Wielkanocne jakeczka. !Testujące w kwietniu
-
WIADOMOŚĆ
-
Evli wrote:Karmelkovaa będzie dobrze ♥️
Mordeczka przykro mi z powodu @. Ja niestety też do Ciebie dołączę koło soboty ;(
Robiłam test i jak zawsze 1 kreska..
Popłakałam sobie już. ..do d..py to wszystko
W poniedz.ide do gina z mężem..
Sciskam... najmocniej jak sie da.... !
Daj znac, co gin powie :*Evli lubi tę wiadomość
Od 22.10.2018 o 2H10 szczesliwa Mamusia malutkiej Charlotte -
Karmelkovaa wrote:Beta 330,8 ... trochę nie za wielki ten przyrost :< ok74 %
Jeśli przyrost jest powyżej 60 % to nir jest źle powtórz jeszcze raz betę w sobotę. Robiłaś dokładnie po 48 h? bo to też ma znaczenieWiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2018, 14:58
Emil - 28.07.2018 r - godzina 22.18 - 2530 gram i 50 cm szczęścia do kochania
[/link]
24+0 - 692 g/29+0 - 1392 g/32+6 - 2233 gramy szczęścia
-
Dziękuję za dobre słowo ;* gin napisał znajomy ze jest ok jutro jade do prowadzącego tak zrobiłam po 48h
pumka1990, Katti lubią tę wiadomość
" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
Isaura81 wrote:Ja zrobilam dzisiaj (8dpo) bo jakoś niespecjalnie się czuje. Od kilku dni agle zmęczona rozdrażniona. I nic. Biało.
pumka1990 lubi tę wiadomość
👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
Karmelkovaa wrote:Dziękuję za dobre słowo ;* gin napisał znajomy ze jest ok jutro jade do prowadzącego tak zrobiłam po 48h
Multiwitamina, Karmelkovaa lubią tę wiadomość
👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
agniecha2101 wrote:U mnie 8dpo nie było nic, a 10dpo już bladzioszek Więc trzymam kciukiIsaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3 -
No więc dziewczyny, 12/13 dpo beta negatywna, @nadal nie ma, ale odstawiam dupka i czekam. Kolejne testowanie w zależności od tego kiedy łaskawie rozkręci się @
Za to testy owu drugi dzień z rzędu mooocno pozytywny. Jestem kosmitką? Nie, nie mam późnej owu, wczoraj byłam na usg -
Karmelkovaa wrote:Dziękuję za dobre słowo ;* gin napisał znajomy ze jest ok jutro jade do prowadzącego tak zrobiłam po 48h
Karmelkova wszystko dobrze:* faktycznie, może jakiś acard by tutaj pomógł... Ja biorę cały czas, od jutra jadę chyba z clexane...
Dziewczyny: SMag, Sung, ams, Almond co tam u Was?:* czy Hania się coś odzywała? Może już nie wchodzi w ogóle na forum:(
Almond, Karmelkovaa lubią tę wiadomość
4 cs - 29 marca II kreseczki
heterozygota 677CT i 1298AC oraz heterozygota w PAI - 1 4G
-
KArolcia u Nas wszystko oki, choc mdlosci nie odpuszczaja i na dzien dobry mnie juz witają! A jak Ty sie czujesz Kochana? Tez myslalam ostatnio o Hanii i co tam u niej slychać Hania odezwij sie czasami :***
Karmelkova nie martw sie, przyrost bety jest prawidlowy:)! Fasolka sie zadomowila :*** Trzymam za Was mocno kciuki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2018, 19:11
Karmelkovaa lubi tę wiadomość
7 cs o 2 dzidziusia - 12.03.2018 beta 265 14.03 beta 648 17.03 beta 1589 19.03 3587 dająca nadzieje
1cs z Lametta - cb 02.2018
2 cs z Lametta - Chyba się udało
-
Hej dziewczyny!
Byliśmy na wizycie! Jest owulacja, jutro albo w sobote
A odnośnie męża to ma powtórzyć badania nasienia i zrobić fragmentację DNA,
mąż pracuje przy chemii i powiedział że to ma duże znaczenia, miejmy nadzieje ze to to !
Chyba wyniki z krwi są lepsze bo powiedział że wszystko wskazuje na to że to nie genetyka.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2018, 19:30
Mordeczka, Sung lubią tę wiadomość
Pokrótce:
Ona: niedoczynność tarczycy, endometrioza II stopnia, trombofilia wrodzona, brak KIR z DS allo po szczepieniach 23% co 2 mc doszczepienie
On: MSOME- 1% klasa II, 30mln plemników, Morfologia 1,61% RP 11%
I Procedura
II Transfer
9w1d 💔 CRL 24,1 Aniołku Kochamy Cię
II Procedura
Zaczynamy
❄️❄️❄️❄️❄️ 4x4AA/4BA
2 przebadane i zdrowe
Czas start III Procedura 06.2024
❄️❄️❄️❄️❄️ 3x4AA/2x4BA
22.07 beta 59,70 prog 69,91 (6dpt)
24.07 beta 163,80 prog 68,30 (8dpt)
26.07 beta 359,60 prog 59.55 (10dpt)
29.07 beta 1415,40 (13 dpt)
30.07 pęcherzyk ciążowy 0,43cm
31.07 beta 3050,40 (15 dpt)
09.08 CRL 0,51 cm ok 151/min (24dpt)
[/url] -
Marilen wrote:No więc dziewczyny, 12/13 dpo beta negatywna, @nadal nie ma, ale odstawiam dupka i czekam. Kolejne testowanie w zależności od tego kiedy łaskawie rozkręci się @
Za to testy owu drugi dzień z rzędu mooocno pozytywny. Jestem kosmitką? Nie, nie mam późnej owu, wczoraj byłam na usg
Marilen nie chce nic mowic, ale ja w 1szej ciazy 12dpo mialam negatywny test i beta a juz w 15-16dpo byly pozytywne. Po prostu mialam pozniejsza owulacje. Moze u Ciebie tez byla pozniej
7 cs o 2 dzidziusia - 12.03.2018 beta 265 14.03 beta 648 17.03 beta 1589 19.03 3587 dająca nadzieje
1cs z Lametta - cb 02.2018
2 cs z Lametta - Chyba się udało
-
Dziękuję dziewczyny jeszcze raz za troskę jutro jadę do dr to się dowiem moze coś ...
Na razie byłam u endo i mnie uspokoił trochę
Dziewczyny powodzenia kciuki za pozytywne testy i wszystko czego sobie życzycie ;*
Ps. co do leków to nie pytajcie nawet jakie biorę , bo acard clexan to dla mnie takie podstawy podstawWiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2018, 19:32
" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
Almond wrote:Marilen nie chce nic mowic, ale ja w 1szej ciazy 12dpo mialam negatywny test i beta a juz w 15-16dpo byly pozytywne. Po prostu mialam pozniejsza owulacje. Moze u Ciebie tez byla pozniej
Kochana, ja miałam owulację 23 marca. Okolo18/20 dc. Tylko ja mam to plamienie. Uwaga: od poniedziałku. Ale miałam zwykle przed @, tyle że trwało 3 dmi i później chlust. A tu cisza. plamienie i plamienie.
Chciałabym mieć tak jak Ty w pierwszej ciąży
A cykle mam tak 30 dniowe.
Na ten test owu dzisiaj siknęłam, ale nie było z czego i poleciało kilka kropelek bo się spieszyłam, myślę sobie: dosikam za chwilę ( bo trzeba trzymać pod strumieniem chwilę);P Ale nie było materiału Patrzę zaraz a tu dwie ciemne krechy. I tak sobie pomyślałam: żeby to ciążowy był
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2018, 19:43
-
Karmelkovaa wrote:Dziękuję dziewczyny jeszcze raz za troskę jutro jadę do dr to się dowiem moze coś ...
Na razie byłam u endo i mnie uspokoił trochę
Dziewczyny powodzenia kciuki za pozytywne testy i wszystko czego sobie życzycie ;*
Ps. co do leków to nie pytajcie nawet jakie biorę , bo acard clexan to dla mnie takie podstawy podstaw
To dobrze:* cieszę się, że jesteś "ubezpieczona". A powiedz mi, po clexane jakieś skutki uboczne?Karmelkovaa lubi tę wiadomość
4 cs - 29 marca II kreseczki
-
Almond wrote:KArolcia u Nas wszystko oki, choc mdlosci nie odpuszczaja i na dzien dobry mnie juz witają! A jak Ty sie czujesz Kochana? Tez myslalam ostatnio o Hanii i co tam u niej slychać Hania odezwij sie czasami :***
Karmelkova nie martw sie, przyrost bety jest prawidlowy:)! Fasolka sie zadomowila :*** Trzymam za Was mocno kciuki
No kurczę, szkoda że tu nie zagląda już chyba:( może już jest zafasolkowana nawet:) jeszcze była tu jedna bliska mi staraczka, nie wiem czy dobrze pamiętam nick Natalia9191 coś takiego:) może się odezwie:)
Ja się czuję różnie, jeden dzień jestem zmęczona i wszystko mnie drażni, a na drugi już jest super i mam przypływ energii, oprócz bolących piersi, ochoty na kwaśne to w zasadzie nie mam jakiś większych objawów, czasami gdzieś podbrzusze mnie poboli, ale nie jest to mocny ból. Póki co, cieszę, się że nie mam mdłości i wymiotów. Może obejdzie się bez, bo w życiu wymiotowałam może z dwa razy, nawet jak się czymś przytruje albo mi niedobrze i próbuje się zmusić to za cholerę nie mogę4 cs - 29 marca II kreseczki