam dzisiaj (8dpo) bo jakoś niespecjalnie się czuje. Od kilku dni agle zmęczona rozdrażniona. I nic. Biało.
    U mnie 8dpo nie było nic, a 10dpo już bladzioszek :-) Więc trzymam kciuki ;-)

    pumka1990 lubi tę wiadomość

    qdkkx1hppzr9qlv8.png
    p19ucsqvh84pvyvi.png
  • agniecha2101 Autorytet
    Postów: 3045 2058

    Wysłany: 5 kwietnia 2018, 15:14

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karmelkovaa wrote:
    Dziękuję za dobre słowo ;* gin napisał znajomy ze jest ok jutro jade do prowadzącego tak zrobiłam po 48h
    Modlę się Kochana , żeby było wszystko w porządku tym razem. Dosyć już się wycierpiałaś.

    Multiwitamina, Karmelkovaa lubią tę wiadomość

    qdkkx1hppzr9qlv8.png
    p19ucsqvh84pvyvi.png
  • Isaura81 Autorytet
    Postów: 1115 465

    Wysłany: 5 kwietnia 2018, 15:29

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    agniecha2101 wrote:
    U mnie 8dpo nie było nic, a 10dpo już bladzioszek :-) Więc trzymam kciuki ;-)
    Wiem że za wcześnie ale czuję się tak paskudnie ze nie mam pojęcia co to może być. Jak nie ciąża to okropne PMS od owulacji

    Isaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
    HSG - drożne jajowody
    Niedomoga lutealna
    Zioła ojca sroki nr 3
  • Grzechotka Ekspertka
    Postów: 249 99

    Wysłany: 5 kwietnia 2018, 16:17

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Isaura trzymam kciuki!

    Maj - 4cs o drugiego maluszka
    marzec 2017 - na świecie zdrowa dziewczynka, małe szczęście <3
    marzec 2018 - ciąża biochemiczna

    11d0d2855efd15b26225b6764aa41fc9.png
  • KlaudyŚ Autorytet
    Postów: 4286 2472

    Wysłany: 5 kwietnia 2018, 17:02

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Isaura81 wrote:
    Wiem że za wcześnie ale czuję się tak paskudnie ze nie mam pojęcia co to może być. Jak nie ciąża to okropne PMS od owulacji

    Trzymam kciuki żeby to było to co myślisz :*
    Czyli jajeczko wielkanocne :*

    p19uskjonvbututx.png

    relgwn15ul8mpggj.png

  • inaa Autorytet
    Postów: 2044 1239

    Wysłany: 5 kwietnia 2018, 17:46

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karmelkova masz clexane albo chociażby acard?

    thgf9n73strbq9ak.png

    thgfyx8d9lmvw97c.png
    Aniołek (8tc)-3.2016 :* Kocham Cię !
    Aniołek (7tc)-12.2016 :* Kocham Cię !

  • Marilen Autorytet
    Postów: 768 334

    Wysłany: 5 kwietnia 2018, 17:57

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    No więc dziewczyny, 12/13 dpo beta negatywna, @nadal nie ma, ale odstawiam dupka i czekam. Kolejne testowanie w zależności od tego kiedy łaskawie rozkręci się @

    Za to testy owu drugi dzień z rzędu mooocno pozytywny. Jestem kosmitką? Nie, nie mam późnej owu, wczoraj byłam na usg

    7u229jcgzsq578gy.png
  • Karolcia27 Autorytet
    Postów: 1497 931

    Wysłany: 5 kwietnia 2018, 18:05

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karmelkovaa wrote:
    Dziękuję za dobre słowo ;* gin napisał znajomy ze jest ok jutro jade do prowadzącego tak zrobiłam po 48h

    Karmelkova wszystko dobrze:* faktycznie, może jakiś acard by tutaj pomógł... Ja biorę cały czas, od jutra jadę chyba z clexane...

    Dziewczyny: SMag, Sung, ams, Almond co tam u Was?:* czy Hania się coś odzywała? Może już nie wchodzi w ogóle na forum:(

    Almond, Karmelkovaa lubią tę wiadomość

    4 cs - 29 marca II kreseczki <3

    7v8r9n73wz5zsofj.png

    heterozygota 677CT i 1298AC oraz heterozygota w PAI - 1 4G

  • Almond Autorytet
    Postów: 571 384

    Wysłany: 5 kwietnia 2018, 19:10

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    KArolcia u Nas wszystko oki, choc mdlosci nie odpuszczaja i na dzien dobry mnie juz witają:D! A jak Ty sie czujesz Kochana? Tez myslalam ostatnio o Hanii i co tam u niej slychać:( Hania odezwij sie czasami :***


    Karmelkova nie martw sie, przyrost bety jest prawidlowy:)! Fasolka sie zadomowila :*** Trzymam za Was mocno kciuki

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2018, 19:11

    Karmelkovaa lubi tę wiadomość

    f2w3dqk36x7eedzr.png

    7 cs o 2 dzidziusia - 12.03.2018 beta 265 14.03 beta 648 17.03 beta 1589 19.03 3587 dająca nadzieje <3

    1cs z Lametta - cb 02.2018
    2 cs z Lametta - Chyba się udało :)

  • MałaMi90 Autorytet
    Postów: 1801 566

    Wysłany: 5 kwietnia 2018, 19:10

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny!

    Byliśmy na wizycie! Jest owulacja, jutro albo w sobote :D
    A odnośnie męża to ma powtórzyć badania nasienia i zrobić fragmentację DNA,
    mąż pracuje przy chemii i powiedział że to ma duże znaczenia, miejmy nadzieje ze to to !
    Chyba wyniki z krwi są lepsze bo powiedział że wszystko wskazuje na to że to nie genetyka.

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2018, 19:30

    Mordeczka, Sung lubią tę wiadomość

    tsh-1,89(03.2020), 0,619 (05.2020), 1,31 (06.2020)
    FT4-1,21 (06.2020)
    homocysteina-6,49
    glukoza-89,3
    insulina-9,42
    FSH-6,0
    LH-9,0
    Estriadol-43,5
    Prolaktyna 14,4
    IgG Różyczka p/c 345,7
    HSG drożne
    AMH 7,7
    Żelazo-61,60 (05-05-2020)
    Witamina B12-307 (05-05-2020)
    Kw foliowy-15,89 (05-05-2020)
    Ferrytyna-22,41 (05-05-2020)
    INR-0,90 (05-05-2020)
    Morfologia ok (05-05-2020)
    APTT-32 sek (05-05-2020)
    Sód-138,4 (05-05-2020)
    Potas-5,06 (05-05-2020)
    Laparo-histero-HSG = Endometrioza 2 st
    Progesteron 8dpo-15.40, 8 dpo-2,51, 23dc-24,47
    Krzywa cukrowa- 92-109-102
    Krzywa insulinowa-6,7-52,3-19,3
    ANA 1 nie stwierdzono
    ASA nie stwierdzono

    Badanie na październik Kiry-czekam na wyniki

    Suple ona. Pregna start, wiesiołek, euthyrox 75,

    Suple On. Complex B, Witamina C 500, Witamina E

    DNA plemnika 29,29%(01.2020) liczne komórki okrągłe
  • Almond Autorytet
    Postów: 571 384

    Wysłany: 5 kwietnia 2018, 19:13

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marilen wrote:
    No więc dziewczyny, 12/13 dpo beta negatywna, @nadal nie ma, ale odstawiam dupka i czekam. Kolejne testowanie w zależności od tego kiedy łaskawie rozkręci się @

    Za to testy owu drugi dzień z rzędu mooocno pozytywny. Jestem kosmitką? Nie, nie mam późnej owu, wczoraj byłam na usg

    Marilen nie chce nic mowic, ale ja w 1szej ciazy 12dpo mialam negatywny test i beta a juz w 15-16dpo byly pozytywne. Po prostu mialam pozniejsza owulacje. Moze u Ciebie tez byla pozniej

    f2w3dqk36x7eedzr.png

    7 cs o 2 dzidziusia - 12.03.2018 beta 265 14.03 beta 648 17.03 beta 1589 19.03 3587 dająca nadzieje <3

    1cs z Lametta - cb 02.2018
    2 cs z Lametta - Chyba się udało :)

  • Karmelkovaa Autorytet
    Postów: 2385 1850

    Wysłany: 5 kwietnia 2018, 19:31

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję dziewczyny jeszcze raz za troskę :) jutro jadę do dr to się dowiem moze coś ...
    Na razie byłam u endo i mnie uspokoił trochę

    Dziewczyny powodzenia kciuki za pozytywne testy i wszystko czego sobie życzycie ;*


    Ps. co do leków to nie pytajcie nawet jakie biorę , bo acard clexan to dla mnie takie podstawy podstaw :)

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2018, 19:32

    " Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
    w57vflw15bwqt29a.png
    Dwa Aniołki [*] [*]
    2 ciąże biochemiczne ...
    Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych





  • Marilen Autorytet
    Postów: 768 334

    Wysłany: 5 kwietnia 2018, 19:35

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Almond wrote:
    Marilen nie chce nic mowic, ale ja w 1szej ciazy 12dpo mialam negatywny test i beta a juz w 15-16dpo byly pozytywne. Po prostu mialam pozniejsza owulacje. Moze u Ciebie tez byla pozniej

    Kochana, ja miałam owulację 23 marca. Okolo18/20 dc. Tylko ja mam to plamienie. Uwaga: od poniedziałku. Ale miałam zwykle przed @, tyle że trwało 3 dmi i później chlust. A tu cisza. plamienie i plamienie.
    Chciałabym mieć tak jak Ty w pierwszej ciąży :)
    A cykle mam tak 30 dniowe.
    Na ten test owu dzisiaj siknęłam, ale nie było z czego i poleciało kilka kropelek bo się spieszyłam, myślę sobie: dosikam za chwilę ( bo trzeba trzymać pod strumieniem chwilę);P Ale nie było materiału ;) Patrzę zaraz a tu dwie ciemne krechy. I tak sobie pomyślałam: żeby to ciążowy był :/

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2018, 19:43

    7u229jcgzsq578gy.png
  • Karolcia27 Autorytet
    Postów: 1497 931

    Wysłany: 5 kwietnia 2018, 19:39

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karmelkovaa wrote:
    Dziękuję dziewczyny jeszcze raz za troskę :) jutro jadę do dr to się dowiem moze coś ...
    Na razie byłam u endo i mnie uspokoił trochę

    Dziewczyny powodzenia kciuki za pozytywne testy i wszystko czego sobie życzycie ;*


    Ps. co do leków to nie pytajcie nawet jakie biorę , bo acard clexan to dla mnie takie podstawy podstaw :)

    To dobrze:* cieszę się, że jesteś "ubezpieczona". A powiedz mi, po clexane jakieś skutki uboczne?

    Karmelkovaa lubi tę wiadomość

    4 cs - 29 marca II kreseczki <3

    7v8r9n73wz5zsofj.png

    heterozygota 677CT i 1298AC oraz heterozygota w PAI - 1 4G

  • Karolcia27 Autorytet
    Postów: 1497 931

    Wysłany: 5 kwietnia 2018, 19:42

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Almond wrote:
    KArolcia u Nas wszystko oki, choc mdlosci nie odpuszczaja i na dzien dobry mnie juz witają:D! A jak Ty sie czujesz Kochana? Tez myslalam ostatnio o Hanii i co tam u niej slychać:( Hania odezwij sie czasami :***


    Karmelkova nie martw sie, przyrost bety jest prawidlowy:)! Fasolka sie zadomowila :*** Trzymam za Was mocno kciuki

    No kurczę, szkoda że tu nie zagląda już chyba:( może już jest zafasolkowana nawet:) jeszcze była tu jedna bliska mi staraczka, nie wiem czy dobrze pamiętam nick Natalia9191 coś takiego:) może się odezwie:)

    Ja się czuję różnie, jeden dzień jestem zmęczona i wszystko mnie drażni, a na drugi już jest super i mam przypływ energii, oprócz bolących piersi, ochoty na kwaśne to w zasadzie nie mam jakiś większych objawów, czasami gdzieś podbrzusze mnie poboli, ale nie jest to mocny ból. Póki co, cieszę, się że nie mam mdłości i wymiotów. Może obejdzie się bez, bo w życiu wymiotowałam może z dwa razy, nawet jak się czymś przytruje albo mi niedobrze i próbuje się zmusić to za cholerę nie mogę:P

    4 cs - 29 marca II kreseczki <3

    7v8r9n73wz5zsofj.png

    heterozygota 677CT i 1298AC oraz heterozygota w PAI - 1 4G

  • ams Autorytet
    Postów: 737 563

    Wysłany: 5 kwietnia 2018, 19:56

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Isaura81 wrote:
    Wiem że za wcześnie ale czuję się tak paskudnie ze nie mam pojęcia co to może być. Jak nie ciąża to okropne PMS od owulacji


    U mnie tez 8DPO nic, a 10DPO bladzioszek i testowalam tak szybko, bo wlasnie sie czulam nie za szczegolnie...
    Trzymam kciuki :) powodzenia ! :)

    Isaura81 lubi tę wiadomość

    Od 22.10.2018 o 2H10 szczesliwa Mamusia malutkiej Charlotte <3
‹‹ 35 36 37 38 39 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zainteresują Cię również:

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ
Fundusze Europejskie: Inteligentny Rozwój Narodowe Centrum Badań i Rozwoju Europejski Fundusz Rozwoju Regionalnego