Wielkanocne jakeczka. !Testujące w kwietniu
-
WIADOMOŚĆ
-
Dibolek wrote:mam nadzieje ze tez w końcu usłyszę serduszko
A który to tydzień wypada? Usłyszysz całkiem niedługo!
Ja jak się wczoraj dowiedziałam to się odnaleźć nie mogłam. Oczywiście, popłynęły niekontrolowane łzy. A potem w sklepie tak się zakręciłam, że reszty nie zabrałam. Pani ekspedientka ścigać mnie musiała. ☺️
A nasz przyszły tatuś jak go pani doktor poprosiła do gabinetu i oznajmiła nowinę to był w takim szoku, że nic z tego nie zrozumiał, nawet nie zrozumiał, że serduszko malucha słyszy. Stwierdził, że myślał, że to moje bo tak głośno biło. A do łóżka wieczorem kładł się z takim bananem na twarzy, że aż mi się chciało śmiać.
☺️
Teraz oby tylko wszystko dobrze było. I Tobie też życzę byś się już normalnie, bez stresu zaczęła cieszyć.
☺️Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2018, 09:11
Dibolek, agniecha2101, MałaMi90, Evli, ams, Iseko, Tekana, pumka1990 lubią tę wiadomość
13.05.2005 - córka
11.06.2008 - syn
05.06.2017 - zaczynamy się leczyć po 11 cyklach starań o trzeci skarb -
Dibolek wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/19210f0d2587.jpg
Mam słaby aparat ale jest słaba kreska . Już byłam na becie jeśli w pon wzrośnie to dopiero zacznę się cieszyć :***** ale w łazience rano to sie tak upocilam że hoho
Haha a widisz wiedziałam ! ;* następna grudniówka jak miło leć bete powtórzyć
Dzis piątek 13 ;p moze jednak nie jechac na ta wizyte ;p
Dibolek lubi tę wiadomość
" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
Dibolek wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/19210f0d2587.jpg
Mam słaby aparat ale jest słaba kreska . Już byłam na becie jeśli w pon wzrośnie to dopiero zacznę się cieszyć :***** ale w łazience rano to sie tak upocilam że hoho
P.S. Śliczny kolorek na pazurkach👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
Ile dobrych wiadomości aż musiałam nadrobić
Dibolek widzę druga kreska jak nic trzymam kciuki za piękne bety Pozostałym dziewczynom również gratuluje nie zapamiętałam wszystkich.
Kasiulka1082ja miałam na początku takie skurcze, ze aż mnie zwijalo takie jak na okres, ale silniejsze.Wtedy chciałam być jeszcze dzielna i odliczałam sekundy jak się skończą.Na to mina gin pow, ze lepiej jak boli wziąć nospe bo w ciąży można niż doprowadzić do mocnych skurczy.Potem było już lepiej Miałam niski progesteron,ale o dziwo nie plamilam jak to często się zdarza zrobiłam dwie bety pięknie rosły, ale progesteron mi spadł.Dostalam od razy dupka 3xdziennie i luteinę na noc. Teraz wszystko jest dobrze
Kasiulka ja bym zrobiła monitoring tez chciałam czekać rok bo tyle to niby norma, ale jak poszłam na pierwsza wizytę taka kontrolna okazało się, ze mam bałagan w hormonach a co za tym idzie może nie być owulacji regulacja tego wszystkiego zajęła mi 8 cykli wiec prawie rok.Kciuki
Za reszte dziewczyn trzymam kciuki i zostawiam wiruski Franio &484848&48483€&3883&3828/ Miłego dnia
A jeszcze odnośnie bety ja robiłam w 14dpo było 320 wiec owulacja mogła być wcześniej niż myślałam stad taka druga wyrazna kreska na tescie nigdy nie doczekałam się testowania bo obiecałam sobie , ze zawsze biorę kilka dni zapasu nawet po @ gdyby miała się spóźnić, żeby się nie stresować,No i w końcu się udało nie było łatwo tyle czekać, ale fasolka to wynagrodziła. A z wysokimi betami na bliźniaki czy dziewczynki tez różnie bywa było już kilka mega wysokich i była jedna fasolka a były niskie i dwie wiec to tak jak z polowaniem na płeć bywa różnie Miłego słonecznego dniaDibolek, Marryy lubią tę wiadomość
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
kasiulka1082 wrote:A który to tydzień wypada? Usłyszysz całkiem niedługo!
Ja jak się wczoraj dowiedziałam to się odnaleźć nie mogłam. Oczywiście, popłynęły niekontrolowane łzy. A potem w sklepie tak się zakręciłam, że reszty nie zabrałam. Pani ekspedientka ścigać mnie musiała. ☺️
A nasz przyszły tatuś jak go pani doktor poprosiła do gabinetu i oznajmiła nowinę to był w takim szoku, że nic z tego nie zrozumiał, nawet nie zrozumiał, że serduszko malucha słyszy. Stwierdził, że myślał, że to moje bo tak głośno biło. A do łóżka wieczorem kładł się z takim bananem na twarzy, że aż mi się chciało śmiać.
☺️
Teraz oby tylko wszystko dobrze było. I Tobie też życzę byś się już normalnie, bez stresu zaczęła cieszyć.
☺️
2ciaze stracone
17 cykl starań
16.03.2018 drugi cykl CLO - !
13.04.2018 beta 55,56
16.04.2018 beta 221,50 -
Karmelkovaa wrote:Haha a widisz wiedziałam ! ;* następna grudniówka jak miło leć bete powtórzyć
Dzis piątek 13 ;p moze jednak nie jechac na ta wizyte ;pagniecha2101 lubi tę wiadomość
2ciaze stracone
17 cykl starań
13.04.2018 beta 55,56
16.04.2018 beta 221,50 -
agniecha2101 wrote:Identyczna jak u mnie 10dpo Super wieści Gratulacje :-*
P.S. Śliczny kolorek na pazurkachagniecha2101 lubi tę wiadomość
2ciaze stracone
17 cykl starań
13.04.2018 beta 55,56
16.04.2018 beta 221,50 -
Ineczka wrote:Ile dobrych wiadomości aż musiałam nadrobić
Dibolek widzę druga kreska jak nic trzymam kciuki za piękne bety Pozostałym dziewczynom również gratuluje nie zapamiętałam wszystkich.
Kasiulka1082ja miałam na początku takie skurcze, ze aż mnie zwijalo takie jak na okres, ale silniejsze.Wtedy chciałam być jeszcze dzielna i odliczałam sekundy jak się skończą.Na to mina gin pow, ze lepiej jak boli wziąć nospe bo w ciąży można niż doprowadzić do mocnych skurczy.Potem było już lepiej Miałam niski progesteron,ale o dziwo nie plamilam jak to często się zdarza zrobiłam dwie bety pięknie rosły, ale progesteron mi spadł.Dostalam od razy dupka 3xdziennie i luteinę na noc. Teraz wszystko jest dobrze
Kasiulka ja bym zrobiła monitoring tez chciałam czekać rok bo tyle to niby norma, ale jak poszłam na pierwsza wizytę taka kontrolna okazało się, ze mam bałagan w hormonach a co za tym idzie może nie być owulacji regulacja tego wszystkiego zajęła mi 8 cykli wiec prawie rok.Kciuki
Za reszte dziewczyn trzymam kciuki i zostawiam wiruski Franio &484848&48483€&3883&3828/ Miłego dnia
A jeszcze odnośnie bety ja robiłam w 14dpo było 320 wiec owulacja mogła być wcześniej niż myślałam stad taka druga wyrazna kreska na tescie nigdy nie doczekałam się testowania bo obiecałam sobie , ze zawsze biorę kilka dni zapasu nawet po @ gdyby miała się spóźnić, żeby się nie stresować,No i w końcu się udało nie było łatwo tyle czekać, ale fasolka to wynagrodziła. A z wysokimi betami na bliźniaki czy dziewczynki tez różnie bywa było już kilka mega wysokich i była jedna fasolka a były niskie i dwie wiec to tak jak z polowaniem na płeć bywa różnie Miłego słonecznego dnia
2ciaze stracone
17 cykl starań
13.04.2018 beta 55,56
16.04.2018 beta 221,50 -
Marryy wrote:Aaa!! Ale się cieszę czułam w kościach że Ci się uda! Super super czekamy na betę ściskam mocno
Marryy lubi tę wiadomość
2ciaze stracone
17 cykl starań
13.04.2018 beta 55,56
16.04.2018 beta 221,50 -
nick nieaktualnyDibolek wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/19210f0d2587.jpg
Mam słaby aparat ale jest słaba kreska . Już byłam na becie jeśli w pon wzrośnie to dopiero zacznę się cieszyć :***** ale w łazience rano to sie tak upocilam że hohoDibolek, Skarpeta lubią tę wiadomość
-
Evli wrote:Dwie kreski w piątek 13 ♥️
Rozumiem że jesteś w szoku bo widzę że już też się trochę starasz
ze spokojem bede sie cieszyc w pon jesli beta wzrosnie.
nie pierwszy raz widze dwie kreski oby teraz bylo dobrze
2ciaze stracone
17 cykl starań
13.04.2018 beta 55,56
16.04.2018 beta 221,50 -
Hej dziewczyny, ja będę też testować w kwietniu. To już 7 cykl starań... Facet mi wyjechał po dniach płodnych wiec mam nadzieję, że coś się uda
Evli, Sung lubią tę wiadomość
30.10.17r.- zaczynamy starania
Ovarin + Dhupaston start
09.2017 stwierdzone Policystyczne jajniki