Wielkanocne jakeczka. !Testujące w kwietniu
-
WIADOMOŚĆ
-
Isaura81 wrote:Wiem że za wcześnie ale czuję się tak paskudnie ze nie mam pojęcia co to może być. Jak nie ciąża to okropne PMS od owulacji
U mnie tez 8DPO nic, a 10DPO bladzioszek i testowalam tak szybko, bo wlasnie sie czulam nie za szczegolnie...
Trzymam kciuki powodzenia !Isaura81 lubi tę wiadomość
Od 22.10.2018 o 2H10 szczesliwa Mamusia malutkiej Charlotte -
Karolcia27 wrote:To dobrze:* cieszę się, że jesteś "ubezpieczona". A powiedz mi, po clexane jakieś skutki uboczne?
Akurat po tym nie żadnych
" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
Karmelkovaa wrote:Mordeczka idź Ty jutro na bete co ;pGabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
O to syto ... to chociaż test zrób u mnie 25 a myślałam ze drogo...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2018, 20:34
" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
nick nieaktualny
-
Hugolina87 wrote:Mordeczka a skąd u Ciebie te plamie? Bo widzę na wykresie ze juz miałaś w środku cyklu. Nie masz problemu z progesteronem ?Gabrysia 5.02.2016 ❤
nick nieaktualny
-
U mnie 45zł beta! więc też nią nie szastam
Mojej koleżance gin powiedział że plamienia mogą sugerować niedomagę ciałka żółtego, ale proga miała okej. -
Ja z innej beczki...
Mordeczka co widze Twoj avatar to dostaje slinotoku !!!
mam taka ogromna ochote na zelki....
masakra
Przepraszam, musialam sie 'pozalic'agniecha2101 lubi tę wiadomość
Od 22.10.2018 o 2H10 szczesliwa Mamusia malutkiej Charlotte -
Mordeczka wrote:Nigdy nie badałam progesteronu nawet jak byłam w ciąży nie badałam
Kobieto, nigdy gin Cię nie skierował na proga? Pierwszą ciążę prawie poroniłam. Progesteron spadał na łeb, bo mam niedomogę. W poprzednim cyklu, spadł gwałtownie i ciąża się sypnęła Stąd teraz dupka biorę, dzisiaj mam 12/13 dpo i trochę się boję, że jakby faktycznie COŚ było, to odstawienie dupka spowoduje ten sam schemat.
U mnie beta 48zł !!!! kosmos! -
Marilen wrote:Kobieto, nigdy gin Cię nie skierował na proga? Pierwszą ciążę prawie poroniłam. Progesteron spadał na łeb, bo mam niedomogę. W poprzednim cyklu, spadł gwałtownie i ciąża się sypnęła Stąd teraz dupka biorę, dzisiaj mam 12/13 dpo i trochę się boję, że jakby faktycznie COŚ było, to odstawienie dupka spowoduje ten sam schemat.
U mnie beta 48zł !!!! kosmos!Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2018, 22:24
Gabrysia 5.02.2016 ❤
ams wrote:Ja z innej beczki...
Mordeczka co widze Twoj avatar to dostaje slinotoku !!!
mam taka ogromna ochote na zelki....
masakra
Przepraszam, musialam sie 'pozalic'ams lubi tę wiadomość
Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs