Wielkanocne jakeczka. !Testujące w kwietniu
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry dołączam do was dziś e pełni mnie nawiedziła @ . Wiec dołączam do was na kwietniowkach
To jest pierwszy cykl w pełni starania.
Termin na 24.04 testuje 25.04 staramy się o rodzeństwo dla Mikołajka - a najbardziej pragniemy siostrzyczki dla naszego misiaczka :* -
Futuremama testuj kiedy uważasz ;* grunt abys była spokojna
Ja nic zbytnio nie czuje , żebym zakropkowała :< smutno mi jakoś dziś 8dpo
Czekam na poniedziałek ale nie sądzę żeby coś z tego było znowu ;/
Widzę prawie wszystkie walczą o kolejne dziecko... a ja to nie wiem czy się kiedykolwiek doczekam :< sorki za smęcenie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2018, 13:51
" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
Karmelkovaa wrote:Futuremama testuj kiedy uważasz ;* grunt abys była spokojna
Ja nic zbytnio nie czuje , żebym zakropkowała :< smutno mi jakoś dziś 8dpo
Czekam na poniedziałek ale nie sądzę żeby coś z tego było znowu ;/
Widzę prawie wszystkie walczą o kolejne dziecko... a ja to nie wiem czy się kiedykolwiek doczekam :< sorki za smęcenie
Doczekasz się
Wien ze łatwo mi mówić ale tam w górze mają plan do każdej z nas.. taki maluszek będzie dla ciebie tym malutkim cudem a wiem ze to nie długo będzie rzeczywistością :*
-
Dziekuje za dobre słowo :* Na razie wszystko jest dla mnie nierealne ;/ smuteczki mnie dopadły dzis
Multiwitamina u Ciebie jak ruszy to pełna para :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2018, 14:02
Multiwitamina lubi tę wiadomość
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
Oby oby jak to mój lekarz mówi muszę zaskoczyć. Narazie na niego czekam. A ciekawość mnie zje czy mam jajko na święta
Tak. Jajko urosło z 1.3 do1.5 (16dc)jeszcze w sobotę (19dc)mnie zobaczy. Tak więc ciężko stwierdzić. Mogę nie testować nawet w kwietniu...maj miesiąc moich urodzin.
Pytałam o zmianę leku to jeszcze mi clo da w dawce 4tabletek...masakra jakaśWiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2018, 14:41
♡♡♡ Kornel ♡♡♡ 1.04.2019
♡♡♡Klaudia♡♡♡17.01.2021 -
Bo chce poruszyć produkcje
Mi pekły teraz 2 ... i cieszyłam sie na testowanie a teraz juz mi sie odechciało" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
Nie poddaje się. W tamtym cyklu też owy w 18dniu więc dobrze że coś w ogóle się zaczyna dziać. Będzie dobrze.
Karmelek jak jesteś zrezygnowania poczekaj do miesiączki. Jak Ci się spuźni to testuj w końcu pękły 2;) ja jeśli mam testować to czekam 2 dni po terminienie.♡♡♡ Kornel ♡♡♡ 1.04.2019
♡♡♡Klaudia♡♡♡17.01.2021 -
Multiwitamina 3 mam kciuki za Twój cykl pękły wiem ale to , że ow byla nie znaczy , że się uda w tamtym cyklu pękły 3 i dupa ... ;/ ja nie testuje wczesniej jak 13 14 dpo bo ovitrelle się utrzymuje długo . Dziś 8dpo
Natalaa po prostu w 4 ciążach miałam jakieś objawy teraz nic i dlatego nie przestawie się na razie w tym cyklu pozytywnie ;/ najwyzej będzie piekna niespodzianka
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
No to witam się z Wami i ja. Wpiszcie mnie proszę na 23 kwietnia. Zaczynam 20cs i jest to mój urodzinowy cykl 18 kwietnia kończę 30 lat a dzieciaczka jak nie było tak nie ma ale walczymy dalej.
Ja to znowu mam owulację w każdym cyklu a dwóch kresek nigdy nie zobaczyłam jeszcze ale w końcu musi się udać co nie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2018, 15:11
Kiepskie nasienie
IO
Mutacje mthfr hetero
4 lata starań
2018 IUI 😥
06.2020 IVF biochemiczna 😥
Próbujemy dalej naturalnie ♥️
Klinika Medart Poznań 🤞🍀 -
Hej. Jest mu mój 12 cs wpiszcie mnie prosze na 23 kwietnia? Pierwszy raz się zapisuje. Powiedzcie prosze czy później zdjęcia testów wysyłamy czy piszemy jaki wynik? Mam tez zmienne cykle ale pierwszy test pewnie zrobię 23
Dominisia883 lubi tę wiadomość
Zaczynam 12 cs o 1 dziecko. -
A to różnie raz dziewczyny dają zdjęcia raz nie przewaznie fotki lecą ale to wtedy jak pozytyw" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
hejka hejka i ja się tu przybłąkałam. Dziś już w lepszym humorku bo to 4dc:) Wpiszcie mnie proszę na 23.04:)
Na moje 30ste urodziny niepykło to może pyknie na męża heh. A do sierpnia mam trochę czasu. Szczególnie przy takiej prolaktynce:/ buziaki! we Wrocku pada więc ponuro..Dominisia883 lubi tę wiadomość
07.2018 i 10.2018 laparaskopowe usunięcie zrostow otrzewnej i uwolnieniu jajników i jajowodów.
hiperprolaktynemia oraz zaburzenia glikemii, zespół FAP, MTHFR 677C-T heterozygota, PAI-1 4G heterozygota, fibrynogen 489 mg/dl (norma 200-450)