Forum Starając się - ogólne Wielkanocne jakeczka. !Testujące w kwietniu
Odpowiedz

Wielkanocne jakeczka. !Testujące w kwietniu

Oceń ten wątek:
  • MałaMi90 Autorytet
    Postów: 2046 659

    Wysłany: 12 kwietnia 2018, 13:44

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    bondzik007 wrote:
    Dziękuję dziewczyny jeszcze raz! :*
    Krew upuszczona, po 15 wynik!

    kłot : 3cykl starań, a od poronienia minęło 5miesięcy

    Dibolek, sikaj ja Cię proszę! :D albo leć na betę! Ty masz mieć @ we wtorek tak?


    Gratuluję :* jakieś objawy ?:)

    tsh-1,89(03.2020), 0,619 (05.2020), 1,31 (06.2020)
    FT4-1,21 (06.2020)
    homocysteina-6,49
    glukoza-89,3
    insulina-9,42
    FSH-6,0
    LH-9,0
    Estriadol-43,5
    Prolaktyna 14,4
    IgG Różyczka p/c 345,7
    HSG drożne
    AMH 7,7
    Żelazo-61,60 (05-05-2020)
    Witamina B12-307 (05-05-2020)
    Kw foliowy-15,89 (05-05-2020)
    Ferrytyna-22,41 (05-05-2020)
    INR-0,90 (05-05-2020)
    Morfologia ok (05-05-2020), ok(24-11-2020)
    APTT-32 sek (05-05-2020)
    Sód-138,4 (05-05-2020)
    Potas-5,06 (05-05-2020)
    Laparo-histero-HSG = Endometrioza 2 st
    Progesteron 8dpo-15.40, 8 dpo-2,51, 23dc-24,47
    Krzywa cukrowa- 92-109-102
    Krzywa insulinowa-6,7-52,3-19,3
    ANA 1 nie stwierdzono
    ASA nie stwierdzono
    Brak KIRów implantacyjnych
    NK-15,49%
    INL 10-zbyt nisko

    Suple ona. Pregna start, wiesiołek, euthyrox 75,

    Suple On. Witamina C 500,

    DNA plemnika 29,29%(01.2020) liczne komórki okrągłe, 21,97%(11.2020) brak komórek okrągłych
  • Karmelkovaa Autorytet
    Postów: 2385 1850

    Wysłany: 12 kwietnia 2018, 14:08

    Cytuj  /     /  Zgłoś

    Mam ostatnią bete więcej nie robie , to nie na moje nerwy przyrost ok.70% dziś 2103 <3 ona teraz chyba już będzie zwalniać tak ? mi to cały czas tak rośnie jakos 70 % nie 100 ... no ale grunt , że normy są :) Chwała Panu <3
    Bolało mnie bardzo... poszłam spać... spałam dobre 1,5h pewnie nawet nie wiem kiedy mi minęło , wstałam poszłam w końcu do wc i teraz ból jest mniejszy w sumie... tak normalnie ...

    Tarczyca moja świruje na maxa... normalna to ja nie jestem ;/
    W tydzień jest różnica taka z TSH 4.5 jest TSH 0.85 ;p a z FT4 z 1, 85 sie zrobiło 1,94
    Mój gin mi ostatnio mówił ze jak spada tsh to powinno w góre ft4 i ft4 jest wazniejsze w ciąży ;/ tylko ja teraz nie wiem jak to ogarnąć tabletkami co by TSH mi znowu za dużo nie spało... juz nie wiem czy to wina labu czy co ... piernik wie

    " Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
    w57vflw15bwqt29a.png
    Dwa Aniołki [*] [*]
    2 ciąże biochemiczne ...
    Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych





  • Mordeczka Autorytet
    Postów: 7186 1658

    Wysłany: 12 kwietnia 2018, 14:09

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak się zastanawiam czy zapisać się na 21.04 na testowanie skoro od wyznaczyło mi owu...

    Gabrysia 5.02.2016 ❤
    Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs
  • bondzik007 Autorytet
    Postów: 1400 990

    Wysłany: 12 kwietnia 2018, 14:19

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    MałaMi90 wrote:
    Gratuluję :* jakieś objawy ?:)

    Dziękuję! Objawy podobne jak zawsze w urojonych ciążach :P jedyne co to od owu bolały mnie już piersi i senna jestem strasznie. :)

    12.04.18 - Dwie kreski!! <3 Beta 232,47 11dpo 3cs
    p19u3e3kqm3ubh3v.png

    [*] Aniołek 9tc+3 16.11.2017 <3 <3 <3 1cs

    Synek <3 cały i zdrowy urodzony 16.12.18 <3

    [*] Aniołek 10tc+5 31.12.19 <3 <3 <3 dziewczynka z trisomią 22 ..

    MTHFR_1298A-C homozygota , obniżone białko S, podwyższone D-dimery
    Folian, b12, b6, wit D, acard, clexane, duphaston
  • Dibolek Autorytet
    Postów: 1027 775

    Wysłany: 12 kwietnia 2018, 14:26

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    bondzik007 wrote:
    Dziękuję dziewczyny jeszcze raz! :*
    Krew upuszczona, po 15 wynik!

    kłot : 3cykl starań, a od poronienia minęło 5miesięcy

    Dibolek, sikaj ja Cię proszę! :D albo leć na betę! Ty masz mieć @ we wtorek tak?
    Tak we wtorek :D
    Boję się sikać :(

    xnw4yx8ds1tp7cez.png
    2ciaze stracone
    17 cykl starań
    16.03.2018 drugi cykl CLO - <3 !
    13.04.2018 beta 55,56
    16.04.2018 beta 221,50
  • kłot Autorytet
    Postów: 800 918

    Wysłany: 12 kwietnia 2018, 14:38

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dibolek wrote:
    Tak we wtorek :D
    Boję się sikać :(
    Dibolek sikaj! ja chyba też jutro siknę. of wyznaczyło mi owu na 17ego ale nie mierzyłam skrupulatnie temp. U gina w 12 dc okazalo sie ze dopiero co owu najprawdopodobniej była a <3 były dopiero w 13dc :/ więc jutro mija jakieś 14-15 dni od owu i chyba dla świętego spokoju siknę. Bo w poprzednich cyklach miałam już plamienie a teraz nic

    Dibolek lubi tę wiadomość

    cb7w9jcgx8lte4p1.png
    29l.
    Wyniki męża- ok
    HSG- jajowody drożne
    Histeroskopia - usunięte zrosty przy szyjce macicy. Najprawdopodobniej czynnik maciczny
    Po ponad 2 latach starań
    16.01 BetaHCG - 195,10 <3
    20.01 Beta 896,40 <3 <3
    24.01 Beta 2646 <3 <3 <3
    Czekamy na synka 💙 termin 30.09.20r.
  • katepr Autorytet
    Postów: 1568 834

    Wysłany: 12 kwietnia 2018, 14:40

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dibolek sikaj już! :D

    Marryy, Dibolek lubią tę wiadomość

    atdc9vvj09r8djr1.png
    atdcjw4zue2zk2y5.png
  • Karmelkovaa Autorytet
    Postów: 2385 1850

    Wysłany: 12 kwietnia 2018, 14:54

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dibolek wrote:
    Tak we wtorek :D
    Boję się sikać :(

    Weź sikaj nie wygłupiaj sie :D

    Marryy, Dibolek lubią tę wiadomość

    " Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
    w57vflw15bwqt29a.png
    Dwa Aniołki [*] [*]
    2 ciąże biochemiczne ...
    Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych





  • bondzik007 Autorytet
    Postów: 1400 990

    Wysłany: 12 kwietnia 2018, 14:59

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to kłot sika na pewno! :D

    A Dibolek? masz 9dpo? Mogłoby nic nie wyjść, ale siknąć zawsze można. Sikanie na testy to takie hobby staraczek ;D

    Dibolek, kłot lubią tę wiadomość

    12.04.18 - Dwie kreski!! <3 Beta 232,47 11dpo 3cs
    p19u3e3kqm3ubh3v.png

    [*] Aniołek 9tc+3 16.11.2017 <3 <3 <3 1cs

    Synek <3 cały i zdrowy urodzony 16.12.18 <3

    [*] Aniołek 10tc+5 31.12.19 <3 <3 <3 dziewczynka z trisomią 22 ..

    MTHFR_1298A-C homozygota , obniżone białko S, podwyższone D-dimery
    Folian, b12, b6, wit D, acard, clexane, duphaston
  • Multiwitamina Autorytet
    Postów: 6576 3785

    Wysłany: 12 kwietnia 2018, 15:01

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karmelkowa ważne że masz przyrost. Jest dobrze i będzie dobrze. Musi być.
    Bondzik no przepiękne masz te krechy! Trzymam kciuki za betę.
    Diabolek a ja Ci powiem , poczekaj do wtorku. Będziesz już miała przepiękne i wyraźne krechy. Zobaczysz! ;) trzymam kciuki.

    Dibolek lubi tę wiadomość

    b9ec53f61f.png

    ♡♡♡ KORNEL ♡♡♡

    klz9ej28f3jwot0w.png
  • Karmelkovaa Autorytet
    Postów: 2385 1850

    Wysłany: 12 kwietnia 2018, 15:15

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Multiwitamina podobno na synusia takie przyrosty , a ze na dziewczynke sa ponad 100 % ale jaka to prawda to nie wiem :) modlę się tylko aby było dobrze wszystko

    " Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
    w57vflw15bwqt29a.png
    Dwa Aniołki [*] [*]
    2 ciąże biochemiczne ...
    Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych





  • Marilen Autorytet
    Postów: 768 334

    Wysłany: 12 kwietnia 2018, 15:18

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karmelkovaa tylko spokój nas uratuje. Zostaw już betę. Będzie dobrze! Twój stres nie pomoże dzieciątku.

    Bondzik GRATULUJĘ!!!! <3

    Dibolek, siurnij już wreszcie! Ciekawskie czekają! :P Dawaj!

    A u mnie załamanie, mąż odebrał wynik badania:
    1% prawidłowej budowy plemników ( 53 mln w całości badanego nasienia). Miesiąc temu miał grypę jakiej nie miał nigdy odkąd się znamy. Ścięło chłopinę. Gorączek nie miał nigdy, a tym razem prawie 38-39 st.
    Któraś z Was wie, czy po miesiącu od choroby badanie mogło tak kiepsko wyjść właśnie ze względu na tą grypę? Lekarz przepisał mu wtedy m.in po 3x2 metafenu :/ i całą siatkę leków. Myślicie, że to przez to, czy grypa nie miała na to wpływu?


    Smuuuuuutno! ;(

    7u229jcgzsq578gy.png
  • MałaMi90 Autorytet
    Postów: 2046 659

    Wysłany: 12 kwietnia 2018, 15:22

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miałam podobnie, lekarz mi powiedział że ma to znaczenie ale niestety nie powiedział jak w dużym stopniu

    tsh-1,89(03.2020), 0,619 (05.2020), 1,31 (06.2020)
    FT4-1,21 (06.2020)
    homocysteina-6,49
    glukoza-89,3
    insulina-9,42
    FSH-6,0
    LH-9,0
    Estriadol-43,5
    Prolaktyna 14,4
    IgG Różyczka p/c 345,7
    HSG drożne
    AMH 7,7
    Żelazo-61,60 (05-05-2020)
    Witamina B12-307 (05-05-2020)
    Kw foliowy-15,89 (05-05-2020)
    Ferrytyna-22,41 (05-05-2020)
    INR-0,90 (05-05-2020)
    Morfologia ok (05-05-2020), ok(24-11-2020)
    APTT-32 sek (05-05-2020)
    Sód-138,4 (05-05-2020)
    Potas-5,06 (05-05-2020)
    Laparo-histero-HSG = Endometrioza 2 st
    Progesteron 8dpo-15.40, 8 dpo-2,51, 23dc-24,47
    Krzywa cukrowa- 92-109-102
    Krzywa insulinowa-6,7-52,3-19,3
    ANA 1 nie stwierdzono
    ASA nie stwierdzono
    Brak KIRów implantacyjnych
    NK-15,49%
    INL 10-zbyt nisko

    Suple ona. Pregna start, wiesiołek, euthyrox 75,

    Suple On. Witamina C 500,

    DNA plemnika 29,29%(01.2020) liczne komórki okrągłe, 21,97%(11.2020) brak komórek okrągłych
  • bondzik007 Autorytet
    Postów: 1400 990

    Wysłany: 12 kwietnia 2018, 15:24

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    DZIEWCZYNY BETA 232,47!! skąd ona tak wystrzeliła! :D

    Marilen Kochana! Nie załamuj się! Najlepszym przykładem jest Admiralka która miesiąc temu zaszła w ciążę za pierwszym razem też z kiepską morfologią męża!

    MałaMi90, agniecha2101, Mordeczka, Multiwitamina, Tekana, Kuzmoni, usia89, kłot, Upragniona niunia, Pati88, Katti, pumka1990, ams, Sung, katepr lubią tę wiadomość

    12.04.18 - Dwie kreski!! <3 Beta 232,47 11dpo 3cs
    p19u3e3kqm3ubh3v.png

    [*] Aniołek 9tc+3 16.11.2017 <3 <3 <3 1cs

    Synek <3 cały i zdrowy urodzony 16.12.18 <3

    [*] Aniołek 10tc+5 31.12.19 <3 <3 <3 dziewczynka z trisomią 22 ..

    MTHFR_1298A-C homozygota , obniżone białko S, podwyższone D-dimery
    Folian, b12, b6, wit D, acard, clexane, duphaston
  • agniecha2101 Autorytet
    Postów: 3045 2058

    Wysłany: 12 kwietnia 2018, 15:26

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    bondzik007 wrote:
    DZIEWCZYNY BETA 232,47!! skąd ona tak wystrzeliła! :D

    Bliźniaki? ;-)

    qdkkx1hppzr9qlv8.png
    p19ucsqvh84pvyvi.png
  • Kuzmoni Koleżanka
    Postów: 56 20

    Wysłany: 12 kwietnia 2018, 15:32

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marilien, to tak jak u n mnie. Mój też ms tylko 1% i ok 50 mln i słaba ruchliwość ;( ale to było miesiąc temu i tylko pierwsze badanie. Minimum trzeba dwa zrobić w odstępie 3 miesięcy aby mieć pogląd na sytuację. Choroba mogła zaszkodzić choc teoretycznie 3 miesiące plemniki dojrzewają. Trzymam za Was kciuki!

    Bondzik a przybliż historię admiralki?

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2018, 15:33

    Zaczynam 12 cs o 1 dziecko.
  • Dibolek Autorytet
    Postów: 1027 775

    Wysłany: 12 kwietnia 2018, 15:35

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha kocham was, dzięki za wsparcie <3
    Aż się mordka cieszy jak czytam :)

    bondzik007, Karmelkovaa lubią tę wiadomość

    xnw4yx8ds1tp7cez.png
    2ciaze stracone
    17 cykl starań
    16.03.2018 drugi cykl CLO - <3 !
    13.04.2018 beta 55,56
    16.04.2018 beta 221,50
  • Mordeczka Autorytet
    Postów: 7186 1658

    Wysłany: 12 kwietnia 2018, 15:36

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    bondzik007 wrote:
    DZIEWCZYNY BETA 232,47!! skąd ona tak wystrzeliła! :D

    Dać Ci zajączka?

    Gabrysia 5.02.2016 ❤
    Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs
  • Tekana Ekspertka
    Postów: 217 169

    Wysłany: 12 kwietnia 2018, 15:37

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    bondzik007 wrote:
    DZIEWCZYNY BETA 232,47!! skąd ona tak wystrzeliła! :D

    Piękna beta gratuluję <3 i trzymam kciuki za spokojna ciążę :*

    0d1yhqvkrdd1187y.png
    7470dzu53pt5x8uh.png


    10.05.2015 Aniołek (7tc) ❤ <3
    18 cs
    07.12.2016 synek ❤ <3 <3 nasza miłość ❤ <3 <3

    4cs o rodzeństwo <3<3 28.02.
    II kreski 28.03. <3
    01.02. zakończenie kp
  • bondzik007 Autorytet
    Postów: 1400 990

    Wysłany: 12 kwietnia 2018, 15:43

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kuzmoni wrote:
    Bondzik a przybliż historię admiralki?

    U nich chyba nawet morfologia była 0% kiedyś a mimo to w ciążę zaszła i to nie raz. :) Najlepiej gdybyście się do niej dziewczyny odezwały albo poczytały wątki na których się udzielała o morfologii, opisywała tam chyba dużo bo ja tak sama z siebie wszystkiego nie pamiętam :))

    12.04.18 - Dwie kreski!! <3 Beta 232,47 11dpo 3cs
    p19u3e3kqm3ubh3v.png

    [*] Aniołek 9tc+3 16.11.2017 <3 <3 <3 1cs

    Synek <3 cały i zdrowy urodzony 16.12.18 <3

    [*] Aniołek 10tc+5 31.12.19 <3 <3 <3 dziewczynka z trisomią 22 ..

    MTHFR_1298A-C homozygota , obniżone białko S, podwyższone D-dimery
    Folian, b12, b6, wit D, acard, clexane, duphaston
‹‹ 64 65 66 67 68 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zainteresują Cię również:

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ
Fundusze Europejskie: Inteligentny Rozwój Narodowe Centrum Badań i Rozwoju Europejski Fundusz Rozwoju Regionalnego