Wielkanocne jakeczka. !Testujące w kwietniu
-
WIADOMOŚĆ
-
natalaa_aa wrote:Czyli na monitoring idzie się kilka razy i każda taka wizyta kosztuje normalnie jak przy takich zwyczajnych wizytach? Oczywiście mowa o prywatnych.
U mnie dziś 20 dc, nie wiem ile dpo bo nie wiem czy w ogóle była, 1 cs taki no obeznanie się ze wszystkim.. Pierwsza córcia była niespodzianką także całkiem inaczej wszystko wyglądało, nie obserwowałam cykli ani nic
Ja u mojego speca płacę po 80 za monit na każdej wizycie .
Ale ja dopiero 2 cykl z monitoringiem bo mam specyficzne leki i musze" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
Multiwitamina wrote:Karmelkowa a mogłabyś mi napisać jak u Ciebie wyglądały pierwsze cykle po biohemicznej? Czy była owy normalnie? A może później? Bolały Cię jajniki? Ja jestem stymolowana i mnie zawsze bolały, a teraz cisza. Czułam w 8dc i 10 a teraz nic. ^^
Wszystko było normalnie biochemiczne miałam takie , jakby mi się @ spóźniła .
Kolejny cykl był regularny owulacja była .
Ja mam zawsze swoje owulacje teraz mam stymulacje bo zaraz po owulacji musze brać lek na zagnieżdżenie wic wszystko musze pilnowac ;/
Co do kłuć w pierwszym cyklu ze stymulacją ne czułam nic żanego pękania w tym cyklu czułam takie jakby ciągnięcie w pachwinie i trochę kuł jajnik jeden i drugi i wiedziałam kiedy była . Także przy stymulacji to różnie . A byłas potwierdzić czy pękły ?" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
Karmelkovaa wrote:Wszystko było normalnie biochemiczne miałam takie , jakby mi się @ spóźniła .
Kolejny cykl był regularny owulacja była .
Ja mam zawsze swoje owulacje teraz mam stymulacje bo zaraz po owulacji musze brać lek na zagnieżdżenie wic wszystko musze pilnowac ;/
Co do kłuć w pierwszym cyklu ze stymulacją ne czułam nic żanego pękania w tym cyklu czułam takie jakby ciągnięcie w pachwinie i trochę kuł jajnik jeden i drugi i wiedziałam kiedy była . Także przy stymulacji to różnie . A byłas potwierdzić czy pękły ?
Wsłuchuje się w swoje ciało i szukam i czekam i już sobie wmawiam że znowu nici z owulacji bo mnie kurczę nie kuje. I sobie pewnie tym stresem przyblokuje...cała jaWiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2018, 12:35
♡♡♡ Kornel ♡♡♡ 1.04.2019
♡♡♡Klaudia♡♡♡17.01.2021 -
Kochana to , że nie boli nie znaczy , że nie pękły spokojnie ale wiem , że stres jest ;p
Mój lekarz ostatnio powiedział , że jeśli jajka rosną jakoś wolno i wolno pękają owulacja jest póno , to mało kiedy z tego jest dobra ciąża . U mnie się to sprawdziło też 2 owulacje 18dc i 2 biochemiczne jedna po drugiej .
Teraz dzięki stymulacji cykl mi się skrócił i pierwszy raz w życiu ow w 12dc w 13dc 2 ciałka żółte endo 14,5mm lekarz ma bardzo duże nadzieje na ten cykl...a ja jakas zrezygnowana" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
No właśnie a ja nawet na stymulacji clo3tabletek dziennie. Mam cyrki. Mieliśmy zmieniać lek ale pojawiła się biochemiczna, tylko wtedy pęcherzyk do2.8 urósł. No i zostawił mnie na tej dawce i teraz nie rośnie tak fajnie. Też bym wolała nie mieć późnej owulacji ale trudno. Lepsza taka niż żadna;)♡♡♡ Kornel ♡♡♡ 1.04.2019
♡♡♡Klaudia♡♡♡17.01.2021 -
Mi lekarz clo nie daje , bo mówi ,że po niej często biochemiczne są , a u mnie po poronieniach lepsza stymulacja letrozolem, nie wiem jaka w tym reguła ale daje mi lamette+ ovitrelle .
Były lekarz robił mi 2 razy stymulacje na clo i 2 razy miałam biochemicznąWiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2018, 12:48
" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
Może faktycznie spróbuj na lemettcie mi po niej jajka rosną jak szalone a biorę tylko 2x1 xD
Polecam ovarin jeszcze piłam wczesniej te rozpuszczalne , ale lekarz mówił , ze te do rozpuszczania w wodzie to nie są dobre
Ps. oczywiście 3mam kciuki za ten cyklWiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2018, 12:53
" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
Hehe no to zajmij się malowaniem jaj czy coś święta nie ma czasu na testy ;p wczesne testowanie stresuje strasznie
Nie mam pojęcia kiedy u mnie termin @ jesli faza lutealna trwa 14dni tooo 3ciego ... ale to mój pierwszy cykl z tak szybka owulacją , bo zazwyczaj miałam cykle 34dni ;p ostatni 32 z ow w 16dc ;p takze ja dopiero wracam do normy bo teraz owulacja była w 12dc i bądź tu mądry dziś 19dc" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
To własnie w zalezności od organizmu , bo jednym się sprawdzi innym nie , z testami to róznie ja już tak do końca nie wierzę tez jestem strasznie niecierpliwa , ale cienie mi się pokazują i bez ciązy więc już czekam do tych chociaż 13dpo z resztą wczesniej i tak nie zrobię , bo u mnie się zastrzyk utrzymuje" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
Hej prosze o wpisanie na 15.04 to bedzie moj 6cs18.03.2020 Pozytywny test
02.2020 Invimed Poznan
01.2019 brak akcji serca
24.12.2018 pozytywny test
11+2 [*] Aniołek, puste jajo
8cs o 2 maluszka UDANY !!!
06.06.2018 pozytywny test ❤ rosnij kruszynko
02.2017 zdrowa córka -
a gdzie mozna to sprawdzić?
29l.
Wyniki męża- ok
HSG- jajowody drożne
Histeroskopia - usunięte zrosty przy szyjce macicy. Najprawdopodobniej czynnik maciczny
Po ponad 2 latach starań
16.01 BetaHCG - 195,10
20.01 Beta 896,40
24.01 Beta 2646
Czekamy na synka 💙 termin 30.09.20r. -
nick nieaktualny